Jotain punaista ja kiitoskoodi

18.9.2017

Sara jo kertoikin blogissaan, että kiikuimme hänen kanssaan Helsingin kattojen ylle ja otimme muutamat asukuvat. Oi vitsit meillä oli taas niin hauskaa, vaikka kuvaaminen ja erityisesti kuvattavana oleminen on yllättävän työlästä puuhaa! Niin ja aika monta asiaa pitää laittaa kuntoon, jotta tilanne oli tuo, miltä se kuvissa näyttää. Esimerkiksi vaikkapa terassin kalusteiden osalta, itsestä puhumattakaan. Mutta yhdessä blogikamun kanssa sellainenkin on vaan pelkästään hilpeää, kun kumpainenkin tehdään tätä touhua niin suurella sydämellä.

Onkohan jollekin vielä epäselvää, että syksyn muodikkain väri on punainen? Oasiksen kokoelmissa on tämä superihana kietaisutyyppinen punainen neule, joka on kyllä monella tapaa niin hot. Malli on tosi kiva ja neulos jämäkkää. Puhumattakaan täydellisestä punaisesta värisävystä. Neule on muuten lähtenyt verkkokaupassa erittäin hyvin liikkeelle, eli jos haluatte omanne, kannattaa tämänkin kanssa pitää kiirettä. Ja tuo kynähame on myös yksi meikäläisen lemppareista, niin pehmeä, mukava päällä ja malli on ihan superkiva röyhelöineen ja mielenkiintoisine kietaisuhamemaisine leikkauksineen. Se on samaa printtiä kuin Saran mekko tässä postauksessa, klik.

Katson muuten tässä samalla uutta Meidän Tarina -ohjelmaa, siis sitä, jossa suomalaisia julkkispareja maskeerataan ensin 60-vuotiaiksi ja sen jälkeen 90-vuotiaiksi. En ensin innostunut formaatista ollenkaan, koska se vaikutti jotenkin "väkisin keksityltä", mutta ai että siitä onkin tehty mitä mielenkiintoisin sarja. Olisi varmasti aika tunteellista tehdä itsekin aikamatka tulevaisuuteen yhdessä puolison (ja maskeeraajan) kanssa ja funtsia erilaisia vaihtoehtoja, mitä sillä matkalla mahtaisikaan sattua. Ollaanko edes elossa tuolloin.. Me kun olemme nykyisen "virtuaalisen kvartaalitalouden" aikana aina vaan tiukemmin ja tiukemmin kiinni "juuri nyt" -hetkessä, jossa tulevaisuuden funtsiminen on jäänyt sivuun itse kunkin ikäryhmän elämässä. Pääasia, että puhelimessa on virtaa ja nettiyhteys.

Ja hei: Loppuun vielä kiitos siitä, että jaksatte aina vaan vierailla täällä blogissa, vaikka tämä minun tahti on sitä mitä se nyt on. En vaan yksinkertaisesti ehdi juuri nyt poiketa tervehtimässä teitä niin usein kuin haluaisin.. Vaikka into ja intohimo tätä kohtaan ei ole hiipunut pätkääkään näiden lähes seitsemän blogivuoden aikana! Sen tähden haluankin palkita teidät 15% alekoodilla, joka on BWkaikki15 ja joka koskee ihan kaikkia Oasis Finland verkkokaupan tuotteita syyskuun loppuun saakka.

Kiitos teille, olkaatte hyvät ja nähdään taas <3

Rib Wrap -neule sekä Röyhelö -kynähame by Oasis Finland
Neule: Rib Wrap Top, koko XS
Hame: Ruffle Pencil Skirt, koko 34
Arskat: Polaroid
Kengät: Paul Green
Rib Wrap -neule sekä Röyhelö -kynähame by Oasis Finland
Rib Wrap -neule sekä Röyhelö -kynähame by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Tätä on varmaan kysytty aikaisemminkin, mutta rehellisesti kyllästyin kahlatessani oasiksen sivut läpi, joten en jaksa kahlata näitäkin sivuja läpi vastausta varten eli miksi oasis suomen nettikaupassa on kokoja vain 42 asti? Englannin sivustolla kokoja on aina 18 asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juu tätä asiaa on kyselty aikaisemminkin. Briteissä koko 18 on tullut valikoimiin ihan hiljattain, itse asiassa sen jälkeen, kun Suomen sivusto on avattu. 18 on briteissäkin ihan marginaalinen koko ja koska olemme olleet Suomessa vasta vähän aikaa, on valikoimiin pyritty ottamaan ne kaikkein kaupallisimmat koot. Siitäkin huolimatta esim juurikin koko 42 menee suosituimmista malleista lähes heti ja sen koon suosio on kieltämättä yllättänyt minut. Koska briteissä tehdään ostot aina 6 kk etukäteen, muuttuu Suomen nettikaupan koko -jakauma vasta marraskuussa. Tuolloin painoa tulee aika paljon enemmän niihin kaikkein kaupallisimpiin kokoihin, mutta nekin valitettavasti tulee loppumaan kokoon 42. MUTTA! Oasiksen kokomitoitus on jonkinverran eri kuin meillä Suomessa ja uskoisin, että monessakin mallissa tuo suurin koko eli 42 (UK 16) sopii monelle suomalaisen koon 44 (UK 18) käyttäjistä! Sen tähden suosittelen mittaamaan oman rinnanympäryksen ja vyötärön ja vertaamaan niitä nettisivuilla oleviin mittoihin. Saatat yllättyä!

   Eli yleensäkin Oasiksen malleista kannattaa ottaa mieluummin se pienempi koko kuin suurempi koko, koska Oasiksen mitoitus on suomalaiseen standardiin reiluhkoa!

   Poista
 2. Hei, hameen linkki ei toimi... t.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan höh! Kiitos kun ilmoitit, nyt korjattu :)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.