Viikonlopun kampanjan kuvat

7.10.2017

Mukavaa viikonloppua ystävät! Tämä lauantaiaamu oli jotenkin poikkeuksellisen ihana syysaamu, kun käytiin Leon kanssa aamukävelyllä. Tällaisia seesteisiä syysaamuja ei ole mielestäni ollut yhtäkään vielä tänä syksynä, tai sitten minä en ole vaan keskittynyt nauttimaan hetkestä, mikä on kyllä hyvinkin mahdollista. Ellei peräti todennäköistä.. Tämmöisiä aamuja pitäisi olla enemmän ja syksykin pääsisi oikeuksiinsa.

Meillä aukeaa tänään Oasiksen Showroom yhdessä Huvilan kanssa (klo 10 sijaan) vasta klo 12. Sitä ennen pitäisi käydä hakemassa toiset uudet silmälasit, joilla pitäisi nyt sitten nähdäkin jotain, mutta katsotaan nyt. Edellisilläkin piti, mutta eihän se niin mennyt. Hassua saada lasit, joilla ei näe yhtikäs mitään!

Olenkohan kertonut, että olen potenut silloin tällöin ihan julmettua migreenimäistä päänsärkyä, siis sellaista, joka vetää ihan toimettomaksi pedin pohjalle? Se alkaa aina yöllä ja kestää koko päivän. Ja sellainen päivä oli nyt myös torstaina. Mietin aina kuumeisesti, mistä se julmettu särky voi johtua ja olen nyt tehnyt mielessäni diagnoosin: Se johtuu sokerista. Kävin nimittäin edellisenä iltana kotiin palatessa ostamassa irtokarkkeja sellaisen kohtuullisen pussin ja söin ne suunnilleen kerralla. En edes muista, koska olisin syönyt saatikka ostanut irtokarkkeja edellisen kerran.. Ja huh se olotila aamulla, se oli sellainen "voi Luoja ota minut pois täältä". Pelkkä ajatus siitä karkkipussista sai oksentamaan! Ja muulloinkin ne päänsäryt on liittyneet johonkin poikkeuksellisen korkeaan sokeritankkaukseen, tosin tämä keskiviikkoinen oli aivan extra-annos. En tiedä onko näillä kahdella asialla jokin korrelaatio keskenään, mutta näin minä olen ne mielessäni yhdistänyt. Eli nyt loppuu meikäläisen sokerilla läträäminen, piste. En nimittäin kestä enää yhtäkään sokerikrapula-aamua! Hyvästi forevö prkl.

Tänään ja huomenna sunnuntaina meillä on tosiaan tiedossa kivat päivät Showroomilla, kuten edellisessä postauksessa kerroin. Suomalaista designia, Andy McCoy´n taidetta ja tietysti brittiläistä muotia. Hiukan vaan jännittää Andyn mahdollinen paikalle ilmestyminen.. Kuten eilen päivittämästäni Insta -storysta kenties jo näitte, Andy oli eilenkin sattumalta paikalla, koska luuli, että eilen oli lauantai. Ne Andyn taulut on kyllä muuten ihan näkemisen arvoisia ja hän on mielestäni taitava taulujen tekijä! Hänen taulut menee yllättäen kuin kuumille kiville ja saapa nähdä, kuinka monta niitä viikonlopun aikana saadaan paikalle. Suurin osa niistä myydään kuulemma Euroopan ulkopuolelle ja Euroopassa taas eniten britteihin.

Oasiksen osalta paikalla on kohtuullinen määrä myös Outlet -kamaa, eli hyviä, edullisia löytöjä on luvassa. Ja tosiaan suomalaista designia, kuten lasia ja muuta kodin piensisustusjuttuja, joita näissäkin kuvissa näette. Tänään lauantaina sekä huomenna sunnuntaina siis klo 12-16 ja osoitehan on Korkeavuorenkatu 1 B 11 (2. kerros). 

Ihanaa viikonloppua ja ehkä nähdään <3

Mekko: Floral Jacquard Dress (koko 34) 
Takki: Olivia Princess Coat (koko S)
Rintaimplantit: Arabiaa

Oasis Finland
Mekko: Lace Bodice Skater Dress (koko 34)
Kruunu: Vanhaa Iittalaa

Oasis Finland
Oasis Finland
Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Jestas sinun kasvoja, erityisesti poskipäitä😶 Eikö vaan voisi antaa ihan normaalien kasvojen olla ja vuosien kulkea, ilman tällaisia vallan omituisen näköiseksi tekeviä käsittelyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän anneta normaalien kasvojen vaan olla ja vuosien kulkea!

   Poista
 2. On ainakin kestävät rinnat ellei tee mahalaskua ;)
  Hauskoja kuvia :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.