Khaki vai army-vihreä - päivän väri joka tapauksessa

2.9.2017

Syyskuu eli kesä on virallisesti tältä vuodelta taakse jäänyttä elämää. Kesä, josta ei jäänyt käteen oikein mitään muistijälkiä.. Suomen kesä on parhaimmillaan muuten maailman paras ilmasto! Lämmintä reilut 20 astetta, mukavia lempeitä sateita ja pientä tuulenvirettä, ei liian kylmä eikä todellakaan liian kuuma, just sopivaa. Tänä kesänä niistä maailman parhaista kesäsäistä ei valitettavasti päästy montaa kertaa nauttimaan ja senpä tähden mekin yritimme paikata niitä, vähän turhan kuumissa olosuhteissa.

Kun vietimme Kroatiassa viikon, jolloin lämpötila oli korkeimmillaan 37 astetta, mietin taas, että olipas hullua lähteä kiusaamaan itseään ihan liian lämpimiin olosuhteisiin. Ainakin minun toimintakyky laskee lähelle nollapistettä ja pelkkä oleminenkin on siinä lämpötilassa jo melkoista tuskaa. Voi kumpa Suomen kesä näyttäisi aina vain parhaimpia puoliaan..

Olin tänään taas Showroomilla ja voi että miten mukavaa taas olikaan. Olen taas niin täynnä energiaa ja fiilis on sellainen, että pystyn mihin vaan. No, kunhan ilta koittaa, niin kyllä ne rajat tulee taas vastaan, heh. Mutta huomenna taas siellä eli ovet on avoinna klo 12-16 Korkeavuorenkatu 1 B 11 (2. krs). Jos vaan aikataulunne antaa myöden, niin tervetuloa!

Ainoa, mikä tässä päivässä harmittaa on se, että tänään olisi Showroomin kanssa samaan aikaan ollut Rautatientorilla tilaisuus, jossa lanseerattiin mm. Hakaniemen metroasemalla oleva sarjakuvataide. Tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneet, että sinne on hiljattain ilmestynyt pari sarjakuva -taideteosta ja tättädädää - ne on meidän esikoisen tekemiä! Hän oli nimittäin kesätöissä kesäkuun ajan Helsingin kaupungilla ja sai projektikseen suunnitella ja toteuttaa ne, oppaanaan ammattitaiteilija. Meidän esikoinen haaveilee arkkitehti -opinnoista, joissa piirtäminen on tietysti aa ja oo eli projektiin mukaanpääsy oli hänelle melkoinen lottovoitto. Olen hänestä kyllä niin superylpeä! Hän on aina ollut niin kypsästi ikäisekseen ajatteleva ja katsonut aina asioita vähän pidemmällä perspektiivillä. No, onneksi mies oli paikalla ja otti kuvia ja videoita eli minäkin pääsin tunnelmaan mukaan, ainakin virtuaalitasolla. Haastattelukin meni niin supersulavasti.

Ei oikeastaan muuta tällä kertaa. Päivän (ja koko viime viikon ja ehkä myös tulevan viikon) teemaväri oli ja on ollut khaki (vai army-vihreä..). Olen juuri nyt jotenkin niin koukussa sen lempeään ja klassiseen sävyyn.

Nähdään taas ja ihanaa viikonlopun jatkoa <3

Ponte Ottoman Blazer by Oasis Finland
Blazer: Oasis, Ponte Ottoman, koko 32 (eli tämä näin, klik)
Paita: Oasis, Cold Shoulder Flute Sleeve Top, koko 36 (kas tämä näin, klik)
Tekonahkahousut: Oasis (vanhaa mallistoa)
Laukku: Oasis, tämä näin, klik
Cold Shoulder Flute Sleeve Top by Oasis Finland

Cold Shoulder Flute Sleeve Top by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa, onnea esikoinen, hienoja maalauksia olivat! Ja oletpa nättinä. Nuo housut ovat muuten ihanat, tuleekohan Oasikselle tänä talvena samantapaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin hienoja! <3 Olen käyttänyt näitä housuja noin kaksi vuotta ja jos/kun mulla on ollut hameen/mekon sijasta jalassa housut, ne on olleet varmasti 70% nämä. Eli näitä on pidetty, oli sää tai olosuhteen mitkä hyvänsä ja hyvin ovat säilyneet. Ei juurikaan polvipusseja ja materiaalin pintakin on ihan kuin uusi. Ihan superhyvät, parhaat, mitä olen tekonahkaisina käyttänyt.

   En osaa ollenkaan sanoa, tuleeko näitä vielä mallistoon. Nämä on tosiaan parin vuoden takaiset.. Toivottavasti tulee ja toivottavasti saan näitä Suomeen - sitä kun ei koskaan tiedä.

   Mukavaa viikonlopun jatkoa ja toivottavasti nähdään taas pian <3

   Poista
 2. Ooh, ne on nyt siis julkistettu, mahtavaa :). Tsemppiä hänelle myös tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne on tosiaan Hakaniemessä kaikkien ihasteltavana:) Kiitos, minäpä välitän hänelle tsemppiterkut, koska niitä hän todellakin tarvitsee - kohta alkaa tositoimet!

   Poista
 3. Hienot nahkahousut:)T.Jani

  VastaaPoista
 4. Tuo khakinvihreä on hirmuisen hyvä väri, sopii moniin muihin väreihin ja monille. Hankin jo yhden takin ja nyt on toinen tulossa vähän syksyisempänä versiona. Noi nahkahousut on kyllä tosi hyvän malliset! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khakinvihreä sopii kyllä monen suomalaisen iholle todella hyvin. Mullakin se on sellainen kestosuosikki, joka palailee säännöllisesti suosikkivärien joukkoon. Nuo tekonahkahousut on tosiaan parhaat, mitä olen käyttänyt. Ja on nimittäin testattu monet:)

   Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle Maarit!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.