Viikon varrelta

25.5.2018

Meillä oli Marjukan kanssa treffit maanantaina (käykää lukemassa juttu hänen blogistaan eli täältä näin, klik) ja ajattelin, että ei kai blogitekstien tarvitse olla niin viimeisen päälle suunniteltuja ja hiottuja, koska ei meidän elämäkään sitä ole. En nimittäin oikeastaan edes tajunnut, että ne pari kuvaa, jotka hän räpsäisi, olisivat blogimateriaalia:) Otin siis hänen vinkistään vaarin ja ajattelin tehdä samanlaisen, tähän hetkeen tarttuvan jutun.

Muita hetkeen tarttuvia juttuja tulee lisättyä lähinnä Instagramiin Stories -puolelle ilman sen suurempia filtteröintejä, joten kannattaa seurailla sitä kanavaa, jos meikäläisen sukkuloinnit kiinnostaa.

Meillä eletään tällä hetkellä ainakin ajatuksen tasolla jotenkin kaaoksenomaista aikaa. En suoraan sanottuna oikein edes tiedä, mihin tarttua juuri nyt ja ensi viikon lauantaina olisi ylioppilasjuhlat täällä meillä kotona. No, olen ennenkin järjestänyt juhlia ja kaikista niistä selvinnyt, joten luotan siihen tälläkin kertaa. Olemme pesseet jo ikkunat ja kesäkukat on osittain jo paikoillaan, joten valmistelut on hiljalleen jo käynnissä. Mutta silti - Huh, mikä viikko meitä odottaa!

Huomenna lauantaina lähdetään joka tapauksessa päiväreissulle Tallinnaan! Me mennään sinne miehen ja tyttären kanssa ja luvassa on ainakin Sinisen Salongin kauneusjuttuja, jee! Hyvää ruokaa ja toivottavasti kaunista säätä myös. Mennään Siljan uudella Megastar -laivalla mennen tullen business -luokassa, joten Instastorya on luvassa pitkin päivää!

Kauneusjutuista tulikin mieleen, että tänään perjantaina sveitsiläinen Swiss Clinic viettää syntymäpäivää ja sen kunniaksi koko sen mallisto on TÄNÄÄN -40%. Ennenkuin nousin edes sängystä ylös, tilasin heidän kovasti kehutun mikroneulausrullan eli tämän näin, klik. Olen sitä pitkään miettinyt ja nyt kun hintaa ei ollut paljoa mitään, päätin sen tilata. Tilasin 0,2 mm neuloilla, josta on hyvä aloittaa kasvojen mikroneulaus. Se on varmasti yksi must-have -tuote kauneudenhoidon saralla, varsinkin kun ikä alkaa näkyä kasvoilla ja mieli tekee pyristellä luonnonvoimia vastaan kotikonstein.


^Neljä vuotta sitten istutettu koristeomenapuu näyttää keväisin muutaman päivän ajan aika maagisen kauniilta.


^Tänä vuonna kesäistutuksien kanssa mennään aika selkeällä linjalla. Linja voi tosin muuttua, kunhan seuraavat hankinnat tehdään. Pidätän nimittäin aina oikeuden muutoksille, koska minulla ei ole mitenkään erityisen kehittynyt silmä, mitä näihin asetelmiin tulee :DToinen kameraan tallentunut kiva juttu oli kahvihetki Maijan kanssa. Me käymme hänen kanssaan oikeastaan poikkeuksetta Ullanlinnassa Success -kahvilassa, joka on ihan Oasis Showroomia vastapäätä. Se on meidän molempien "kantapaikka", heh. Ex-tempore kahvihetket Maijan kanssa on arjen parhautta ja meistä on niitten myötä tullut todella hyviä ystäviä. Näitä kahvitteluhetkiä hyvien ystävien kanssa ei voi koskaan olla liikaa <3
Yksi viikon kohokohtia oli myös se hetki, kun kirjoittelin rahtikirjoja Lontoosta tänne Helsinkiin eli ensi keskiviikkona on taas uutuuksia luvassa. Se hetki, kun tutustuu uutuuksiin, tuntuu yhä edelleen ihan joululta, vaikka en minä niitä itselleni ehdi nykyään enää edes hankkia.. Se sininen mekkokin, jota havittelin itselleni juhliin (tämä näin), tietysti loppui oikeassa koossa.. Senkin suhteen olen taas hieman neuvoton.

Mutta, oikein hyvää, aurinkoista ja stressitöntä (ei koske minua..) viikonloppua teille <3 Toivottavasti nähdään Instassa Tallinnan matkan aikana eli moikkaillaan siellä :)

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Heipparallaa! Etelänaapurissa on kiva käydä. Siellä on samanlaista, mutta erilaista. Ja joissain asioissa hintataso vielä hieman edullisempi. Tallinnan ulkopuolella tämä tuntuu erityisesti. Ja matkat ovat edullisia - eikä tarvitse lentää. Se on hyvä, kun tuossa on tuollainen ”Succes-koukku”, joka nappaa meidät aina välillä. Sinne taas jonain päivänä.

    T. Maija

    VastaaPoista
  2. Hei, laitoin instassa kyselyä vaaleasta laukusta. Ehtisitkö katsoa?

    Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.