Arjen hallintaa ja klassinen pitsimekko

29.8.2017

Onko teillä aina tunne, että hallitsette tilanteet ja tiedätte, mitä milloinkin pitää tehdä ja missä milloinkin pitää olla? Hallinnantunne oman elämän perusasioista siis? Minulla ei ole ja ai että se stressaa! Koti pitäisi aina olla tiptop, lapsille (ja vähän itsellekin) monta ravitsevaa ateriaa päivässä, itse pitäisi näyttää ihan superhyvältä (koska huom: olen muotibusineksessa), olla tekninen asiantuntija, varastopäällikkö, logistiikkapäällikkö, markkinoinnin ammattilainen, taloushallinnon asiantuntija, ekseleitten superpyörittelijä, joka luo kaikenmaailman kaavat suitsait, vastailla reaaliajassa kolmeen sähköpostiin, firman messengeriin, omaan henkilökohtaiseen messengeriin, tekstareihin, whatsappeihin, Wilma-viesteihin, kahteen puhelimeen ja vieraillekkin pitäisi olla vastaleivottua pullaa pöydässä.

Aina ei vaan ole kaikki langat käsissä ja niitä tilanteita on nykyään aika usein. Ja se hirvittää, siis nimenomaan se, että joskus vielä totun tähän hallitsemattomuuden tunteeseen ja suhtaudun siihen välinpitämättömästi.

Toki tähän arjen kaaoksen hallintaan on monta hyvää työkalua ja nythän niille olisi totisesti tarvetta. Esimerkiksi
- To Do -lista niin, että siinä olisi eroteltuna akuutit ja vähemmän akuutit asiat
- päivän ja/tai viikon "lukujärjestys" eli milloin luetaan sähköpostit ja milloin keskitytään kotihommiin. Ja pysytään niissä!
- ylipäänsäkin rutiineihin itsensä totuttaminen
- epämiellyttäviin asioihin tarttuminen heti, eikä niitten siirtely. On ihan hyvä muistaa, että mikään asia ei parane sillä, että sitä siirretään tai sitä pakoillaan. Kun epämiellyttävän asian tekee heti pois päiväjärjestyksestä, kevenee mieli kummasti.

Arjenhallinnasta onkin hyvä siirtyä avaruuden kautta merenpohjaan eli oletteko koskaan miettineet, minne kaikki ydinkokeitten jäte ohjautuu? Pohjois-Korea on taas uhitellut isompia (kuin mikäkin räävitön kakara) ja ampunut ballistisia ohjuksia niin, että ne on toistaiseksi päätyneet mereen. Mutta siis, annetaanko kaikkien niiden ammuttujen ohjusten jäädä sinne merenpohjaan vai mitä ihmettä niille tapahtuu? Minne niiden sisällä olevat ydinjätteet päätyy?

Monenlaisia haasteita ja huolia on taas ilmoilla ja ammattistressaajan harteilla.

Mutta katsokaahan tätä ihanan klassista pitsimekkoa! Ihan superkaunis, mukava ja pehmeä päällä sekä malliltaan niin imarteleva. Tykkään myös pituudesta, joka on aika jämptisti polveen. Nuden värinen vuori keventää kivasti mekkoa, koska ilman sitä tämä olisi ehkä liian synkkä. Ikiklassikko eli jos suinkin tarvitsette, nyt se kannattaisi hankkia! Olen lisännyt nettisivuille (eli tänne näin, klik) lisätietoa kokomitoituksesta eli ne kannattaa mitata ennen tilaamista. Ja jos suinkin mietityttää oma koko, niin minulle vaan viestiä!

Niin ja ne viestikanavathan oli: Facebook, Whatsapp, tekstari, puhelinsoitto, sähköposti (3 osoitetta) tai mikä vaan parhaalta tuntuu. Vastaan heti, koska vastaan heti :D

Musta pitsimekko Lace Trim Sleeved Skater by Oasis Finland
Mekko: Oasis, Lace Trim Sleeved Skater, koko 34 (tämä näin, klik)
Arskat: Polaroid
Kuvauspaikka: OP:n pääkonttorin edusta, Vallila (uusi bloggareiden "Tuomiokirkko")
Musta pitsimekko Lace Trim Sleeved Skater by Oasis Finland
Musta pitsimekko Lace Trim Sleeved Skater by Oasis Finland
Musta pitsimekko Lace Trim Sleeved Skater by Oasis Finland
Musta pitsimekko Lace Trim Sleeved Skater by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. I love your blog, it looks so neat and stylish. And so do the pictures of your outfits! By the way, have you heard about an easy way to upgrade your business fast? Microsoft dynamics 365 for operations can help you achieve it.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.