Valkoista, mustaa ja harmaata

17.12.2017

Aivan käsittämätöntä, että enää viikko jouluaattoon! En ole (rehellisesti sanottuna) saanut irti vielä yhtään joulutunnelmasta, koska (rehellisesti sanottuna) en ole mikään joulu- enkä ylipäänsäkään juhlapyhäihminen. Tykkään enemmän ihan perusarjesta ja jotenkin kaikki juhlapyhiin liittyvä on (rehellisesti sanottuna) jonkinlaista teeskentelyä. Kai se on sitä kodin perintöä, en oikein muutakaan keksi. Vaikka meillä tytöt kyllä hössöttää joulun kanssa ja luulempa, että se on sieltä isän puolelta tarttunutta.. Ja koska kaikkien ei tietysti tarvitse olla kuten minä, yritän parhaani ollakseni hengessä mukana.

Olin viime viikolla Viafreen kutsuvierastilaisuudessa, jossa he lanseerasivat pari uutta, taatusti mielenkiintoista tosi-tv -formaattia. Tein tapahtumasta pätkiä myös omaan Instagram -profiiliini. Viafree on siis täysin maksuton nettitv -kanava, ja se kuuluu samaan tuoteperheeseen maksullisten Viasatin ja Viaplayn kanssa.

Nyt on siis Tosi-Tv:n ystäville tulossa mahtipontista settiä, kun Salatuista Elämästä tuttu Mia Ehrnrooth tähdittää sarjaa nimeltään Mamma Mia. Mia on raskaana ja sarjassa seurataan hänen elämäänsä aina synnytykseen saakka. Laskettu aika on muistaakseni tammikuun lopulla ja sarjaa tulee viikoittain muistaakseni 8 viikon ajan. Eka jakso on jo ulkona ja sen voi tosiaan katsoa Viafreeltä eli täältä näin, klik.

Toinen mielenkiintoinen uusi tosi-tv -sarja alkaa nyt tulevana torstaina 21.12 ja se kertoo Tiina Jylhän elämästä sekä hänen kauneusklinikallaan että sen ulkopuolella. Draamaa ei taatusti tule puuttumaan, siitä varmasti huolehtivat Tiinan lisäksi juorulehtimaailmasta tutut Suvi Pitkänen ja Juha "Sofia" Immonen. Sarjassa seurataan mm. Juha Immosen sukupuolenvaihdosta kohden Sofia Immosta eli tosi-tv -fanit, kannattaa todellakin suunnata kulku tuonne Viafreen suuntaan:)

No mutta. Olenkohan koskaan aikaisemmin ottanut asukuvia täällä Showroomilla.. Kattoterassilla otettiin taannoin yhdet, mutta nämä taitaa olla ekat täällä sisätiloissa. Olen siis Korkeavuorenkadulla mainostoimisto Huvilan tiloissa, ihan tarkalleen Gantin Showroomin yläpuolella. Meitsillä on täällä aivan kertakaikkisen ihana kulmahuone eli kaariholvi-ikkunat on sekä Vuorimiehenkadulle että Korkeavuorenkadulle. Täältä on ihan huikeat näkymät ja muutenkin tämä huoneisto on ihan Mielettömän hieno, ei voi muuta sanoa.

Koska sen verran moni on kysellyt taas näitä aukioloja, päätin, että ollaan nyt sitten avoinna jouluun saakka eli Showroom on avoinna ensi lauantaihin eli 23.12 saakka joka päivä. Ma-Pe klo 12-18 ja lauantaina klo 11-17. Tulkaahan käymään ja ihastelemaan vaikka tätä hienoa huoneistoa! Kaikki jäljellä olevat syys- ja talvitakit (Oliviat ja parkatakit) lähtee nyt -30% alennuksella. Voit katsoa mallit täältä, klik. Ja tietysti kaikki ihanat (itse valitut) uutuudet on täällä myös ja paljon muuta.

Sen verran "behind the scenes" -tietoa kerrottakoon, että olen Oasiksen ainoa partneri maailmassa, joka tätä nykyä valitsee itse oman mallistonsa. Alkuun tänne meille Suomeen toimitettiin niitä juttuja, mitä britit päättivät, kunnes pitkällisen uskottelun ja vakuuttelun jälkeen sain oikeuden valita ne itse. Ja olen tietysti ihan hurjan tyytyväinen joka ikiseen malliin, joka tänne päätyy. Kuten vaikkapa tämä päälläni oleva hame. Ihan kaikkia toivomiani linjastoja en saa, mutta suurimman osan kyllä. Ja tietysti minun täytyy ottaa vain sellaisia malleja, jotka olisivat sekä mielenkiintoisia että mahdollisimman kaupallisia. Me suomalaiset kun olemme hieman "rajoittuneita" sen suhteen, mikä meille kelpaa ja mikä ei.

Tämä päälläni kuvissa oleva hame (eli tämä näin) on tosiaan ihan uusinta mallistoa ja vaikka se on lyhyt, se ei ole kuitenkaan liian tai kiusallisen lyhyt. Olen yhdistänyt sen mieheltä "lainassa olevan" harmaan neuleen kanssa, koska halusin nimenomaan jotain tosi suurta tämän kanssa. Ja tykkään lopputuloksesta ihan mahdottomasti. Ihan meitsin tyylinen asu.

Jouluviikko alkaa ja olen siis itse joka päivä täällä Showroomilla, joten joulu ei ole nyt päällimmäisenä mielessä.. Me ei varmaankaan lähdetä yhtikäs minnekään, korkeintaan Sipooseen sukuloimaan. Ainakaan näillä näkymin. Suunnitelmat tosin saattavat muuttua, koska meillähän ei ole todellakaan tapana suunnitella menemisiä kovinkaan pitkällä tähtäimellä..

Mitäs tykkäätte asusta?

Ja hei, Oikein ihanaa adventtisunnuntaita ja alkavaa jouluviikkoa <3

Ruudullinen Röyhelöhame, Oasis Finland
Hame: Ruudullinen Röyhelöhame klik, Oasis, koko 34
Neule: miehen omaisuutta.. (älkää kertoko sitä hänelle!!)

Ruudullinen Röyhelöhame, Oasis Finland
Ruudullinen Röyhelöhame, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Mä olen susta niin ylpeä!! Olet tehnyt niin mahtavaa työtä ja mitä vielä onkaan edessä!!

  Mulle tuli pyhien suhteen vähän parempi mieli, kun juttelin äidin kanssa. Otin joulusta ihan liikaa kierroksia. Stressitasot laskivat ihan kauheasti. Ihanaa, että ihmisellä on äiti, vielä näin viiskymppisenäkin olen kyllä äitin tyttö. Ja taidat olla sinäkin ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, melkein kuule itku tulee - kiitos Marjukka <3

   Minäkin olen tosiaan Äitin tyttö, henkeen ja vereen. Hitto miten hän ymmärtää tämän meikäläisen busineksen päälle, auttaa joka asiassa ja on samanlainen työmyyrä kuin minäkin. Aika harvassa on ne reilu 70:set tyypit, jotka 14 tuntisen työpäivän jälkeen on yhä sitä mieltä, että eiköhän tehdä vielä ne pari juttua, ettei jäisi huomiselle. Siinä vaiheessa kun meikäläinen tosiaan kellistäisi pään tyynyyn rättiväsyneenä, meidän äiti on yhä vaan liekeissä!! Ja heh, hänkään ei juuri välitä joulun jutuista :D Ihanat Äitit <3

   Poista
  2. Sinä ja äitisi olette kyllä aivan mahtavia energiapommeja! Kiitos taas kaikesta, juttua olisi riittänyt pidempäänkin <3.

   Poista
  3. Kiitos Pauska kun kävit, oli tosi mukava nähdä <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.