Paljettineule

28.10.2017

Täällä ollaan jälleen, loskan ja sateen keskellä.. Voihan kökkö näitä kelejä! Aikaerostakin on toivuttu, vaikka tuntuu, että sellaista ei oikeastaan edes ollut. Me kaikki oltiin heti paluupäivästä lähtien tässä meidän ajassa ja se oli ainakin meikäläiselle ihan uusi juttu. Nimittäin viimeksi kun palattiin Nykistä takaisin tänne Suomeen, kroppa oli valehtelematta kaksi viikkoa hiukka sekaisin.

Kuten kerroin, meidän esikoinen täytti matkalla 18 vuotta ja sinä samaisena päivänä, kun palasimme, hän halusi järjestää 15 kaverilleen synttärit meillä kotona. Eli ei auttanut muu kuin alkaa samantien väsäileen tarjottavia ja kotia juhlakuntoon. Se adrenaliiniannos auttoi varmasti osaltaan palautumista tähän aikaan eli ihan hyvä juttu, vaikka alkuun vierastin ajatusta, että ne pidetään todellakin samana päivänä.

No mutta. Takaisin tosiaan täällä loskan ja vesisateen keskellä, enkä oikein tiedä mitäköhän ajattelisi.. Ihana olla kotona, se on varmaa, mutta nämä kelit on vaan niin supermasentavat! Mieli on muutenkin juuri nyt hiukan alakuloinen, eikä sitä todellakaan pelastanut se, että juttelin äskettäin pitkän puhelun "naapurin" miehen kanssa, jonka kanssa olemme ystävystyneet tässä matkan varrella. Ja jonka kanssa tunnen uskomattoman suurta samankaltaisuuden tunnetta. Se puhelu veti kyllä mielen synkäksi, vaikka olen ihan mielettömän kiitollinen, että hän halusi avautua omista asioistaan juuri minun kanssa. Emme ole  kuitenkaan tunteneet kovin pitkään, mutta hän on juurikin sellainen, että hetkestä 1 lähtien tiesin, että kyseessä on tyyppi, jonka kanssa haluan ehdottomasti olla tekemisissä ja jonka kanssa kolahti ystävyyden tasolla samantien. Sellaisia kohtaamisia on loppujen lopuksi aika vähän, tai ainakin erittäin harvoin.

No mutta, mennään vähän iloisempiin ja pinnallisempiin juttuihin. Itsekin kaipaan niitä nyt niin paljon ja yritänkin repiä iloa kaikesta, mistä vaan irti saan.

Sain taas lähetyksen Lontoosta ja muutaman superihanan uutuuden verkkokauppaan. Ja tämä päällä näkyvä paljettineule oli yksi niistä. En tiedä, miten te muut, mutta itse ainakin tykkään kaikesta kiiltävästä näin syksyisin superpaljon. Ja tässä mustassa paljettineuleessa on mielestäni kaikki, mitä voin toivoa. Pääntie on venemallinen, helma on jokseenkin suora, se ei ole liian pitkä eikä liian lyhyt, materiaali on ihanan pehmeää, eikä se ole liian paksua tai liian ohutta ja kaiken kruunaa tietysti nuo niin ihanat paljetit! Lopputulos on mielestäni todella hieno, mutta kuitenkin sopivan rento - näyttävä, mutta ei kuitenkaan liikaa ja jota voi käyttää niin arkena kuin vähän parempaankin menoon. Tätä samaista paljettineuletta on myös harmaana, joka sekin on ihan mielettömän upea. Harmaan neuleen mitoitus on reilumpaa kuin tämän mustan version eli varsinkin isomman koon tilaajat, katsokaa mitoitus tarkkaan nettisivuilta! Nyt on nimittäin myös isompia kokoja mukavasti tarjolla eli niitä kokoja, jotka loppuu aina ensimmäisenä. Oma kokoni on XS.

Jos muuten kaipaatte jotain vähän juhlavampaa esim. vaikka neuletakin tai jakun alle, tai ihan itsekseenkin käytettynä, katsokaa ehdottomasti tämä (klik) jumalaisen kaunis ja niin supermukava paljettipaita! Sovitin sitä itselleni ja huoh, miten kaunis se on <3

Loppuun vielä haluan sanoa teille, että tunnen suurta vastuuta niistä tuotteista, joita nostan täällä blogissa esiin. Niitä kuitenkin tilataan perustuen juurikin minun suositukseen ja se on tietysti kova juttu. Kaikki verkkokaupan tuotteet on hyviä, vaikka eivät kaikki mätsää 100% omien mieltymyksieni kanssa ja sen tähden nostankin täällä omassa blogissani esiin vain niitä, jotka täyttävät oman mieltymykseni 100%. Kaikki täällä esille nostamani tuotteet ovat siis niitä, jotka olen ostanut itselleni omaan käyttöön. Kyllä vaan - ostanut!

Loppuun vielä sen verran, että Singaporea olen luvannut käsitellä hieman lisää täällä blogissa ja juttua on tulossa myös Aasiasta hankkimastani kosmetiikasta. Olkaahan siis kuulolla.

Oikein ihanaa ja toivottavasti iloista viikonloppua teille <3 Me nähdään taas!

Musta Paljettineule by Oasis Finland
Neule: Musta paljettineule (eli tämä näin, klik) koko XS
Housut: Massimo Dutti
Kengät: NUDE
Lasit: Ray Ban -kehykset

Musta Paljettineule by Oasis Finland

Musta Paljettineule by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Ihana neule! Toiv nähdään torstaina, kiva nähdä ja tsiigailla uutuuksia.

    VastaaPoista
  2. Nuo pilottilasit sopii hyvin sulle. Onko sulla monitehot vai lukulasit nuo?

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.