Paras kotelomekko ever!

31.3.2018

Kuinkas teillä on pääsiäisen pyhät sujuneet? Aika mukavaa olla pois kotiseudulta ja irtaantua totaalisesti kaikesta arkisesta toiminnasta ja päivittää blogiakin niinkuin "ennenvanhaan". Nimittäin, jos olisin kotona, niin:

 • kulkisin todennäköisesti kotia ympäri pesurätti toisessa kädessä ja joku pumppupesupullo toisessa
 • leipoisin samalla kun toiset tekee ruokaa
 • odottelisin vieraita saapuvaksi, koska meillä käy usein vieraita ja tykkään hyysätä ja laitella kotia heitä varten siistiin kuntoon
 • kävisin Leon kanssa uudessa koirapuistossa, joka on ilmestynyt ihan kivenheiton päähän kotoa, viipyisin siellä ihan liian pitkään, koska rupattelisin samalla toisten koiranomistajien kanssa
 • fiilistelisin ja "somistaisin" uutta sänkyä, joka saapui noin 30 minuuttia ennen kuin meidän piti lähteä lentokentälle
 • ja kaiken muun liikenevän ajan tekisin jotain työhön liittyvää
 • enkä varmasti istuisi paikoillani.

Jalat on muuten ihan totaalisen rikki ja sattuu joka paikkaan, koska tänäänkin aamulla lähdimme hiihtolenkille uhmaamaan jo entuudestaan ryytynyttä kroppaa. Mutta en valita, koska tätä tunnetta ja olotilaa just halusin ja kaipasin! Vaikka tänään hiihto tuntui ihan jäätävän raskaalta, ihan ensimmäisestä työnnöstä lähtien.

Eli terkut vaan täältä Ylläksen mahtavista maastoista!

Tässä vielä toinen kuvasarja, jonka otimme siskontytön Siirin kanssa viime viikonloppuna. Halusin kuvata ehkä maailman siisteimmän kotelomekon hänen päällään. Tilasin aikanaan näitä Camila -kotelomekkoja vain mustana tänne Suomeen, mutta britit yllättivät ja lähettivät sekä mustana että harmaana. Hyvä niin, koska molemmat on olleet suosittuja ja niin suomi-kelpoisia.

Meikäläinen on käyttänyt kotelomekkoja viimeiset 20 vuotta ja olen oikeastaan urani alusta saakka korvannut perinteisen jakkupuvun sellaisella. Minua arvelutti todellakin tilata näitä kyseisiä mekkoja Suomeen, koska oma vaatimustasoni on kotelomekkojen suhteen aikalailla taivaissa: Sen pitää istua täydellisesti, siinä pitää olla vuori, sen täytyy olla sopivan mittainen, sen pitää näyttää nuorekkaalta, eikä se saa maksaa paljoa. Kun sain nämä Camila Kotelomekot käsiini, olin yllättynyt, mutta kun sovitin päälle, en meinannut uskoa, miten hyvä tsägä kävikään, koska ne molemmat (sekä musta että harmaa) olivat ihan täydelliset. Kaunein kotelomekko ever, koska siinä on kaikki, mitä minä voin sellaiselta toivoa!

Koska aika moni businessnainen oli kanssani samaa mieltä, uskalsin tilata kumpaakin väriä lisää varastoon. Malli on niin klassinen ja naisellinen, että tulen pitämään näitä varastossa niin pitkään kuin britit vaan suostuvat lähettämään lisää tänne Suomeen. Harmaitten osalta hanat on valitettavasti  menneet jo kiinni, mutta mustia saan lisää vielä pienen erän joskus lähitulevaisuudessa. Kuvaan muuten mustan mekon teille myös itseni päällä, kunhan kotiudun.

Mutta hei, dinner kutsuu täällä Ylläksen illassa, joten nyt on pistettävä kone kiinni. Ihanaa iltaa myös teille ja muistakaahan katsoa tänään Kingi - parasta tv-viihdettä vähään aikaan:)

Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Kengät: Ivanka Trump
Siirin Instagram: tästä näin, klik.
Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Camila Kotelomekko, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. Oliko niin, että sinulle tulee liike syksyllä avattavaan Rediin? Itse olen huono tilailemaan vaatteita, joten olisi kyllä jos tulisi :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Itsekin pidän kotelomekoista, vaikka työelämässä käytän myös jakkupukuja. Vaihtelu on mielestäni todellakin virkistävää, siksi käytän mielelläni molempia ja pidän molempia tyylikkäinä vaihtoehtoina. Tuo Camila mekko näyttää todella kivalta, varsinkin tuo harmaa väri miellyttää silmääni. Mustanakin mekko näyttää varmasti elegantilta.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.