Tietoa Showroomista ja kutsu ensimmäiseen tapahtumaan

30.6.2017

Ihana armollinen perjantai! Elän edelleen niin "uudessa maailmassa", että ihan tavallinen arki on kaikkea muuta kuin ihan tavallista - se on vähintäänkin kuluttavaa ja vie kyllä mehut mennessään. Voihan olla, että ei se siitä miksikään muutu jatkossakaan.. Vaan eipä se haittaa, kaikkeen tottuu, kunhan aikaa kuluu riittävästi.

Olen miettinyt pääni puhki, miten oikein organisoisin Oasiksen Showroom -toiminnan, jotta se mieluummin auttaisi kuin häiritsisi tätä kokonaisuutta. Minulla kun ei ole armeijan vertaa työntekijöitä, ja tätä toimintaa pyöritetään ihan muutaman käsiparin avulla. Eniten päänvaivaa tuottaa se, että varasto pitää ikäänkuin jakaa kahteen paikkaan ja kuitenkin verkkokaupan tilaukset pitää hoitaa mieluiten saman päivän aikana. Asiakaspalvelusta en nimittäin tingi piirunkaan vertaa ja toimitukset pitää saada nopeasti liikkeelle. Se on muuten se suurin syy, miksi en ole ulkoistanut tätä osaa toiminnasta vaan pitänyt sen itselläni. En yksinkertaisesti luota ulkopuolisen toimijan asiakaspalveluun.

Asiaa tarpeeksi pyöriteltyäni olen päätynyt sellaiseen ratkaisuun, että Showroom on avoinna muutaman päivän kuukaudessa ihan kaikille halukkaille. Niiden "Ystävämyynti -päivien" tarkoituksena ja aikana on tehdä tilaa uusille tuotteille ja niiden ajankohdat ilmoitetaan aina Oasis Finland -facebook -sivuilla. Minulla kun varasto täydentyy uutuuksilla kohtuullisen nopealla syklillä, noin kahden-neljän viikon välein. Ystävämyynneillä siis myydään niitä tuotteita, mitä sillä hetkellä on verkkokaupassa tarjolla eli ei mitään "viime vuosituhannen" tai edellisten sesonkien krääsää.

Kun Ystävämyynnit on pidetty, showroom tyhjennetään ja sen jälkeen täydennetään kaikkein uusimman malliston näytekappaleilla ja silloin se toimii perinteisen showroomin tapaan. Eli käytännössä se on tarkoitettu lehdistölle, bloggareille ja muille mielipidevaikuttajille ja myös erilaisiin ennalta sovittuihin tapahtumiin. Kunnes taas Showroom avautuu kaikelle kansalle muutaman päivän ajaksi.

Eli semmoisella mallilla aloitellaan Showroom -toimintaa ja ihan aluksi Ystävämyynneillä ensi viikolla. Showroom on siis kaikille avoinna keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 5.-7.7. klo 11-18 kunakin päivänä. Tarkka osoite ja enemmän tietoa löytyy Oasis Finland Facebook -tapahtumista eli käykäähän tykkäämässä Oasis Finland -sivusta (klik täältä näin), niin pysytte kartalla, mitä siellä milloinkin tapahtuu.

Showroom sijaitsee Helsingissä, Brand & Design Huvila -nimisen mainostoimiston tiloissa, aika lähellä keskustaa. Korkeavuorenkatu 1 B 11 (toinen kerros) on sen tarkka osoite. Alakerrassa on Gantin Showroom, joka on monelle teistä tuttu legendaarisine ystävämyynteineen. Ja perille pääsee keskustasta mainiosti esim. 10 ratikalla (Kirurgi), joka tulee kohtuullisen lähelle.

Meillä on siis käytössämme yksi huone Huvilan tiloissa (aivan ihana sellainen, kuten koko Huvilan tila!), joten se ei ole mikään perinteinen "myymälä". Esim sovituskoppien kanssa joudun käyttämään hieman "luovuutta", mutta luotan siinä superinnovatiiviseen Huvilan tiimiin. Oikeasti se porukka on niin innovatiivista, että melkeinpä päätä särkee, kun heidän kanssaan palaveroidaan. Ideoita vaan syntyy niin jumalattoman paljon ja liukuhihnalta, että pää ei kertakaikkiaan pysy perässä:) Teidän on ihan pakko tulla katsomaan ja kokemaan itsekin se paikka! Heli eli Huvilan yrittäjä on muuten graafinen suunnittelija ja sisustusarkkitehti, eli olen hyvissä, esteettisissä ja niin superluovissa käsissä hänen ja hänen tiiminsä ympärillä.

Se siitä Showroomista eli tulkaahan ensi viikolla Ystävänmyynneille katsomaan ja shoppailemaan, mutta käykää sitä ennen tosiaan Facebookin kautta ilmoittautumassa tapahtumaan. Pienet tilat kun tuo omat rajoitteensa..

Pari sanaa myös mekosta. Ja norjalaisesta, supersuositusta, Areenalla pyörineestä Skam -sarjasta, jonka puvustaja on varsinainen Oasis -fani. Kyseisessä sarjassa on nimittäin nähty mm tämä Jumpsuit, aiemmin postaamani ihana mekko kuin myös tämä nyt päälläni oleva, keijukaismainen maximekko. Ja varmasti muitakin, joita en edes tunnista..

En voi kyllin korostaa, kuinka hyvin Oasiksen mekot istuu eri vartalotyypeille! Heillä on kokemusta jo lähes 30 vuotta mekkojen suunnittelusta ja kai se kokemus sitten vaan näkyy lopputuloksessa. Tämäkin maximekko istuu kuin olisi tehty vartavasten just meikäläisen mitoille. Ensin vähän aristelin v-aukkoa, mutta sehän on juuri se juttu, joka tekee mekosta kevyenoloisen ja niin imartelevan. Itse asiassa V-aukko pukee yleensä meitä naisia paremmin kuin se perinteinen O-aukko (koska se puuttuva joutsenkaula..)

Nyt kuitenkin korkkaamme viikonlopun - skål sille! Nähdään taas <3

Oasis Finland Maxi Dress
Maximekko täältä, klik.
Oasis Finland Maxi Dress

Oasis Finland Maxi Dress^Kuvakaappaus norjalaisen Skam -sarjan päätösjaksosta, jossa samainen maximekko..
^.. kuten myös vasemmalla oleva mekko, eli tämä näin, klik. Aikaisemman postaukseni kyseisestä mekosta voit käydä katsomassa täältä näin, klik.

Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Tuo mekko on ihana! :) Täytyy tulla tutustumaan showroomille! :)

  www.dailychic.fi

  VastaaPoista
 2. Onko isla mekkoa tulossa valkoisena verkkokauppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, ISLA -mekko on Oasiksen perusmallistoa ja voi hyvinkin olla, että saan sitä jossain vaiheessa myös valkoisena. En valitettavasti osaa sanoa tarkemmin, koska he brittien päässä elävät niin tässä hetkessä ja mallistoja tulee ja menee. ISLA-mekko tosiaan pysyy, tosin värit vaihtelee aina eri trendien mukaan. Nyt sitä on vaan koboltin sinisenä ja korallina ja niitäkin enää tosi heikosti saatavilla..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.