Army -vihreä Parka -takki

29.10.2017

Olimme tänään pikavisiitillä Hämeenlinnassa - meidän vanhassa ihanaisessa kotikaupungissa <3 Instan stories -puolelle päivitinkin pikkuvideoita tuolta visiitiltä ja myös syyn käymiselle. Kurkatkaa sieltä, jos kiinnostaa. Videothan säilyy vain 24 tuntia eli jos luet tätä postausta ei-niin-tuoreena, siellä pyörinee jo ihan uudet jutut:)

Mutta siis, sen jälkeen, kun "viralliset" asiat oli hoidettu, kävimme meidän vanhassa lempparikahvilassa Cafe Kukossa fiilistelemässä vanhoja aikoja. Ai että <3 Meillä oli tapana käydä siellä lähes joka viikonloppu - se oli kai jonkinlainen vapaan hetken symboli. Täällä Helsingissä on tietysti tarjontaa enemmän, mutta siitäkään huolimatta meille ei ole muodostunut täällä yhtä vahvaa sousikkipaikkaa eli nimenomaan sellaista, jonne tekisi mieli palata kerta toisensa jälkeen. Tai puhumattakaan pikkuriikkisen Kemin kaupungin Mioritan Konditoria - se on aina lauantaisin valehtelematta maailman paras kahvila! Ei löydy Helsingistä sen veroista, sori vaan.

Poikkesimme myös Hämeenlinnan kaupunginpuiston raunioilla kuvaamassa tämän postauksen kuvat. Jos minun pitäisi nimetä yksi kuvauspaikka Hämeenlinnasta, se olisi nimenomaan tämä kyseinen paikka. Vaikka siellä asuessa en tehnytkään kuin yhden kuvauskeikan sinne, se on jäänyt mieleen aivan erityisen inspiroivana paikkana kuvata nimenomaan ulkoiluun liittyviä asuja.

Parkatakista sen verran, että mielestäni se kuuluu jokaisen naisen (ja mikä ettei miehenkin) vaatekaapin perusvaatteisiin. Parkatakin pitää olla riittävän rento, mutta kuitenkin "salonkikelpoinen" eli sellainen, joka taipuu niin hiihtokeskus- kuin kaupunkikäyttöönkin. Ja siinä täytyy ehdottomasti olla huppu, jonka alle voi piiloutua, kun tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu. Tämä minun päällä oleva Oasiksen Elin Parka täyttää ainakin meikäläisen vaatimukset. En itse asiassa voisi enempää toivoa!

Loppuun vielä sellainen juttu, että saatte blogin lukijoina koodilla SYKSY20 kaikista Oasiksen takeista nyt 20% alennuksen ja tuo koodi on voimassa tasan viikon ajan eli 5.11 saakka. Koodi lisätään kassalla kohtaan "Kirjoita kupongin numero", jonka jälkeen järjestelmä laskee alennuksen automaattisesti.

Ensi viikolla starttaa jo marraskuu, huh huh! Mihin tämä aika vaan katoaa kun kuukaudet vilistää silmissä niin, ettei perässä pysy? Oikein mukavaa alkavaa kuunvaihdeviikkoa kumminkin! Me nähdään taas <3

EDIT: Elin Parka on loppunut varastosta! Katso muut Parka -takit täältä, klik.

Takki: Elin Parka (tämä klik) koko S
Kengät: Timberland (kts täältä klik)
Housut: Oasis
Neule: Paljettineule (tämä klik)

Elin Parka by Oasis Finland
Elin Parka by Oasis Finland
Elin Parka by Oasis Finland
Elin Parka by Oasis Finland
Elin Parka by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu ja noi nahkahousut ovat todella upeat!

    VastaaPoista
  2. Parka on täälläkin vakitakki; käytän sitä kaikkein eniten takeistani syys-talvi-kevätaikaan. Kiva on tuo Oasiksen malli!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.