Businesslook, ensi viikon ohjelmasta ja sipaisu Case Siltsua

7.4.2018

Nyt on kuulkaas uunituoreita kuvia, jotka on otettu tänään lauantaina aamupäivällä. Jösses, mikä keli meidät yllätti! Ainakin täällä Helsingissä aurinko paistaa täydeltä terältä, keli on kuiva ja ilma on ihan super keväinen.

Tässä postauksessa tosiaan kerron vähän päivän asusta. Kerron myös, miksi Showroom aukiolo siirtyi muutamalla päivällä eteenpäin sekä sipaisen ihan hitusen verran erään paljon pinnalla olleen suosikkiartistin tilannetta. Vaikka harvakseltaan otan kantaa tällä foorumilla yhtikäs mihinkään päivän polttavaan aiheeseen, nyt haluan lausua asiasta pari valittua sanaa.

Business -look by Business Woman

Aloitetaan siis päivän asusta. Kuten aikaisemmassa postauksessa jo kerroin, halusin ostaa itsellenikin tuon kuvissa näkyvän paidan, joka on yksi kauneimmista ja eleganteimmista paidoista, joita olen päälläni pitänyt. Olen aina rakastanut yhdistelmää, jossa on mukana valkoinen kaulus - se on jotenkin niin nostalginen jostain Lotta Svärd -ajoilta. Ensimmäinen paitalähetys muutama viikko sitten myytiin loppuun supernopeasti, enkä yksinkertaisesti ehtinyt mukaan. Ja kun sain toisen lähetyksen, ostin sen ennenkuin kukaan ehti väliin:) Ihana ajatus yhdistää paita kesän tullen vaikka farkkushortsien kanssa ja oikeastaan ihan minkä kanssa tahansa.

Business -look by Business Woman

Housut puolestaan ostin viimeksi Lontoon reissulta Oasiksen myymälästä, koska ne istui niin hyvin. Mustia, hyvin istuvia perushousuja kun on kohtuullisen hankalaa löytää eli aina kun sellaiset osuu kohdalle, ne kannattaa hankkia. Sen olen oppinut. Ja saman on näköjään havainnut myös tyttäreni, joka nappasi nämä silloin heti omaan käyttöönsä ja voi että, miten nätisti ne hänellekin sopivat - paremmin itse asiassa kuin minulle.

Eipä ollut siis vaikeaa päättää kun näin nämä samaiset housut (ja nimenomaan mustina) sillä listalla, josta valitsen mallistot tänne Suomeen, että otanko vai enkö ota. Todellakin otin ja nyt näitä on siis tulossa meille tiistaina saapuviksi, jee! Laitan myöhemmin linkin tänne blogiin, kunhan housut saadaan ladattua verkkokaupan puolelle.

Business Look by Business Woman
Paita Koristekauluksella: Oasis Finland, tämä näin, klik. (Minulla koko 34)
Housut: Oasis (lisään linkin myöhemmin) Koko 34.

Mitäs te tykkäätte asusta? Laukkukin on muuten (yllätys yllätys) Oasista ja sekin on ollut käytössä jo parin kuukauden ajan. Tykkään ihan älyttömästi! Olen lisännyt omaan laukkuuni Balmuirin nimikoidun avaimenperän roikkumaan laukun oman "tägin" kanssa rinnakkain. Sain avaimenperän lahjaksi Marjukalta ja se on aah, niin ihana <3 Laukkujakin on muuten nyt tullut lisää verkkokauppaan ja annan siitä kyllä vahvan suositukseni! Löydät sen täältä näin, klik.

Sunny Shopper by Oasis Finland
Kello: Gucci

Sitten Showroom -asiaan. Mainitsin tosiaan edellisessä postauksessa, että Showroom olisi jo tänä viikonloppuna avoinna. Sitä pitikin  siirtää valitettavasti muutamalla päivällä eteenpäin, koska saamme tiistaina Lontoosta uunituoreen lähetyksen ja haluan ne mallit myös nähtäville. Showroom on siis avoinna keskiviikosta sunnuntaihin (11.4 - 15.4) ja tarkemmat tiedot voit bongata tapahtuman (just äskettäin luoduilta) Facebook -sivuilta eli täältä näin, klik. Uutuksien lisäksi Showroomilla tulee olemaan paljon Outlet -juttuja, joita myymme periaatteella "uunista ulos". Tule ihmeessä poikkeamaan! Tapahtuma on muuten sattumoisin yhtäaikaa Hullujen Päivien kanssa eli jos olet liikkeellä, niin poikkeahan myös Korkeavuorenkadulla. Ei todellakaan ollut tarkoituksella ajoitettu yhtäaikaa hullareiden kanssa..

Olisin muuten supersuper -kiitollinen, jos voisit ystävällisesti jakaa tapahtuman myös omilla Facebook -sivuillasi ja kertoa siitä näin myös omille kavereillesi <3 Joukossa kun on voimaa niin paljon enemmän kuin yksin puurtaessa.

Oasis Finland

Lopuksi vielä muutama sananen päivän polttavasta aiheesta eli Jari Sillanpään tilanteesta. Olen suuri Siltsu -fani ja sitä mieltä, että hän on Suomen valovoimaisin tähti. Hänen lavaesiintymisensä on vaan jotain niin huikeaa, että ei sitä voi kuin ihailla ja huokailla ihastuksesta. Hänen tähdittämänsä Vain Elämää -kausikin tuli tuijotettua jokaista jaksoa myöten, koska Siltsu toi siihen niin mieletöntä energiaa ja tunnetta.

Sanomattakin on selvää, että olin todella pettynyt häneen, kun kuulin hänen huumeongelmastaan. Katsoin myös suurin odotuksin hänen suoran TV-haastattelunsa ja olo oli jotenkin tyhjä ja ontto sen jälkeen. Olin pettynyt, koska hän ei pahoitellut ihailijoilleen narkomaaniuttaan eikä hänellä ollut myöskään kiinnostusta lopettaa käyttöä. Minusta se oli häneltä sekä vastuutonta että huolestuttavaa.

Minulle, eikä kenellekään muullekaan ei kuulu pätkänkään vertaa, miten Jari tai kuka tahansa muukaan aikuinen ihminen huolehtii itsestään ja tuhoaa omaa ruumistaan. Se on hänen omaisuuttaan ja hän huolehtii tai tuhoaa itsensä niinkuin parhaaksi näkee. Mutta, aivan erityistä vastuuttomuutta osoittavat ne keikkapaikat, jotka tekevät hänen kanssaan yhteistyötä niin kauan kuin me tiedämme, että niillä rahoilla ylläpidetään huumerikollisuutta tässä maassa! Älkää pliis rahoittako businesta, joka luo uusia narkomaaneja tänne keskuuteemme, koska se seuraava narkkis voi olla lähempänä meitä kuin me ehkä arvataankaan. Ja toki, asiaan liittyy monta muutakin ulottuvuutta, joita huumeiden rahoittaminen saa aikaan. Jos haluatte, mehän voidaan jatkaa sitä keskustelua vaikka tuolla kommenttiosiossa. Se, että keikkapaikat eivät rahoita Siltsun huumebusineksia, on lopulta sekä Siltsun itsensä että koko yhteiskunnan parhaaksi.

Ei muuta tästä asiasta - kiitos ja amen!

Business Look by Business Woman

Tylsää ottaa kantaa näin ikävään asiaan, mutta koen sen jotenkin tarpeellisena, koska tätä perspektiiviä en ole bongannut vielä mistään..

Mutta, ihanaa viikonlopun jatkoa ystävät - pidetään me huolta niin itsestämme, Siltsusta kuin muistakin läheisistämme <3

Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että siirsit showroompäiviä! Nyt pääsee osallistumaan, nyt oli jo syksyllä varattu teatterireissu ja yöpyminen Tampereella sekä hääpäivän juhlintaa, joten en olisi päässyt.
  Samaa mieltä Sillanpäästä kuin sinäkin, hänen keikkansa ovat osaltani ohi, aika monella olen ollut ja tähän asti niistä pitänyt. Huumeille vahva EI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Pauska, jos liikutte näillä seuduilla :)

   Siltsuahan me emme hylkää, vaan tosiaan vastustamme huumebusineksen rahoittamista hänen avustuksellaan. Eli kyllä vaan, huumeille vahva EI!

   Poista
 2. Kaunis sinä, ja sulle sopii näköjään kaikki Oasiksen mallit! Ihanat housut! Mä odotan kovasti, minkä asun teidän ylioppilasneito valitsee, ja minkä sinä kevään ihanimpiin juhliin.

  Mä säälin Siltsua. Hänellä oli kaikki - upea ura, hyvä bisnesvainu... Mitä tapahtui? Toivon, että hän saa voimaa ponnistautua ulos ja päästä kuiville. Onko niin, että harvan pää kestää menestystä, elämässä pitää olla todella arvot kohdallaan, ettei pää sekoa.

  Ja hei, laitan sulle huomenna viestiä, niin sovitaan se kyläily?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meidän neitokainen on vähän erikoinen näitten asuvalintojensa suhteen :) Hän priorisoi kierrätystä, eikä mielellään halua mitään uutta. Turvautunee vanhaan, kylläkin hänelle superkauniiseen Oasiksen jumpsuittiin. Minähän olisin tietysti halunnut jotain aivan speciaalia.. Ja itselle ajattelin erästä tulevan malliston mekkoa, josta sinäkin olet tainnut nähdä jo vilauksen :)

   Juu, katsokaahan kalenteria ja laitellaan viestiä! :)

   Poista
 3. Jari Sillanpää ei ole tilivelvollinen meille kenellekään. Eikä myöskään lyötyä lyömällä välttämättä saada tuloksia, vaikka oikealla oleville sellainen toimintapa ehkä tuttua onkin. Sitähän työtilaisuuksien peruminen olisi.:( Ennemmin hänen pitäisi päästä eroon sekä puolisostaan että muustakin entouragestaan, senhän myötä tämä ongelma lienee ilmennyt.
  En ole absolutistinakaan milloinkaan tajunnut että jotkut SimoSilmut saavat ördätä kymmeniä työtilaisuuksia umpihumalan vuoksi, eikä häntä tai kaltaisiaan tuomita, mutta Sillanpää kyllä vaikkei huumeriippuvuus ole työssä näkynyt. Alkoholilla on ihmeellinen jumalasema suomalaisessa kulttuurissa, vaikka sen väärinkäyttö tuhoaa kymmeniä tuhansia perheitä ja yksilöitä vuosittain. Eikä selitykseksi kelpaa sen olevan laillista vs.huumeet.

  Itsestäänselvää on että toivon hänen paranemistaan, mutta mitään yleisöltä anteeksi anelua se ei vaadi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidetaan puhua eri asioista, koska en todellakaan kannata lyödyn lyömistä! Esim. Axel Smith joutui kokemaan jotain aivan sietämätöntä ja epäinhimillistä kohtelua nimenomaan sen jälkeen, kun hän oli rangaistuksensa saanut. Tuomiovalta kuuluu tuomioistuimelle, piste dot ja com. En luonnollisesti puolustele hänenkään tekoaan, mutta hänen kohtelunsa median taholta ylitti kaikki inhimillisyyden ja hyvän maun rajat. Siinä kyllä lyötiin lyötyä ja lujaa. Överit tuli siinä kohtaa, kun häntä oli kuvattu Lontoossa kuvaamassa jonkin bändin keikkaa ja ihmeteltiin, että kuka hänen kanssaan enää tekee yhteistyötä..

   Minä painotan edelleen sitä, että vastustan HUUMEBUSINESTA ja SEN rahoittamista henkeen ja vereen! Uskon, että jokainen meistä (sinäkin) vastustat sitä! Sillanpää on varsin avoimesti sanonut ja antanut ymmärtää, että hänen käsistään rahat tulevat päätymään huumebusinekseen, niin kauan kuin hänellä itsellään ei ole motivaatiota lopettaa aineiden käyttöä. En missään tapauksessa vastusta Jari Sillanpäätä, häntä täytyy tukea ja kannustaa hänet irti huumeista.

   Poista
 4. Kiitos tästä päivityksestä ja tarkoitan nyt Siltsu osuutta. En ole varsinaisesti fani, mutta sympaattinen mies ja suuri taiteilija on kovas kyytiä matkalla hunningolle. Olen samaa mieltä kanssasi, että asialle olisi tehtävä stoppi keikkajärjestäjien ja yleisön taholta terveisin, että tervetuloa takaisin sitten kun hakeutuu hoitoon ja saa asiansa järjestykseen. Ja ennenkuin sattuu Jarille itselleen tai jollekin muulle jotain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin surullista! Toivotaan, että Siltsulla riittää voimia rimpuilla itsensä irti huumeista. Mutta se, mitä vastustan, on se, että keikkajärjestäjät rahoittavat huumebusinesta hänen kauttaan. Se vasta on likaista rahaa - se ei ole edes harmaata, se on sysimustaa!

   Poista
 5. Hei. Pakko oli tulla kommentoimaan nyt, kun sivut aukesivat (eilen yritin, mutta taisin osua sellaiseen saumaan, että oli jotain päivistystä meneillään ja tuli vaan virheilmoitus).

  Tuulannellin blogista luin tuosta ihanasta paidasta ja koska siinä on just kaikkea sitä, mistä itsekin pidän (oli muuten hauska vertaus se Lotta Svärd-nostalgia :)), laitoin heti tilaukseen. Nyt vaan alkoi vähän epäilyttää, että tulikohan valittua kumminkin liian iso koko, kun pähkäilin 34- ja 36-koon välillä ja valitsin tuon isomman. No, varmaan sen voi vaihtaa, jos niikseen tulee, mutta kivaa olisi, jos osuisi laakista oikeaan. Ja toivottavasti sitä pientä kokoa ei tilata sillä välin loppuun...

  Vielä kun oppisin käyttämään tuollaisia tyylikkäitä, mutta samalla rennon näköisiä housuja, olisin minäkin askeleen lähempänä asiallista kuin tätä ikuista verkkaripentti-lookia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka! Minullekin tuli yllätyksenä, että webhosting -palvelun tarjoaja teki jotain integraatiota omissa järjestelmissään ja se piti minunkin sivut pimeinä ainakin vuorokauden ajan.. Onneksi se on nyt ohi, ehdin nimittäin jo hiukan stressata asialla.

   No mutta ihanaa kuulla, että tilasit tuon kauniin paidan! Niitä on lähetelty ahkerasti maailmalle ja pienet koot alkaa olla jo aikalailla loppuneet!! Voi kumpa siis se 36 olisi oikea ja hyvä koko.. Tai että sitä 34 kokoa olisi vielä muutaman päivän ajan, jos 36 on liian iso. Ja jos olet käymässä täällä Helsingissä, niin Showroomilla voi aina tulla piipahtamaan. Mulle vaan viestiä (info@oasis-stores.fi), niin tiedän varmasti olla paikalla :) Housuistakin meni viimeinen kappale kokoa 34 tänään eli niitäkään ei enää ole oikeaa kokoa Sinulle.. vaikka ne tuli meille pari päivää sitten tiistaina.

   Verkkaripentti -look on paras kotiasu evö :D

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.