Harmaa neule ja valintojen vaikeus

23.8.2017

Olen jo pitkään tiennyt, että taas pitäisi uusia silmälasit. Vanhat alkaa jäädä tehoiltaan vähän turhan pieniksi ja huomaan siristeleväni jatkuvasti. Kävin näöntarkastuksessakin parisen viikkoa sitten ja huh, miten huono näkö minulla on! Sen jälkeen iski melkein paniikki, että olenkohan oikeasti sokeutumassa, luvut oli niin massiiviset (#enkehtaaedessanoa). Ja faktahan on se, että en näe toisella silmällä juurikaan mitään, suunnilleen hahmoja vaan eli nyt kun toinenkin silmä heikkenee, niin voin ihan rehellisesti sanoa, että vähän jopa pelottaa.

En jaksaisi millään kiertää puolta kaupunkia sankojen perässä, vaikka kyse on ulkonäöllisesti(kin) aika isosta asiasta. Jos niihin kyllästyy (tai siis: kun näkö taas heikkenee), niin ostetaan uudet. En nimittäin halua mitään monitehoja eli siinä mielessä kyse ei ole mistään älyttömän isosta hankinnasta. Nyt kun pokatkin on -70%, niin mennään vähän riskillä. Käykäähän siis katsomassa Instagramin Stories -puolelta, millaiset pokat tänään Instrusta bongasin. Jos kysyisin omalta lähipiiriltäni mielipidettä, saisin varmasti täystuomion - he kun ovat aina "perinteisen vaihtoehdon" puolella. Ja minä taas en halua mitään kymmenen vuoden vaihtoehtoa.. Mutta kertokaa te siellä Stories -puolella, mitä olisitte mieltä! Aion nukkua yön yli kaikessa rauhassa ja jos huomenna vielä tuntuu hyvältä, laitatan ne työn alle.

No mutta, televisiossa pyörii juuri nyt se ainokainen ohjelma, jota seuraan eli (kehtaankohan edes sanoa tätäkään..) siis... USA:n Ensitreffit Alttarilla. Olen vaan niin koukussa siihen sarjaan, niin suomalaiseen kuin ulkomaisiinkin. Olen kahminut Katsomosta kaikki Australian, UK:n ja nyt tämän jenkkiversion jokaisen jakson. Suorastaan ärsyttävää jäädä koukkuun, mutta minkäs teet.. Ihanaa realityhömppää, jossa pelissä on kuitenkin ihan oikeitten ihmisten oikeat ja aidot tunteet. En kykenisi itse samaan, missään olosuhteissa. Siis siihen, että joku ulkopuolinen taho valitsisi minulle aviopuolison, koska olen itse aina tiennyt, millaisen kumppanin tahdon nimenomaan aviopuolisoksi.

Eipä oikeastaan muuta tällä kertaa! Ihanaa, kun syksy saapuu, noin niinkuin pukeutumisen mielessä. Nyt kun tarjolla on niin superkauniita neuleita (kuten tämä kuvissa oleva harmaa), niin sitähän oikein odottaa jo säitten viilenemistä ja iltojen pimenemistä. Vaikka ei minulla olisi mitään intiaanikesääkään vastaan, heh:)

Mukavaa illan jatkoa teille ja nähdään taas <3 Niin ja Leolta terkut, hau hau!

Oasis Finland, harmaa neule röyhelöhihoilla ja -helmalla
Neule: Ruffle Sleeve and Hem Knit (koko S) -> kas täältä näin, klik
Jamekset: Kapp Ahl
Maassa röhnöttävä ruskea karvaturri: Meidän Leo <3
Oasis Finland, harmaa neule röyhelöhihoilla ja -helmalla
Oasis Finland, harmaa neule röyhelöhihoilla ja -helmalla
Oasis Finland, harmaa neule röyhelöhihoilla ja -helmalla
Oasis Finland, harmaa neule röyhelöhihoilla ja -helmalla
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.