Viikon heittäytymiset TOP 3

23.9.2017

Tykkään heittäytyä asioihin mukaan ja vastaan "joo kyllä onnistuu" varmasti vähän turhankin helposti. Eli lupaan ja alan sen jälkeen vasta miettiä, että kuinkahan se kannattaa, tai kuinka sen ylipäänsä voi toteuttaa. Se on aika hyvä järjestys, koska pienen paineen alla ihminen kykenee lähes mihin tahansa, heh.

Eli tässäpä 3 meikäläisen mittapuulla isoa ja vähän isompaa asiaa, joita on tullut tehtyä tai luvattua tällä viikolla.

1. Lupauduin Zadaa -nettikirppiksen "viikon butiikinpitäjäksi" ja se pesti alkaa tulevana tiistaina 26.9 klo 12. Ihan fiksua lupautua aika työntäyteiseen tehtävään, vaikka tunnit (eikä kädet) meinaa riittää muutenkaan tähän meikäläisen elämään.. Ajattelin, että pienen paineen alla on ihan hyvä pistää kirppis pystyyn, koska tavaraa on vaan ihan liikaa ja haluan siitä eroon. Omasta aloitteesta en saa kirppistä aikaiseksi eli tehdään se nyt sitten näin. Kaikki kuvat on tietysti vielä ottamatta, mutta eiköhän se tästä..
Kahvila Birgitta
2. Lupauduin myös tässä taannoin erään mainoskamppiksen malliksi ja siinä kamppiksessa minun piti esittää perheenäitiä. Helppo nakki, koska olenhan sellainen muutenkin. Eikä kameran edessä oleminen ole minulle mitenkään vastenmielistä, saatikka hankalaa. Mukaan vaan! No. Kuvauksissa vierähtikin koko hiton päivä eli omat hommat piti tehdä suunnilleen yön pimeinä tunteina ja puran sitä päivää oikeastaan vieläkin. Kuvauspäivä oli siis eilen perjantaina, jonka Instaa seuraavat jo tiesittekin. Tuossa alla kuvassa näette muuten minun "leasing-appiukkoni" ja "leasing-mieheksi" minulle oli hommattu varsin viehättävä Finskin lentokapteeni. Hänestä tuli nimittäin mieleeni eräs perjantainen baari-ilta joskus hulvattoman nuoruuden ajoilta, kun tapasin yön pimeinä tunteina mielenkiintoisen tyypin, joka kertoi olevansa Finnairin lentäjä. Ajattelin, että jaahas, perjantai-iltaisin on baaritiskeillä aika paljon näitä tämmöisiä "wanna-be-lentäjiä" eli tässäpä yksi sellainen. Sovimme seuraavaksi päiväksi treffit klo 12 kauppakeskukseen Rovaniemellä ja ajattelin, että viimeistään silloin tämä bluffaus paljastuu. Menin aikataulussa treffeille ja huh, polvilumpiot meinasi irrota paikoiltaan, kun herra käveli lentäjänpuvussaan vastaan! Olihan se aika vaikuttava näky, joka todellakin säväytti nuorta meikäläistä. Ne uniformut:)

Kunhan mainos valmistuu, laitan teillekin linkkiä siihen! Niin ja asut oli Oasikselta ja Instasta voitte käydä katsomassa, miten perheenäiti stailattiin ensin (klik) taloyhtiön hallituksen kokoukseen ja sen jälkeen (klik) rennosti perhe-illalliselle. Kuvissa myös Huvila Brand & Design -toimiston neukkari, joka muuntuu kädenkäänteessä milloin miksikin kuvausympäristöksi.
Huvila Brand & Design
3. Kolmantena (vaan ei todellakaan vähäisimpänä), tein aika radikaalin liikkeen liittyen meikäläisen busineksiin, kun lopetin yhteistyön erään alihankkijan kanssa. Koska en ollut tyytyväinen panos-tuotos-suhteeseen, oli pakko tehdä toimenpiteitä ja huh, ottaa sekin palikka omiin käsiin.. No, katsotaan nyt, miten tämä homma pitäisi hoitaa, mutta jos en mitään muuta ole tässä lähimenneisyydessä oppinut, niin ainakin sen, että aina pitää olla vaihtoehtoja ja varasuunnitelmia. Aina.

No mutta. Tässäpä kuulumiset tällä kertaa. Huomenna aamulla alan siis urakoida nettikirppikselle tavaraa eli pysykäähän kuulolla! Niin ja tuo ihan ensimmäinen kuva on otettu tänään aamulla Kahvila Birgitassa, joka on ollut meidän kahvila lähes joka kesäisen viikonlopun ajan. Se sulkee taas ovensa viikon kuluttua.. eli näemme taas toukokuussa.

Me toivottavasti kuulemme sitä ennen eli ihanaa viikonlopun jatkoa! Nähdään taas <3
Huvila Brand & Design
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. Isoja ja aikaavieviä projekteja on ja tulee pukkaamaan, mutta taidat olla aikaansaavaa tyyppiä, joten eiköhän ne hoidu. Muista aina välissä huolehtia silti itsestäsi ja jaksamisestasi <3 Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maarit! Heh, ei minulle kyllä yleensä näin paljoa tapahdu näinkin erilaisia juttuja, mutta jotenkin tällä viikolla asioita vaan kasaantui.. Kaikki oli onneksi mukavia, positiivisia asioita. Se alihankkijan irtipäästäminenkin oli lopulta suunnaton helpotus, vaikka otinkin ison riskin, kun lopetin sen ilman että minulla on yhtään ketään sitä tekemään (paitsi tietysti minä itse.)

   Ihanaa viikonloppua Maarit ja nähdään <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.