Bileasu

16.9.2017

Viikon yksi puhutuimpia uutisia on ollut tietysti Siltsun huumehörhöilyt liikenteessä. Täytyypä sanoa, että en olisi uskonut häntä huumeiden käyttäjäksi. Hän on kuitenkin jo reilut 50-vuotias eli mitä todennäköisimmin hän on käyttänyt niitä jo jonkin aikaa. Ei viiskymppinen enää etsi itseään ja aloita mitään noin radikaalia.

Totta puhuakseni viisveisaan, vaikka hän olisi käyttänyt huumeita miten pitkään tahansa. Jokainen täysikäinen ja täysjärkinen tekee omat valintansa ja pahoinpitelee itse omaa ruumistaan ihan niinkuin itse haluaa, mutta se, mistä todellakin "veisaan", oli hänen omituinen suhtautumisensa siihen mielestäni paljon vakavampaan rikokseen eli huumeissa ajamiseen. Hänen mielestään on ihan ookoo ajaa huumepäissään hiljaa tai ihan mitättömän lyhyt matka. Joo, ihminen on tietysti erehtyväinen, eikä Sillanpääkään ole täydellinen, mutta en vaan hyväksy sitä, että jonkun toisen typerät valinnat johtavat täysin ulkopuolisten ihmisten hengellä ja terveydellä pelaamiseen. Pelkään ja olen aina äitinä pelännyt kuollakseni liikenteessä vastuuttomasti sekoilevia, jotka voivat vaarantaa omien lasteni tai muiden pienten tielläliikkujien turvallisuuden.

En tuomitse Sillanpäätä ihmisenä, hän on edelleen ihan huikea tyyppi, jonka nauru on jotain niin mieletöntä, että se pelastaa kyllä ankeimmankin Vain Elämää -perjantai-illan. Mutta hänen löyhän suhtautumisensa sivullisten hengen ja terveyden vaarantamiseen tuomitsen. Uskon, että Sillanpää on fiksuna ihmisenä itsekin samaa mieltä, kun funtsii tekojaan ulkopuolisen silmin. Nyt vaan ulos siitä "minä minä" -maailmasta!

Toivotaan Siltsulle kaikkea hyvää ja voimia jättää huumeet ja löytää elämisen tasapaino muilla keinoilla!

No mutta. Lupailin Instassa, että näytän kuvia omasta bileasusta, vaikka kuvien laatu on todella heikko. Olen ihan tyytyväinen omaan hartialinjaani ja tämä paita paljastaa niitä juuri sopivasti. Ilman että olisi liian paljastava. Aika supermakea! Ja siistin paidan pariksi sopii mielestäni "vähän epäsiistit" farkut (joita piti muuten paikkailla jälkeenpäin, kun reikä polvessa kasvoi hiukka liian suureksi.) Paidassa on siis pitkät hihat, jotka on ikäänkuin splitattu kahtia. Hihansuutkin on viimeistelty nappilistoineen. Paita vaatii alleen tietysti olkaimettomat liivit, se on ainut miinus. Tai mikä ettei, jos olkaimet on vaikka ohutta kaunista pitsiä.

Seuraavalla kerralla saattekin nähtäväksenne vähän laadukkaampia kuvia eli tällä erää ei oikeastaan muuta kuin ihanaa lauantai-illan jatkoa <3

Paita: Oasis Finland, Split Sleeve Going Out Top, koko 34
Housut: H&M
Lasit: RayBan


Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Lasit tuli ilmeisesti kuntoon? Laita jossa välissä vielä kuva jossa lasit näkyy vähän paremmin.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.