Kulmien kestopigmentointi - kuva ennen ja jälkeen!

11.12.2017

Ihana maanantai! Tykkään jotenkin maanantain -fiiliksestä, koska siihen liittyy vahva aloittamisen ja uuden alun -tunne. Olen maanantaisin täynnä energiaa ja ideoita ja sellaista "mikä vaan on tällä viikolla mahdollista" -asennetta. No, toteutus ei aina ole loppuviikosta katsottuna se paras mahdollinen, mutta hei, aina tulee uusi maanantai!

Tein viikonloppuna taas töitä suurinpiirtein kellon ympäri ja oli ihan huikea tunne, kun tänään maanantaina ei tarvinnut tehdä kuin pari pakollista juttua. Ja pääsin myös tänne blogiin, koska juttuja on tänne suuntaan ihan älyttömästi rästissä..

Instan kautta seuraavat jo ehkä muistavat, kun kävin viikko sitten maanantaina 4.12 kulmakarvojen käsittelyssä Espoossa, jonne Nilufer Asikainen on avannut uuden hoitolan nyt joulukuun alussa. Olen kuullut hänen taidoistaan pelkkää hyvää ja suositusten perusteella päädyinkin hänen käsittelyynsä. Hänen hoitolansa on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Iso-Omenasta, jonne (kuten kaikki varmasti jo tietää), pääsee tätä nykyä kätevästi metrolla. Ihan älyttömän kätevää, kun niin paljon palveluita on ihan käden ulottuvilla uuden metron ansiosta!

No mutta. Miksi ensinnäkin halusin kulmien käsittelyyn? Siitä yksinkertaisesta syystä, että en oikein osaa niitä itse muotoilla, enkä ole ollut tyytyväinen niiden luonnolliseen muotoon enää aikoihin. Olen aikoinani sortunut samaan kuin niin moni muu eli nyppinyt niitä ehkä turhankin paljon, joten kaunis, luonnollinen muoto on ollut mennyttä jo aikaa sitten. Minulla kun on luonnostaan ihan ok tuuheat, joskin ehkä turhan vaaleat kulmakarvat. Eli lähdin hakemaan sekä muotoa että väriä niihin. Ja tässä vaiheessa jo todettakoon, että sain juuri sitä mitä tilasin!

Annoin Niluferin päättää, käsitelläänkö kulmat Microbladingillä vai kestopigmentoidaanko ne. Samoin värin suhteen annoin hänelle vapaat kädet. Ainoa vaatimus oli, että lopputuloksen pitää näyttää luonnolliselta. Luotan nimittäin näissä tämmöisissä asioissa asiantuntijaan, koska itselläni ei ole niistä minkäänmoista kokemusta, eikä oikeastaan edes näkemystä.

Niluferin kanssa yhdessä mietittyämme päädyimme kestopigmentointiin. Toimenpide on ensinnäkin kivuttomampi kuin microblading ja lopputulos kestää pidempään, jopa 2-5 vuotta. Kun tämä asia oli selvillä, Nilufer alkoi suunnitella kulmien muotoa, omia kulmiani tietty mukaillen. Se oli varmasti se kaikkein aikaa vievin osuus meidän noin 2,5 tunnin sessiosta. Minun kulmani kun ovat ehkä maailmankaikkeuden epäsymmetrisimmät ja Niluferilla oli kunnianhimoinen tavoite myös tasapainottaa sitä ongelmaa. Ja senkin osalta olen lopputulokseen ihan supertyytyväinen!

Sattuiko toimenpide? Tämä asia tietysti kiinnosti jo etukäteen, vaikka en olisi jättänyt tekemättä operaatiota, oli vastaus mikä tahansa. Oma kipukynnykseni on kuitenkin kohtuullisen korkealla tasolla. Jos väittäisin, että toimenpide ei sattunut ollenkaan, valehtelisin. Kyllä se nipisti, ihan niinkuin kulmakarvoja olisi nypitty, mutta mistään kivusta ei voi kyllä puhua. Eli ei käynyt kipeää, vähän vaan nipisti. Ja kun ihon pintakerros oli saatu avattua, Nilufer lisäsi puuduketta, jonka jälkeen en tuntenut enää oikeastaan mitään. Olisin hyvin pärjännyt ilman puudukkeitakin.

Toimenpiteen jälkeen iho punotti ehkä sen illan ajan, mutta ei enää seuraavana päivänä. Saunomista ja vettä ylipäänsä piti vältellä pääsemästä pigmentoidulle alueelle muutaman päivän ajan, mutta eipä jälkihoitokaan ollut oikeastaan sen ihmeellisempi. Itselläni ei ole ollut hilseilyä juurikaan, ei punoitusta eikä aluetta ole kutittanut. Nämä kaikki olisi olleet mahdollisia ja kuuluvat kuvioon.

Sellainen se! Lopputulokseen olen supertyytyväinen ja voinkin lämpimästi suositella Niluferin palveluita. Löydätte hänen yhteystietonsa hänen nettisivuiltaan eli täältä näin, klik. Hänen käsissään oli niiiiin luottavainen fiilis. Tähän prosessiin kuuluu vielä yksi jälkitäyttö noin parin kuukauden kuluttua. Ainakin minulle pigmetti tarttui todella hyvin jo ensimmäisellä kerralla ja lopputulos näyttää ainakin näin viikon jälkeen lähes samalta, kuin tuossa heti toimenpiteen jälkeen otetussa kuvassa.

Mitäs tykkäätte? Onko sinulle jo tehty kestopigmentointia tai microbladingia?


kestopigmentointi

www.niluferasikainen.com
^Kuvassa Nilufer Asiakaisen ihana, valoisa uusi hoitola, jonne hän oli muutanut pari päivää ennen kuvan ottamista:)

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Nilüferille terveiset punttisalikaverilta Lahdesta vuosien takaa :).

    VastaaPoista
  2. Mulle tehtiin microblading kesällä ja vahvistus alkusyksystä. Väri on hiipunut jo jonkin verran ja toisesta kulmasta enemmän kuin toisesta. Taidan ottaa seuraavan kerran tuon pigmentoinnin, jos se kestäisi vähän pitempään.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.