Punainen kukkamekko

16.4.2018

Keväässä ehdottoman parasta on se hetki, kun voi vihdoin kuoriutua vaatevuoren alta esiin ja pistää ihan vaan mekon päälle ja lähteä liikenteeseen. Ja se hetki oli sunnuntaina! Ai että, tuntuu, että edellisestä kerrasta on oikeasti ikuisuus, koska viime kesäkin meni miten meni.

Olen mekkoihminen henkeen ja vereen. Se on vaan maailman mukavin ja helpoin asu, jossa peilikuvaa miellyttävä lopputulos on niin paljon helpompaa saavuttaa kuin miettiessä eri variaatioita ylä- ja alaosien kanssa. Äh, en jaksaisi sellaista säätöä enää ollenkaan, kun mekkokelit on vihdoin täällä!

Mekkokelien lisäksi olen iloinnut sitä, että meidän ylioppilas on päässyt turvallisesti kavereidensa kanssa Balille. Jännitin nimittäin heidän lentomatkaa enemmän kuin varmaankaan ikinä ennen mitään muuta, koska kartalta katsottuna lentoreitti kulki suoraan Syyrian ja Irakin halki. Heidän lentonsa oli juuri samaan aikaan, kun jenkit romutti Syyriaa ja minä tietysti maalailin mielessäni jo kauhukuvaa neljännestä maailmansodasta.. Enää ei tarvitse jännittää kuin sitä, että matkalla kaikki menisi hyvin, ja myös sitä, ettei paluumatkalla trumppi, puutin tai kimi ammu heidän lentokonettaan alas. Että tämmöisiä (ei niin) terveitä ajatuksia liikkuu mielessä, kun hän on siellä ja minä täällä.

Ennenkuin sukkeroin itseäni yhtään syvemmälle synkkyyksiin, mennään näihin pirteän punaisiin mekkokuviin. Mekko on ihan uusinta kevään uutta eli tämä näin, klik. Käytän normaalisti kokoa 34, mutta tässä mekossa se olisi jäänyt vähän turhan lyhyeksi, joten seuraava koko 36 oli paljon parempi. Ei paina saati purista yhtikäs mistään ja sekös on maailman mukavin tunne! Farkkutakki on kokoa 34 ja se on tämä näin, klik. Ainakin minun versio saa olla mieluummin liian pieni kuin liian suuri, koska en pidä sitä kuitenkaan koskaan kiinni. Se on muuten paras farkkutakki, jonka olen omistanut. Materiaali on pehmeää ja siinä on reilusti elastaania, eli ei todellakaan paina tai purista sekään mistään!

PS. Erityisesti farkkutakit hupenee kovaa vauhtia eli jos haluat omasi, suosittelen lämpimästi pitämään kiirettä!

Ai niin. Erehdyin jotenkin vahingossa katsomaan Katsomosta Australian Ensitreffit Alttarilla ja hups, katsoin kaikki jaksot yhteen pötköön yön pikkutunteina. Älä sinä tee samaa virhettä, koska luvassa on sellaiset romantiikkaöverit, että aah. Tai siis huh huh <3

Havana Kukkamekko, Oasis Finland
Havana Kukkamekko, Oasis Finland
Farkkutakki: Betty (tämä näin)
Havana Kukkamekko, Oasis Finland
Havana Kukkamekko, Oasis Finland
Havana Kukkamekko, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii sulle toi kukkamekko ja farkkurotsi! Voi kunpa se kesä jo tulisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) Voi että, kunpa ei tulis enää takapakkia, koska kyllä se talvi saa nyt luvan väistyä!

   Poista
 2. Onpa ihana mekko! Mä tykkään muutenkin tosi paljon kukkakuoseista, onneksi ne on taas muodissa, niin mäkin oon kerrankin sattumoisin muodin aallonharjalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mia :) Luin ihan muutama viikko sitten jonkun analyysin tulokset ja sen mukaan kukkamekko on maailman suosituin vaate, kysyttiinpä sitä naisilta tai miehiltä. Eli kukkakuoseja menee ja tulee, mutta kukkamekko on ja pysyy! Ja ihquu, että kukkakuosit on sunkin juttu :)

   Poista
 3. Joka ilta olen tuota mekkoa käynyt katsomassa. Ehkä mun on pakko tänään illalla käydä se sieltä verkkokaupasta tilaamassa. On se vaan niin ihana ja raikas. Kohti kesää nyt mennään. Ilon ja valon kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tuija :) Voisin kuvitella, että Sinulle tummana mekko käy vielä paremmin - ihana kevät- ja kesämekko töihin ja vapaalle. Näin muuten tänään ensimmäisen västäräkin (vaikka en mikään lintubongari olekaan, ihan se tepasteli kadulla minua vastaan) eli kyllä me aika lähellä kesää ollaan! Ai että :)

   Poista
 4. Tuo punainen mekko ja farkkutakki on ihan nappiyhdistelmä, olisit kuvannut vielä tennareiden ja huivin kanssa niin olisi ollut ihan eri tyylinen samalla asulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mulla odottaakin ihan upouudet Gazellet käyttöönottoa, mutta ne taitaa olla vähän turhan massiiviset kukkamekon kanssa (ainakin tämän). Sellaiset sirot tennarit kun löytäisi!

   Poista
 5. Tuo farkkutakki näyttää tosi hyvältä ja sopii hyvin kaikenlaisille naisille. Onko sulla alennuskoodia tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Janna! Siihen ei valitettavasti ole koodia tarjolla! Tämä kyseinen farkkutakki oli niin suosittu, että varastossa taitaa olla enää yhtä kokoa eli 36 jäljellä ja jos hyvä tuuri käy, niitä saadaan vielä lisää tässä lähiaikoina.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.