TOP 3 tapahtumat

22.11.2017

Täällä vihdoin! Kun on riittävän pitkään postaamatta, tulee sellainen tunne, että ei jostain syystä oikein edes "uskalla" tulla tänne. Kynnys vaan kasvaa ja kasvaa.. Mutta nyt ei enää selittelyjä ja verhoutumista kiireen taakse! Se on meikäläisen elämässä jatkuvasti läsnä ja niin paljon asioita meneillään, että en oikein pysy enää itsekään tahdissa mukana. Ja tietysti joka päivä ilmenee jokin asia, joka sotkee koko päivän suunnitelmat. Kuten eilen illalla; hävitin silmälasit, joita etsin noin pari tuntia ja löysin ne auton takapenkin ovilokerosta. Että semmoista! Tänään aamulla sain asiakkaalta viestiä, joka koski erästä kömmähdystä. Sitä selvitellessä meni taas pitkä tovi ja tulipahan soimattua itseään oikein olan takaa. Minulla ei tietysti tuoreena yrittäjänä olisi varaa epäonnistumisille, mutta näköjään ei niiden ulkopuolelle pääse.. Ei siis hyvä alku päivälle!

No mutta. Kokosin tähän lyhyesti niitä asioita ja tapahtumia, jotka on juuri nyt omalla TOP 3 listalla. Niistä minä taidan napata omatkin energiani tähän päivään:)

1. Tyttären kultamitali

Olen Insta Storyssä monet kerrat vilautellut meidän juniorin elämää, joka on jumppaa ja harjoittelua lähes koko hänen valveillaoloaikansa. Hän siis harrastaa Cheerleadingia Edistyneet Minit -sarjassa. Viime viikonloppuna oli syksyn pääkisat ja niissä hän kisaili sekä joukkueensa että oman pienen stunttiryhmänsä kanssa. Ja heidän stunttiryhmänsä voitti kultaa! Olen toki tiennyt, että tytär on ihan superlahjakas akrobaatti, mutta pistänyt sen ehkä jollain tapaa myös sen piikkiin, että kaikki äidit ajattelee aina omasta lapsestaan niin. Mutta koska tämä oli jo hänen toinen kultamitalinsa, täytyy uskoa, että hän on yksinkertaisesti poikkeuksellisen taitava, ja jonka takaa löytyy luontaista lahjakkuutta, mutta ennenkaikkea satoja satoja tunteja harjoittelua.

Katsokaahan tekin tämä heidän kultamitalin arvoinen kisasuorituksensa! Minun tytär on tuo pienin sirpukka, joka suorittaa osuutensa ilmatilassa.


2. Vierailu Kauniaisiin Gallery Stadioon 23.11 - 3.12

Olen ihan superinnoissani lähdössä huomenna Kauniaisiin! Nimittäin huomisesta torstaista lähtien vierailen puolentoista viikon ajan Kauniaisissa Taidegalleria Stadiossa edustamani brändin kanssa. Täältä pääsette näkemään tarkemmin, mistä oikein on kyse. Aika hienoa tarjota kävijöille mielenkiintoinen yhtälö lahjakkaan ja jo menestystä niittäneen nuoren Sophie Schubakoffin taidetta sekä tietysti edustamaani muotia Lontoon High Streeteiltä. Olen itse paikalla joka päivä 23.11 -3.12 välisenä aikana klo 12-18.  Tulkaa ihmeessä käymään!

Gallery Stadio Kauniainen
Gallery Stadio Kauniainen

3. Lontoon anti

Olin pari viikkoa sitten Lontoossa katsomassa tulevien kuukausien mallistoja. Varsinainen SS18 pressipäivä on viikon kuluttua ja sinne en valitettavasti pääse johtuen em. vierailusta. Se olisi nimittäin huikea kokemus! Olen osallistunut Suomessa monenlaisiin pressipäiviin, mutta en ole nähnyt mitään niin spektaakkelimaista kuin miten Oasis sen tekee. Kevään mallisto tulee nimittäin sijoittumaan visuaaliselta ilmeeltään veden alle ja näin pääkonttorilla siitä jo pieniä vilauksia. Hitto kun en pääse näkemään sitä tapahtumaa paikan päälle!

Eli Lontoon visiitillä näin tulevien 3 kuukauden mallistoja "stailaamattomassa" ympäristössä. Kunhan uusi vuosi koittaa, alkaa muodin kevät puskea päälle jo aika voimallisesti. Kevään trendeistä jäi mieleen sekä pastellisävyt että vahva vihreä väri. Ja edelleen hihoissa on paljon jujua - on röyhelöä ja on trumpettia. Ihania juttuja kaikenkaikkiaan taas luvassa kevääksi eli kauniita värejä, kivoja printtejä sekä superkauniita mekkoja, aah <3


Oasis Finland kevätmallistoa
Oasis Finland kevätmallistoa
Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Ihana asenne, että löytää jokaisesta päivästä jotain hyvää. Ja sinulla onkin aika upea lista ihanista asioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu :) Välillä pitää itseäänkin motivoida ja silloin on pakko kaivaa esiin oman elämän "tähtihetkiä" - Niitä meillä kaikilla onneksemme on <3

   Poista
 2. Kaunis tuo sinivalkoinen toispuoleinen toppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Minä tosin ottaisin mieluusti nuo kaikki, hih. Erityisesti keskellä oleva paitamekko oli jotenkin super-cool :)

   Poista
 3. Sinulla on kyllä todella taitava pikku-sirpukka! Paljon onnea mitalista! Pitääpä tulla pistäytymään showroomillasi, kun kevään mallit ovat saapuneet. Toivon sinulle pieniä lepohetkiä kuitenkin kaiken kiireen keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maarit! On kyllä ihan mielettömän taitava, ei voi muuta sanoa. Hän on muuten aina ollut enemmän pää alaspäin kuin jaloillaan seisten, venytellyt spagaattiin itsensä päällään seisten heti, kun on liikkeelle lähtenyt jne.

   Tule ihmeessä! Kevättä alkaa hiljalleen tulla jo heti tammikuussa ja siitä hiljalleen pitkin kevättä. Mitään isoa rysäystä ei tule vaan kevään juttuja tulee vähitellen. Tammikuussa vähän talvisempaa kuin vaikkapa maalis-huhtikuussa, mallisto elää jatkuvasti.

   Kiitos Maarit <3

   Poista
 4. Huikea cheerleader-esitys, onnittelut tyttärellesi! Kiva, kun näyttävät hihat ovat vielä ensi vuonnakin pinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihan huikea - kultamitalin arvoinen, vaikka kaikki joukkueet oli Todella taitavia!

   Poista
 5. En kestä, tarvitsen varmaan noi kaikki ekan kuvan jutut <3 Niin mun näköisiä ;)

  Onnittelut kultamitalista, hieno suoritus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin kyllä vaan - jokainen on ihan sun näköinen, voin niin kuvitella ne sun päällä :)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.