Magnolia Skater -mekko

18.2.2018

Kevät ja lisääntyvä valo - ai että se tekee hyvää! Energian määräkin lisääntyy valon kanssa samaa tahtia ja tuntuu, että sitä kykenee tekemään niin paljon enemmän kotihommia kuin masentavan "kaamoksen" aikaan. Tänään sunnuntaina en ole tosin saanut nenääni ulos, koska se lisääntyvä auringonvalo tuo näkyville jokaikisen pölyhiukkasen (ja huh, niitä on paljon), joitten perässä olen yrittänyt juosta koko hiton päivän. Ja nuo taivaaseen saakka ulottuvat ikkunat talven jäljiltä - miten niiden läpi pystyy edes näkemään, niin likaiset ne on!

Meidän juniori oli parin tunnin treeneissä tänään ja minä jäin sillä välin yksin kotiin. Vanhempi on muuten kohtapuoliin tuloillaan abi-risteilyltä.. pitäisköhän olla huolissaan? No en taida olla. Niin, siis sillä välin kun juniori oli poissa, juoksin hikihatussa niitten pölypalleroitten perässä, kuvasin tämän asun ja tekaisin pienen videonpätkän Instagramin puolelle. Käykäähän kurkkaan se! 

Tykkään tästä Magnolia Skater -mekosta ehkä taas enemmän kuin mistään aikaisemmasta mekosta. Tilasin näitä varastoonkin enemmän kuin mitään mallia aikaisemmin eli sen ei pitäisi loppua ihan niin sukkelaan kuin normaalisti. Sitä on tosin mennyt ihan kiitettävästi ja tämäkin meikäläisen päällä oleva on viimeinen kappale kokoa 34..

Mekon malli on kertakaikkisen ihana ja naisellinen eli vyötärö on "istutettu" (sanotaanko se niin?) ja helma on kivasti levenevä. Myös pituus on ihan täydellinen, ei liian pitkä eikä liian lyhyt. Materiaali on miellyttävää, kevyttä mutta kuitenkin ryhdikästä viskoosia. Ihan täydellinen työmekko!

Eipä tällä kertaa muuta kuin ihanaa sunnuntain jatkoa <3 Me aletaankin leipoa pullaa juniorin kanssa - hän kun tykkää ottaa niitä eväiksi kouluun. Mitäpä sitä ei tekisi jälkikasvunsa eteen (ja saa siinä samalla itselleenkin hyvät pullat, heh)

Magnolia Paitamekko by Oasis Finland
Magnolia Paitamekko by Oasis Finland
Magnolia Paitamekko by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana mekko, näyttää upealta päälläsi. Oletko showroomilla tulevalla viikolla? T Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tuula :) Olen kyllä ensi viikolla paikalla, esim huomenna maanantaina. Viestitelläänkö Tuula, ja sovitaan tarkempi ajankohta :)

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.