Viikon wrap-up ja musta kotelomekko

27.4.2018

Saan aika paljon kutsuja kaikenlaisiin PR- ja lehdistötilaisuuksiin ja tämä kulunut viikko oli melkoinen sumaviikko niiden osalta. En pysty osallistumaan kaikkiin tapahtumiin, (koska omat työt..) vaan yritän poimia joukosta ne mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät. Tykkään käydä niissä tietysti sisällön tähden, mutta myös sen tähden, että näen kaikkia tuttuja, joita tässä vuosien varrella on kertynyt. Oma työ ei aina ole kovinkaan sosiaalista, joten on senkin tähden ihan mielettömän mukavaa jutustella kamujen kanssa ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Olen nimittäin kohtuullisen sosiaalinen tapaus.

Dioriina -blogin Marina(klik) kanssa laitellaan usein viestiä ja kartoitetaan puolin ja toisin, jos vaikka mentäisiin samoihin geimeihin. Meillä on tapana näiden tilaisuuksien jälkeen istuskella keskustassa kahvilassa ja rupatella asioita maan ja taivaan väliltä. Marina tulee Tampereelta, eikä me sen tähden nähdä kovin usein, joten yritän aina järkätä aikaa hänelle - parasta <3

Cin Cin by Mia Malmi -blogin Mian (klik) kanssa nähdään myös kohtuullisen usein ja viestitellään monta kertaa viikossa, että mihin milloinkin mennään. Vaikka molemmat käydään yksinkin monenlaisissa tapahtumissa, niin onhan se päivänselvää, että kaksin on aina mukavampi mennä. Kuten vaikkapa tällä viikolla oltiin Mian kanssa eräässä tilaisuudessa (siitä juttua myöhemmin) Hotelli Kämpissä ja tottahan me järjestimme ex-tempore kuvaussession, kun kerrankin olimme niin upeissa puitteissa. Itse en tosin ollut innoissani olemaan kameran edessä, mutta kameran takana sitäkin innokkaammin.

Tällä viikolla sattui ihan mieletön juttu, kun olin kävelemässä kohden metroasemaa. Edellä käveli huppuun kietoutunut tyyppi ja mietin mielessäni, että voisikohan se olla eräs Ulla, jonka olen nähnyt viimeksi noin 15 vuotta sitten. Ulla lauloi aikoinaan Angelin Tytöissä (jos muistatte kyseisen bändin?) Tätä nykyä Ulla laulaa tyttärensä Hildan kanssa sellaisessa bändissä kuin Solju, joka muistetaan parhaiten euroviisujen Suomen karsinnoista parin vuoden takaa. Siinä Ulla joikaa taustalla ja tytär Hilda laulaa poppimaista biisiä (eli tämä kappale näin, klik, käykää ihmeessä kuuntelemassa). Tottakai se oli minun mielestä sen vuoden paras biisi edustamaan Suomea, vaikka kansa valitsikin Pertti Kurikan bändeineen.

No, Ullahan se oli kuin olikin:) He olivat edellisenä päivänä olleet Soljun uuden levyn julkkareissa ja sen tähden täällä Helsingissä. Ei ehditty siinä metromatkan aikana juurikaan vaihtaa kuulumisia, vaan jatkettiin hänen ja tyttärensä Hildan kanssa jutustelua illalla vielä meillä kotona. Oli ihan supermahtavaa nähdä heidät - me ollaan nimittäin sukulaisia ns. pesuvesien mukana.

Asusta vielä pari sanaa. Päällä on Camila Kotelomekko, josta olen aikaisemminkin aika moneen kertaan hehkuttanut. Todella monikäyttöinen, jota voi käyttää niin töissä kuin vaikka vähän parempaankin menoon. Aika monen ylioppilaan äiti tulee näkymään tulevissa juhlissa tämä mekko päällään, taisi nimittäin olla se suosituin mekko, kun pari viikkoa sitten pidin Showroomia kaikille avoinna.

Eipä tällä kertaa muuta kuin ihan mahtavaa ja toivottavasti energistä ja aurinkoista viikonloppua teille <3 Nähdään taas!
Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Kello: Gucci
Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.