Synttärionnittelut päivänsankarille ja kukkamekko -look

6.12.2017

Hyvää itsenäisyyspäivää ja paljon onnea upealle 100 -vuotiaalle Suomi-neidolle!

Ensinnäkin täytyy todeta, että onhan meidän ihanainen Suomi-neitomme aika vetreässä kunnossa, vai mitä! Aika harva meistä paranee vanhetessaan, kuten Sinä, Suomi-neito olet tehnyt. Olet ensinnäkin terve, niin henkisesti kuin ruumiillisesti. Ehkä turhan paljon punkkeja kiusaamassa meitä ja meidän koiria, kissoja ja muita elukoita, enkä kyllä tykkää niistä jatkuvista täi-epidemioistakaan, joita kylvät meidän lastemme päihin. Etkö voisi ottaa jonkun napin, jolla saisit ne aisoihin!? Sinullahan on hyvät suhteet ympäri maailmaa, joten eikö joku tiedemies pystyisi tekemään kiusalliselle vaivallesi jotain..

Henkisestikin voit vallan mainiosti. Olet ihan ok positiivinen, ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen ja suvaitsevainenkin. Paljon hyvää, vaikka kateus onkin helmasyntisi. Ajattele, jos saisit karsittua kansasi kateudesta - millainen mahti olisitkaan ja mitä kaikkea me saisimmekaan yhdessä aikaan. Myös pintasi alla kytee yllättävän paljon pahaa oloa, huonovointisuutta ja oireilua, joka kielii ehkä jo kroonisesta ongelmasta. Tee hyvä nainen niille jotain, ennenkuin etäpesäkkeet ulottuvat turhan laajalle! Kansasta täytyy pitää tasapuolisesti huolta koko sen elinkaaren ajan, eikä ketään saisi jättää heitteille. Mutta täytyy kyllä sanoa, että isossa kuvassa olet pitänyt meistä ihan hyvää huolta verrattuna moneen kolleegaasi. Meillä kaikilla kun on omat ristimme.

Raha-asiasikin olet hoitanut vähintäänkin moitteettomasti. Se on varmasti hyvinvointisi merkittäviä avaintekijöitä, vaikka toki, senkin pinnan alla kytee orastava ongelma. Eihän me tietystikään tykätä, että rahastat meitä jopa röyhkeyteen asti, vaikka toki annatkin omistasi meille avokätisesti. Tuli vaan mieleen, että talouden a ja o:han on, että tulot ja menot ovat balanssissa. Oletko ihan varma, että ne ovat myös pidemmän päälle? Me yrittäjät heräämme jokaiseen aamuun tehdäksemme mielessämme pienen kassavirta-analyysin ja samaa suosittelen lämpimästi myös Sinulle. Jos et tee mitään, meillä on edessämme valtaisa ongelma. Menoja täytyy karsia tai tuloja täytyy kasvattaa, muuta keinoa ei ole. Jos jotakin pitää nopeasti keksiä, niin itse suosittelisin miettimään, tarvitsemmeko me oikeasti 200 kansanedustajaa esikuntineen ja kaikkea sitä valtiollista, kunnallista, elyllistä, avillista, kirkollista, maakunnallista hallintohässäkkää, joissa on johtajaa johtajien johtajana. Siinä voisi ehkä olla jotain karsittavaa.. Meidän eläkeläisetkin on vähän turhan nuoria, vetreitä, hyvävointisia ja mielestäni päästät heidät ihan liian aikaisin vapauteen nauttimaan rahakukkarosi antimista. Tiedän, että asia kirpaisee monia, mutta aloita nyt vaikka niistä!

Mutta kaiken kaikkiaan, olethan Sinä kertakaikkisen upea nainen ja huoh, miten hyvin oletkaan säilynyt! Sydämellisesti onnea 100 -vuotiaalle päivänsankarille <3

PS. Minäkin halusin juhlistaa suurta päivääsi tänään mekossa, koska me molemmat olemme mekkoihmisiä! Kannan omaa mekkoani ylpeänä, vaikka se onkin tuotu Brittien saarilta. Olet aina kannustat meitä kansainvälisyyteen ja ylpeänä julistat, että maassamme on tilaa kaikille, kiitos siitä ihanainen <3

PS2: Käykääs muuten osallistumassa Facebookissa arvontaan, jossa voitte voittaa shoppailurahaa Oasiksen verkkokauppaan! Kisaan pääset osallistumaan täältä, klik. Facebookin etusivulta löytyy uutuutena myös meidän tarinamme, käykäähän lukemassa.

Tatiana Skater -mekko, Oasis Finland
Kengät: Geox

Tatiana Skater -mekko, Oasis Finland


Tatiana Skater -mekko, Oasis Finland

Tatiana Skater -mekko, Oasis Finland

Tatiana Skater -mekko, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.