Vinkki Mikkeliin menijöille ja kuulumisia

10.8.2017

Voi jösses miten pitkä välhämä tulikaan taas edelliseen postaukseen.. Olimme Marjukan kanssa maanantaina kahvilla keskustassa ja aina kun näen hänet, tekee ihan mielettömästi mieli tulla kirjoittamaan kuulumisia ja olla niin tiivis osa blogiyhteisöä! Mutta se hiton aikapaholainen näyttää aina rajallisuutensa ja kaikki se, minkä voi vähänkään syrjäyttää, tulee siirrettyä sivuun. Odotan jo sitä hetkeä, että pääsisin palkkaamaan jonkun uuden tyypin tähän hullunmyllyyn ja että saisin sitä kautta taas kaksi kättä lisää. Kun omat kädet loppuu, on pakko ostaa ne jostain muualta.

Paljon on taas vettä virrannut ja hikikarpaloita lentänyt (monestakin syystä), vaikka välillä tuntuu, että tässähän poljetaan ihan paikoillaan. Pää on täynnä ideoita, mutta kun on vaan ne kaksi kättä ja yksi pää. Enihau, olen nyt ottanut Showroomin ihan tosissaan käyttöön ja vietän arjesta suurimman osan täällä Korkeavuorenkadulla (Korkeavuorenkatu 1 B 11). Jos siis haluatte tulla käymään, pistäkää vaan viestiä, niin sovitaan treffit! On ollut ihan mieletöntä tavata teitä lukijoitakin täällä ystävämyynneillä, joita olen showroomilla järkkäillyt. Ihan huippua!

Kävin parisen viikkoa sitten Mikkelissä asuntomessuilla ja siinä samalla poikkesimme myös asuntomessujen oheiskohteessa eli Kulttuuritalo Tempossa syömässä. Kyseinen rakennus sijaitsee ihan Mikkelin ytimessä ja sinne on noin kuukausi sitten avattu todella viehättävä ravintola Lumo. Ravintola Lumo sijaitsee siis Kulttuuritalo Tempon sisällä. Todella hyvää ruokaa, sellaista "finer dining" -tyyppistä. Ja se miljöö - ihanaa historian havinaa, ihan niinkuin olisi ollut aikamatkalla jonnekin menneeseen työväentalo -aikaan.

Kulttuuritalo Tempo on rakennettu 1800-luvun lopulla ja se on toiminut tosiaan työväentalona pitkään. Uuden omistajan käsissä rakennusta on entisöity noin vuoden ajan, vanhaa säilyttäen ja historiaa kunnioittaen. Tunnelma oli yhtä aikaa sekä moderni että historiallinen. Käykää ihmeessä tutustumassa, jos olette siellä suunnalla liikkumassa!

PS. Kirjoitin tämän postauksen täältä Showroomilta ja huh, miten pitkään tämän tuottaminen kesti - kaksi päivää ja aika monta keskeytystä. Mun ihana hektinen elämä <3^Kaikki kotimaisen designin ystävät hoi: Kulttuuritalo Tempossa on poikkeuksellisen suuri kokoelma Paavo Tynellin valaisimia!


^Aika hulppeat kokoustilat, vai mitä! Myös sauna on kokousvieraiden käytössä.

^ Katse Paavo Tynellin valaisimiin, sekä tietysti vanhaan, juuri remontoituun työväentalon saliin.

^Paavo Tynellin valaisin - kuinkahan arvokas lienee..

^Minä ja Kulttuuritalo Tempon viestinnästä vastaava Sirkka Sissi Siiskonen, ihanainen ystäväiseni.


Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Uuden toiminnan aloittaminen on kovan työn takana, enkä yhtään ihmettele, ettei aika riitä bloggaamiseen. Mutta kun hommat ovat sellaisia, joista vilpittömästi pitää, eivät kiire ja hoppu tunnu lainkaa niin stressavilta. Mottoni mukaa 'Asioilla on tapana järjestyä', joten kyllä ne sinunkin osaltasi lutviutuvat ajan myötä. Täytyypä tulla joku päivä piipahtamaan showroomilla. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.