Brodeerattu paita ja kahvihetken ajatussatoa

24.8.2017

Hyvä ystäväni Dioriina poikkesi tänään Helsingissä ja meillä on tapana käydä aina kahvilla hänen kanssaan. Meillä vaan synkkaa ja juttu lentää eli odotan aina innoissani niitä kertoja kun pääsemme hänen kanssaan kahvikupposen äärelle. Tuli vaan mieleeni, kun hänellä on vaatekaapissaan tämä superkaunis Oasiksen mekko ja kuinka hän tänään kertoi, miten paljon hän on kerännyt kehuja se päällään, ihan tuntemattomiltakin ihmisiltä.

Yksi parhaita asioita, mitä tässä tämän lyhyen yrittäjätaipaleen aikana olen saanut kokea, on ehdottomasti ollut se palautteiden määrä, jota verkkokaupasta tilanneet ovat meille lähettäneet. Se on ollut ihan Uskomatonta! Ensinnäkin toimitusten nopeutta on kehuttu todella paljon. Mehän ei tietysti täällä omassa osuudessamme viivytellä toimitusten kanssa, mutta valitettavasti emme voi oikein vaikuttaa Postin tai Matkahuollon toimintaan, jotka jakelun lopulta suorittavat. Tässä vaiheessa täytyy kyllä itseasiassa kehua niitä molempia, koska minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa kummastakaan tahosta. Päinvastoin! Olemme pistäneet maailmalle jo satoja paketteja, ja kaikki on pelannut juuri niinkuin pitääkin. Niin paljon kuin varsinkin Postia moititaan kaikenmaailman palstoilla ja Facebook -ryhmissä, niin minä en tiedä niistä yhtikäs mitään. Toivottavasti ongelmia ei tule jatkossakaan, mutta siis nyt on kyllä superhyvää sanottavaa kummastakin. Ja täytyypä tunnustaa, että olen muutaman kerran vienyt paketteja ihan kotiovelle asti tässä pääkaupunkiseudulla ja kerran jopa Kouvolaan, kun asiakas sattui tilaamaan samaan aikaan, kun olimme lähdössä reissuun ja ajamassa juuri siitä ohitse. Se oli kyllä ihan uskomaton tuuri. Eli asiakas tilasi aamupäivällä ja sai jo muutaman tunnin kuluttua siitä lähetyksen kotiovelleen Kouvolassa:)

Mutta ennenkaikkea olen saanut palautetta siitä, kuinka paljon heidän Oasis -asujaan on kehuttu. Ja kuinka tuntemattomatkin ihmiset ovat tulleet ihastelemaan heidän outlookkiaan ja kyselemään, että mistä se on peräisin. Voi että, miten se lämmittääkään mieltä! Pystyn jotenkin myötäelämään joka kerran sen tunteen, kun koet itsesi superkauniiksi, itsevarmaksi ja ihailluksi - miten imartelevaa se onkaan. Jokainen nainen ansaitsee sen tunteen!

No mutta, tämmöistä juttua kumpusi tänään tuosta kahvihetkestä Dioriinan kanssa.

Onko sinulla vaatekaapissa jokin luottovaate, joka päällä kasvat aina pari metriä henkistä pituutta ja joka päällä tunnet itsesi maailmankaikkeuden kauneimmaksi naiseksi?

PS. Kuvat on tosiaan itse kännykän kauko-ohjaimella ottamia ja sen tähden tuo hiton kännykkä on joka kuvassa mukana.. En sentään ole ihan niin koukussa siihen.

Oasis Finland, Embroidered Flute Sleeve Top
Paita: Oasis Finland (tämä näin, klik)
Jamekset: Kapp Ahl
Kengät: Oasis

Oasis Finland, Embroidered Flute Sleeve Top
Oasis Finland, Embroidered Flute Sleeve Top
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.