Mitä seuraa, kun muoti kohtaa designin? Ja sekaan hämmennetään hieman rock´n rollia..

2.10.2017

Mistäköhän se idea oikein lähti.. No, palataan siihen kohta, kunhan oikeasti hieman työstän tuota kysymystä ja avaan taustoja.

Olen tainnut jo moneen kertaan kertoa, että vietän aika paljon aikaa Mainostoimisto Huvilan väen kanssa (koska Showroom sijaitsee heidän tiloissaan) ja hehän ovat tunnetusti idearikasta väkeä. Välillä alkaa ihan päätä särkeä, kun ideoita syntyy niin, ettei meikäläisen aivosolut pysy perässä.

Ideoitten äiti on usein Heli eli Huvilan omistaja. Sen lisäksi että hän on ideoitten Iijoki, hän on aina ollut hyvin visuaalinen ihminen kaikessa, mikä liittyy oikeastaan mihin tahansa asiaan - aina yritysten vuosikertomuksien layoutista kotikylppärinsä hajuvesipullojen asetteluun. Ja hänen design -kokoelmansa hakee muuten vertaistaan.

Huvila myös järkkäsi omissa tiloissaan jokunen vuosi sitten Andy McCoy'n taidenäyttelyn, joka saavutti melkoisen sukseen. Siitä lähtien Andyn tauluja on näkynyt enemmän ja vähemmän Huvilan tiloissa. Ihan kuten Andya itseäänkin. Minäkin olen tavannut herran nyt muutaman kerran, (vaikea häntä on olla näkemättä) koska hän ei taida liikkua missään ilman, että se jäisi joltakin huomaamatta, heh.

Eli siinä ne yhteenkootut elementit: Oasiksen muoti, Helin design ja Andyn taulut. Ne kaikki on esillä ensi viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 7. - 8.10 kun me yhdessä järjestämme avoimien ovien viikonlopun teemalla "When Fashion meets Design with hint of Rock´n Roll". Kaikki esillä oleva on siis myynnissä - Helin design -tuotteet, Andyn taulut ja tietysti Oasiksen mallisto. Sinne olette luonnollisesti tervetulleita eli pistäkäähän kalentereihinne ylös! Andykin on luvannut tulla mukaan kitaran kanssa ja kertomaan taulujensa taustoja, mutta saapas nyt nähdä - se selviää vasta viikonloppuna :)

Paikka: Korkeavuorenkatu 1 B 11
Aukioloajat: La 7.10 klo 10-18  
Su 8.10 klo 12-18

Floral Jacquard Dress by Oasis Finland
Mekko: Floral Jacquard Dress (koko 34) klik
Floral Jacquard Dress by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.