Sneak Peek tuleviin malleihin, ale-koodi ennakkovaraajille sekä viikonlopun tunnelmapaloja

15.3.2018

Taitaa kehkeytyä pitkä postaus, joten otetaan alkuun pieni yhteenveto, mitä tuleman pitää. Eli tämä postaus sisältää kuvia kohtapuoliin tänne Suomeen saapuvista malleista sekä tuttuun tapaan annan 10% alekoodin ennakkovaraajille. Ohjeet löytyvät jäljempää postauksesta. Lisäksi kerron tulevan viikonlopun ohjelmasta eli missä pääsette halutessanne näkemään osan mallistosta. Haluan jakaa kanssanne myös pienen palan viime viikonlopun tunnelmia, kun minut valtasi käsittämätön superbitch -fiilis, kun kävimme vieraisilla erään erithrealaisen naisen kotona. Eli ei muuta kuin hommiin. Toivottavasti jaksat lukea - luvassa on jokatapauksessa paljon kuvia.

Viime lauantaina tosiaan ajeltiin Lahteen, jossa olemme asuneet joskus kauan sitten ja jossa yhä edelleen meillä on jonkin verran omaisuutta ja niissä vuokralaisia. Yhdessä niistä asustelee eritrealainen nuorehko nainen, jonka hattuhylly oli tippunut maahan ja me lähdimme sitä hänelle asentamaan takaisin paikalleen (ihan niinkuin minäkin olisin siihen asennukseen jollain tapaa osallistunut, hehheh). Emme ole käyneet asunnossa moneen vuoteen, joten senkin tähden oli ihan mukava käydä katsomassa, että kaikki on niinkuin pitääkin. Mutta se vieraanvaraisuus, se yllätti ihan tyystin ja sai tuntemaan kuin olisin mikäkin Super-Bitch-Paskiainen. Hän oli kattanut meille valmiiksi teet, leipomaansa leipää ja hedelmäkorin antimineen. Ja tilannut paikalle kaksi nuorta eritrealaista poikaa avustamaan hattuhyllyn asentamisessa. Kun hattuhylly oli paikoillaan, hän kokkaili ihan mielettömän hyvää, ruokaisaa salaattia eritrealaiseen tyyliin. Ja sekin oli ihan vaan meitä varten! Eihän sitä voinut olla syömättä, vaikka meillä olisi ollut aika paljonkin muuta menoa, kun Lahdessa harvoin käydään. Ja kun me viimein "pääsimme" jatkamaan matkaa, hän ehdotti, että tulisimme joku kerta koko päiväksi hänen vieraakseen. Voi että, miten lämminhenkistä ja hyväntahtoista <3 Tuli jotenkin tosi kökkö fiilis, kun menimme hänen kotiinsa "äkkiä pois" -asenteella ja toinen oli valmistellut ties miten pitkään meidän sinne tuloa.. Hävetti, koska onhan taustalla paljon myös kulttuurisia eroja, joista olimme luonnollisesti onnellisen tietämättömiä. Kun tulin kotiin, googlasin ensimmäisenä lisää tietoa Eritreasta, joka oli minulle entuudestaan suuri tuntemattomuus. Siellä nimittäin asuu ihania ihmisiä <3

Ulkomaista tuli muuten mieleeni, että meidän esikoinen (joka siis kirjoittaa paraikaa ylioppilaaksi), aikoo viettää välivuoden. No, minkäpä sille voi, hän tuntuu tietävän mitä tahtoo ja on valmis tekemään töitä sen eteen. Hänen välivuoden tavoitteensa on nimittäin oppia käyttämään ranskan kieltä, jota hän on lukenut neljänneltä luokalta lähtien eikä ole oikein koskaan päässyt käyttämään sitä "in action". Ja kun hän seilailee siinä aikuisuuden ja lapsuuden välimaastossa, hän haluaa päästä harjoittelemaan sitä taitoa Pariisin Disney Worldiin. Mikään muu paikka ei tunnu kelpaavan työpaikkana, vaikka maailma olisi mahdollisuuksia täynnä. No, katsotaan miten käy - työhakemus lähti maailmalle ja eilen keskiviikkona oli työhaastattelu. Jos teillä on kokemuksia kyseisestä paikasta nimenomaan työpaikkana, olisi kiva kuulla!

No mutta. Lontoosta on taas tulossa isohko lähetys (niin uusia kuin muutama huippusuosittu ja kesken varatosta loppunut malli) ja ajattelin esitellä ne teille jo etukäteen. Saat lauantaihin eli 17.3 saakka ennakkovarata näitä tuotteita 10% alehintaan eli lähetä meille sähköpostia (info@oasis-stores.fi) ja kerro, mistä tuotteista tarkalleen olet kiinnostunut ja lähetän sinulle ale-koodin verkkokauppaan.  Mallistot ovat jo sen verran suosittuja, että saadaksesi oikean koon, täytyy olla valppaana. Lisäyksiä tulee äärimmäisen harvoin.

Tiedoksenne muuten, että olen Sörnäisissä Kampaamo BB7 Beautybox´n (Vaasankatu 7) vieraana nyt viikonloppuna eli 17.-18.3. He halusivat tarjota omille asiakkailleen mahdollisuuden tulla tutustumaan pieneen erään Oasis -mallistoa ja kun tunnen siellä yrittäjänä toimivan Kristin, niin mikäpäettei. Mutta saa sinne muutkin tulla eli jos olet liikkeellä Vaasankadun suunnalla viikonlopun aikana - tervetuloa! Olemme siellä klo 11-16 kumpanakin päivänä.

Mutta ne mallistot, ne on tässä:

Betty Farkkutakki 2 by Oasis Finland
Betty Farkkutakki 59 €, mitoitus 34-42.
Mallilla yllä koko 34.

PS. Tämä farkkutakki on ollut minullakin käytössä viime kesästä lähtien ja voin lämpimästi suositella! Se on parhaiten istuva farkkutakki, jonka olen löytänyt ja sen tähden halusin tämän myös meille Suomeen. Käy katsomassa täältä (klik), miltä se näyttää minun päälläni. Ihan pööfekt erityisesti mekkojen kanssa ja täydellinen bikerin korvike!
EDIT: Koko 36 on valitettavasti loppu.
Betty Farkkutakki 4 by Oasis Finland

Mini Bow X-Body -laukku 1 by Oasis Finland

Mini Bow X-Body -laukku 2 by Oasis Finland
Supersöpö ja hyvänvärinen Bow X-Body -rusettilaukku, 35 €
Secret Garden Clutch 1 by Oasis Finland


Secret Garden Clutch 2 by Oasis Finland
Secret Garden Clutch, 35 €
Kiva yksityiskohta erityisesti yksivärisessä asussa!
Secret Garden -mekko 2 by Oasis Finland
Secret Garden -Mekko pliseeratulla helmalla, 85 €
Mallin yllä koko 34 ja huom! hän on 175 cm pitkä.
Mitoitukset 34-42

Kevään ja kesän juhliin ihan täydellinen kukkamekko! Mekon pohjaväri on musta.
EDIT: Koko 34 on valitettavasti ennakkomyyty jo loppuun!
Secret Garden -mekko 4 by Oasis Finland
Pressed Flower Skater 2 by Oasis Finland
Flower Press Skater, 59 €
Mitoitus 34-42
175 cm pitkällä mallilla on yllään koko 34.

Mekko on tummansininen ja se on 100% viskoosia. Näin mekon Lontoossa taannoin pääkonttorilla ja se oli varsinainen katseenvangitsija - superkaunis esim. farkkutakin kanssa yhdistettynä!
Pressed Flower Skater 4 by Oasis Finland
Flower Press -paita 2 by Oasis Finland
Flower Press Paita, 47 €
Mitoitus 34-42
Mallilla yllään koko 34.

Flower Press -printti on jotenkin vaan niin syötävän kaunis! Paita on muuten 100% viskoosia eli hyvin kevyt ja laskeutuva.
EDIT: Koko 34 on valitettavasti ennakkomyyty jo loppuun!
Flower Press -paita 4 by Oasis Finland
Lily Statement Hame 2 by Oasis Finland
Lily Statement Hame, 59 €
Mitoitus 34-42
Mallilla yllä koko 34 ja hän on tosiaan 175 cm.

Asu ei kaipaa mitään muuta korostusta kuin tämän katseenvangitsevan hamosen, ei välttämättä edes koruja.
EDIT: Koko 36 on loppu.
Lily Statement Hame 4 by Oasis Finland

Lily Statement Hame 3 by Oasis Finland
Lily -mekko 2 by Oasis Finland
Lily Statement Mekko, 69 €
Mallin yllä koko XS ja hänkin on 175 cm
Mitoitus XS-L

Mekon kotelomekko on materiaaliltaan 95% viskoosia ja 5% elastaania eli vaikuttaa materiaalinsa puolesta mukavalta päällä ja elastaani kertoo, että se myös joustaa ihan mukavasti.
Lily -mekko 4 by Oasis Finland

Sitten vielä loppuun ne lisäykset malleihin, jotka loppuivat aikoinaan varastosta nopeasti ja joita saan tosiaan lisäyksenä pienen erän. Kannattaa olla nopea, jos haluat näistä omasi!


Magnolia Paita, 53 €
Tätä tulee vain kokoja 34-38
Mallin yllä koko 34.

Paita Korukauluksella, 50 €
Koot 34-42
Huom! Paita on tummansininen ja hei, katsokaa noita kauluksen koruja <3

Pom Pom Pitsipaita, 44 €
Koot XS-L
Tämäkin paita on tummansininen ja kuten joskus aikaisemminkin sanoin, edustaa mielestäni sitä kauneinta Oasista, johon minäkin aikoinaan rakastuin.
EDIT: Koko S on valitettavasti loppu!

Raitapaita, 39 €
Tummansiniset raidat, materiaali ei ole joustavaa, ja se on erittäin kauniisti laskeutuva. Office -vaate, ehdottomasti parhaasta päästä!

Harmaa Rusettipaita, 52 €
Mitoitus XS-L (mallin yllä koko XS)

Tämä kyseinen paita on ehkä kaikkien aikojen nopeiten verkkokaupasta hävinnyt paita, joka on todella monikäyttöinen ja kaikessa yksinkertaisuudessaan varsinainen katseenvangitsija! Luottovaate, joka on pelastanut minutkin monelta vaatekriisiltä!
EDIT: Koko XS on harmillisesti jo ennakkomyyty.

Eli tosiaan, jos haluat varata ennakkoon joitakin ylläolevista malleista, laita viimeistään lauantaina 17.3 viestiä (koko+malli) osoitteeseen info@oasis-stores.fi. Saat paluupostissa 10% ale-koodin, jonka voit käyttää verkkokaupassa, kunhan nämä tuotteet on sinne ladattuna. Lisään varatut tuotteet verkkoon vasta, kun niin sovimme, jotta varmasti saat omasi!

Eipä tällä kertaa muuta eli tulkaahan käymään BB7 Beautybox -kampaamossa viikonlopun aikana (Vaasankatu 7)! Nähdään taas <3

Tästä pääset katsomaan verkkokaupan koko tarjonnan eli klik tästä näin.

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.