Sininen parkatakki, punainen neule ja menneen viikon TOP 6 kohokohdat

4.11.2017

1. Äitini mun on ollut täällä meillä Helsingissä Singaporen matkasta lähtien. Asiat on vaan jotenkin järjestyksessä, kun hän on täällä, enkä tarkoita pelkästään tavaroitten tasolla. Jaksan haaveilla siitä, että hän vielä joku päivä muuttaa tänne Helsinkiin, vaikka se utopistinen toive onkin..

2. Tapasin tiistaina poikkeuksellisen hyvin digimarkkinointia ymmärtävän konsultin Kristiina Pääkkösen Pro Grouth Konsulttitoimistosta. Meillä oli tarkoitus tavata vain 1,5 tunnin ajan, mutta aika vaan jotenkin katosi ja tapaaminen venähti 3-tuntiseksi. Elämän yksi parhainta antia on se, että pääsee keskustelemaan itselle tärkeästä, mutta vielä kohtuullisen vieraasta asiasta, oppimaan uutta ja saamaan loistavia ideoita. Sitä ei tapahdu ihan joka päivä.

3. Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Kauniaisissa ja tarkemmin Stadio Galleryssä, jonka kanssa suunnittelimme tulevaa yhteistyötä. Niin jännää ja mielenkiintoista tulossa!

4. Keskiviikkona vietimme Viestintätoimisto Riannon 5-vuotis synttäreitä, jonne suunnistimme yhdessä Dioriinan kanssa. Hän asuu Tampereella ja meillä on Dioriinan kanssa tapana mennä yhdessä jonnekin kahvilaan hänen Helsinki -reissujensa yhteydessä ja tietysti myös käydä erilaisissa blogitapahtumissa. Ai että, tykkään <3

5. Viikon ehkä exklusiivisin tapaaminen oli keskiviikkona, kun kokoonnuimme serkkulikkojen kesken dinnerille Korkeavuorenkadun Maxiliin. Sillä samaisella kokoonpanolla olemme tavanneet viimeksi noin 20-25 vuotta sitten. Ihan tarkkaan emme muistaneet aikaa emmekä paikkaa:) Vaikka tapaammekin harvoin ja vuosia vierii välissä, tunnen siitä huolimatta sisarellista yhteenkuuluvuutta heidän kanssaan <3

6. Viikkoon mahtui maailmanparannustreffit myös Marjukan kanssa, sekä lounastreffit Ilonan kanssa. Ihan mielettömän hienoa, kun keskustassa on niin vaivatonta järjestää lounastreffit kamujen kanssa ilman, että kenenkään tarvitsee nähdä sen suurempaa vaivaa sen eteen. Se on minulle vielä kohtuullisen uutta.

Siinäpä ne. Viikkoon mahtui poikkeuksellisen paljon treffejä ystävien kanssa, sekä muitakin superinnostavia kohtaamisia. Sosiaalinen viikko kaiken kaikkiaan.

Ensi viikolla olen pari päivää Lontoossa eli tulkaahan mukaan! Instagramin Stories puolelle päivittelen kaikkea kivaa materiaalia mm. Oasiksen pääkonttorilta, jossa tapaan kollegoita ympäri maapalloa sekä pääsen tietysti hypistelemään uusia tulevia mallistoja. Superkivaa!

Sinisestä päällä olevasta parkatakista sen verran, että se on hieman ohuempi kuin edellisessä postauksessa esittelemäni Elin Parka. Siinä on kiva, irrotettava "teddy-tyyppinen" valkoinen karvaliivi sisällä, joka tekee siitä ihanan pehmoisen ja lämpimän. Ja tuo punainen neule on kuin tehty vaikkapa hiihtokeskusten after-ski -meininkeihin, pure love!

PS. Muistattehan, että saatte vielä sunnuntaihin saakka kaikista Oasiksen takeista -20% koodilla SYKSY20. Tästä (klik) näette kaikki koodin piirissä olevat tuotteet. Koodi lisätään kassalla kohtaan "Lisää kupongin numero".

Mutta. Nyt käyn kuulkaas voimallisesti lauantain kimppuun, heitän jalat kohden kattoa ja syön jotain toooosi epäterveellistä. Sopivan epäterveellistä lauantai-iltaa vaan teillekin <3

Blossom Parka by Oasis Finland
Parkatakki: Blossom Parka (tämä näin, klik) koko S
Neule: Kohokuvioitu neule trumpettihihoilla (eli tämä näin, klik), koko XS
Housut: Massimo Dutti
Kengät: Oasis
Kohokuvioitu neule trumpettihihoilla by Oasis Finland
Kohokuvioitu neule trumpettihihoilla by Oasis Finland
Blossom Parka by Oasis Finland

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Ihana väri tuossa neuleessa - punaisen ystävä kuolaa;)
    Hyvää Pyhäinpäivän iltaa <3

    VastaaPoista
  2. Kiva on tuo takkisi ja myös punainen pusero näyttää kivalta.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.