All black

3.12.2017

Vierailu Kauniaisissa on nyt ohi ja paluu normaalin arkeen edessä! Ihan huikea reissu, ei voi muuta sanoa ja kiitänkin kaikkia teitä, jotka siellä poikkesitte! Seutulippukin oli (heh) poikkeuksellisen edulliseen hintaan (2,90 eur) koko sen ajan, kun minä sukkuloin keskustan ja Kauniaisten väliä - mikä säästö meikäläiselle. Muistathan, että olet aina tervetulleita myös Korkeavuorenkadulle, sinne pieneen näyttelytilaan, joka on mainostoimisto Huvilan tiloissa (Korkeavuorenkatu 1 B 11, 2. krs). Jos tulet käymään, laita minulle vaan etukäteen viestiä ihan mitä kanavaa pitkin tahansa, niin tiedän varmasti olla paikalla.

Oasis on kyllä jännä ja mielenkiintoinen brändi. Olen joutunut joitakin jopa hillitsemään shoppailuissa, jotta hyvä fiilis säilyisi, eikä "ostokrapula" yllättäisi. Näen asiat ja asiakkuudet mieluummin pitkällä tähtäimellä enkä tavoittele mitään pikavoittoja kenenkään kustannuksella. Tämmöisenkin ilmiön olen tosiaan noteerannut, kun olen näitä "ulostuloja" tehnyt.

Viime ajat on tosiaan kulunut Kauniaisten hyväksi aikalailla sataprosenttisesti. Aika mukava, kun elämä on taas huomisesta lukien back in normal, ja menenkin heti maanantaina ojentamaan hieman kulmakarvoja Nilufer Asikaisen uuteen hoitolaan Espooseen. Ihanaa päästä kaunistautumaan ammattilaisen käsiin pitkästä aikaa, on todellakin jo aika!

Meillä on kotona meneillään jokin ihmeellinen slime-villitys. Tai no, on se ollut esillä jo useamman vuoden, mutta nyt se on pinnalla enemmän kuin koskaan ennen. Juniorinkin kauppalistalla on yhtenään (voitteko kuvitella) Partavaahtoa ja Perlanaa!! Niitä yhdistelemällä saa kuulemma täydellistä limaa.. Alepan kaupantätikin oli kysellyt, että mihin sinä partavaahtoa tarvitset, kun hän haki ties monennettako putelia lyhyen ajan sisään, heh. Onko tämä ilmiö teille muille tuttua? Minua ainakin jo vähän ällöttää esim Perlanan (eli pyykinpesuaineen) haju, kun se lemuaa yhtenään meillä kotona.

Muutama sananen vielä asusta. Olen siis todella laiska vaihtamaan luukkia, johon olen tykästynyt ja olenkin koko Kauniais -viikon vetänyt kahden asun taktiikalla. Toinen asu on ollut paljettineule -asu (eli tämä näin, klik) ja toinen tämä kuvissa näkyvä nahkahame -asu. Molemmat jostain syystä mustia kokonaisuuksia.. No, ensi perjantaina Lontoosta tulevassa lähetyksessä alkaa olla jo häivähdys kevättä ja sen myötä jo hiukka kaivattua raikkautta. Vaikka eipä se väri mustasta parane ja siihen tuleekin palattua säännöllisesti, oli mikä vuodenaika tahansa.

Mutta, takana kohtuullisen työntäyteinen päivä ja väsähtänyt kroppa eli taidampa heittäytyä hetkeksi sohvan nurkkaan. Nähdään taas <3

Musta koristeltu kauluspaita by Oasis Finland
Koristeltu kauluspaita: Oasis (tämä näin, klik), koko 34
Huom! Paitaa löytyy myös valkoisena, tosin jäljellä vain koko 32, klik.
Nahkahame: ENY

Musta koristeltu kauluspaita by Oasis Finland

Musta koristeltu kauluspaita by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.