Pienikin hiusmuutos on iso muutos - kuvat ennen ja jälkeen

15.2.2018

No mutta. Täällä ollaan, elossa. Tammikuussa tapahtui taas niin paljon kaikkia yritykseen liittyviä asioita, että ei meinaa oikein itsekään pysyä perässä. Kun on itse vastuussa joka hiton narahduksesta ja jokaikisestä kuluerästä (omalla lompakollaan), sitä kuulkaas oppii kummasti. Ja kuten olen jo aikaisemminkin todennut, olen kantapään kautta huomannut, että kukaan ulkopuolinen toimija ei ole loppupeleissä kiinnostunut sinun yrityksestä, koska jokainen ajattelee vain omaa liiketoimintaansa. Minä alkuun sinisilmäisenä uskoin ja luotin ja siitä on kuulkaa oppirahat maksettu. Omalla rahalla.

No, nyt kun on kokemusta jo karttunut enkä ole enää niin kiinni arjen pyörityksessä, olen alkanut pistää näitä palikoita hiljalleen uuteen uskoon. Niitten päälle vielä muutama käsky ja "urgent" komennus Brittein maalta, niin siinä sitä sitten ollaan. Ai niin, eikähän siinäkään vielä kaikki - nimittäin. Kävin mammografiassa.. johon pitääkin palata vielä myöhemmin.. Joka tapauksessa, leikkikalut on ollunna vähän noin niinkuin sikin sokin.

Kun arki meinaa kaatua päälle, on aikalailla elämääkin ihanampaa istahtaa kampaajan penkille ja unohtaa hetkeksi kaikki. Ihan kaikki. Laittaa puhelin kiinni piipittämästä (paitsi tietysti somekuvia pitää aina päästä ottamaan, heh) ja antaa ammattilaisen hoitaa kuontalo kuntoon. Koska ihan rehellisesti sanottuna, en ole viime aikoina paljoa peiliin kurkannut!

Nyt kun olen toivottavasti saanut (lue: antanut itselleni) synninpäästön blogihiljaisuudesta, voidaan keskittyä näihin hiusjuttuihin:) Eli tosiaan, kävin Kampaamo Pesulassa Museokadulla heidän kutsumanaan ja annoin heidän seniori-hiusstylistilleen Jutalle "vapaat kädet" tehdä ihan mitä vaan. Hahhaha, sillä varauksella, että värin pitää pysyä vaaleana ja hiusten niin pitkinä, että ne saa kiinni.

Jutan käsiin oli jotenkin helppo antaa hiusasiat, koska hänen "ansiomerkkinsä" on niin vakuuttavia. Hän on nimittäin Senior Hairstylist, Estenomi, Freelancer kouluttaja ja opiskelee vielä Ekokampaajaksi! Meillä kaikilla lienee kokemuksia epäonnistuneista kampaajakäynneistä, ja ainakin minut vakuutti hänen pitkä nimikkeistönsä. Ei tarvinnut jännittää, että onnistuuko vaiko ei.

Ei oikeastaan muuta kuin puhukoot kuvat puolestaan! Paitsi että PARAS ASIA: Jutta nimittäin lupasi kaikille teille 15% ALEN leikkauksista ja värjäyksistä, kun kerrotte että olette Business Woman -blogin lukijoita ja varaatte hänelle ajan Kampaamo Pesulaan! Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää pian, sillä koodi on voimassa vain muutaman viikon (varmistan vielä tarkan ajan ja lisään tänne!)

Kuullaan taas <3

Kampaamo Pesula Hairstylist Jutta
^Ennen. Juu, hiukan on juurikasvua..
Kampaamo Pesula Hairstylist Jutta
^ Jälkeen eli uusi ihana väri, pienoinen leikkaus ja Olaplex -hoito <3
Kampaamo Pesula Hairstylist Jutta

^Kampaamo Pesulan omistaja Mikko Helin ja hänen vierellään Senior Hairstylist Jutta Kirjavainen (jonka ammattitaitoisiin käsiin tekin pääsette nyt siis 15% alennuksella).

Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Ompa hieno lopputulos 😊
  Saanko udella mistä paitasi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat udella :) Se on Oasiksen mallistoa ja sain tämän mukaani, kun kävin viimeksi Lontoossa heidän pääkonttorillaan. En valitettavasti saanut tätä Suomen mallistoon..

   Poista
 2. Nuo nahkapökät on upeat;)
  petteri

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.