Kaunis, herttainen ja keijukaismainen Sophie Schubakoff ihanassa mekossaan

25.11.2017

Nyt on lauantai ja takana kolme päivää (edessä 7) Kauniaisissa. Meillä oli eilen Taidegalleria Stadiossa tapahtuma, jossa Sophie Schubakoff edusti taidetta ja minä muotia. Aika mieletön kombo, koska yhteistyössä on niin paljon enemmän poweria kuin yksin tekemällä. Taidegalleristi Tuuli Drechler yhdisti meidät ja kylläpä hän löysikin hyvän parin!

Ihastuin Sophiessa erityisesti siihen, että hän on hyvin pedantti ja tarkka monessa käytännön asiassa, vaikka hänessä elääkin vahva taiteilijan sielu. Lisäksi hän on poikkeuksellisen viisas nuori nainen ja osasi antaa minullekin todella fiksuja vinkkejä omien oivalluksiensa pohjalta. Arvostan maasta marssiin sellaista, koska mikään ei ole niin mieletöntä kuin saada hyviä ideoita ja oivalluksia fiksuilta ihmisiltä. Meidän pitäisi yleensäkin rohjeta antaa enemmän toisillemme ideoita, koska ne todellakin kehittää ja vie toista eteenpäin. Se jos mikä, on ystävän palvelus!

En siis yhtään ihmettele, että Sophie on nuoresta iästään huolimatta jo mainetta niittänyt taiteilija. Hänen taulunsa ovat varsin kysyttyjä - sen huomioin eilen meidän yhteisessä tilaisuudessa. Hänellä on paljon suoranaisia faneja!

Sophiella oli eilen yllään (ylläripylläri) Oasiksen niin superkaunis samettinen kietaisumekko eli tämä näin. Sophien mukaan tässä kyseisessä mekossa on häivähdys "Tuulen viemää"- henkeä ja sellaista ylellistä brittiläistä teemekko -teemaa. Aika hienosti kuvailtu:) Sophiella on muuten yllään koko 34.

Itse olin mustanpuhuvalla linjalla, koska olen niin ihastunut tähän koristeltuun kauluspaitaan. Olen pitänyt paitaa myös mustien housujen kanssa ja voi että, miten klassisen tyylikäs asu! Paidan erikoisuus piilee sen kauluksissa, joissa on kauniit korumaiset somisteet. Minun päällä on oma normikoko eli 34.

PS. Oasiksen verkkokaupassa on koko viikonlopun ja maanantain ajan kaikki normaalihintaiset ihanaiset vaatteet -25%!

Sophie Schubakoff

Sophie Schubakoff
Sophie Schubakoff
Business Woman
Minun paita: Oasis Koristeltu Kauluspaita, koko 34

Seuraa blogiani:
Google+

Sophie Schubakoff kotisivut: täältä klik

2 kommenttia:

  1. Harmi, että tällä kertaa Kauniainen oli liian kaukana! Taiteen ja muodin yhdistäminen sopii vallan mainiosti - parhaimmillaanhan muotikin on taidetta!
    Ja niin yhdyn siihen, että toisilta saa hyviä ideoita ja inspiraatiota ja ehkä voi itsekin sitä antaa. Nimimerkillä "kuvataiteilijan äiti";)

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko, malli on tosi naisellinen.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.