Maanantain parhaat

5.6.2017

Säästä puhuminen on ehkä niin nähty, mutta onhan tämä kyllä erikoista. Miten paljon voikaan säätila vaihdella vaikka viikon aikana, johon voi nykyään sisältyä kaikkien vuodenaikojen säitten elementtejä. Ihan vasta oli hellettä, jota edelsi lumisade, sitten tuli tuhannen bofortin tuulet ja vesisateet vaakatasossa. Mitäköhän turistit mahtaa ajatella, kun eihän meidän säihin voi mitenkään varautua. Täällä voi tarvita joko bikineitä tai talvitakkia tai kaikkea siltä väliltä..

Joka tapauksessa, tänään on maanantai ja täällä Helsingissä on sekä kylmä että vesisade. Olin aamupäivällä aika pitkän tovin ulkosalla katsomassa liiketiloja ja jäädyin tietysti sisuksia myöten. Mutta siitä huolimatta, ai että oli mukava startti tähän viikkoon! Odotan nimittäin jo kovasti seuraavan suuremman stepin ottamista. Kuvasin sieltä pienen videonpätkän Instan srories -puolelle eli jos kiinnostaa, niin poikkea siellä tästä näin.

Eilen sunnuntaina (vai hitto vie, oliko se lauantaina..) kävimme Jumbossa hakemassa pari mattoa pesulasta ja poikkesimme samalla katsomassa pikaisesti Jumbon tarjontaa. En edes muista koska olisin viimeksi käynyt saatikka ostanut mitään Din Sko -liikkeestä, mutta sieltä löysin nämä söpöt kesäkengät. Ne tuntui jalassa ihan superhyviltä ja koska näitä tämänmallisia "sandaaleita" näkyi Lontoon tarjonnassa niin paljon, uskaltauduin minäkin testaamaan. Vaikka Lontoossa ajattelin, että miten ihmeessä tämmöisiä tätikenkiä näkyy nyt joka puolella ja että en syty niistä kyllä yhtään.. Mutta niin vain sytyin:)
Din Sko kengät
Maanantain kunniaksi Posti toi kivan lähetyksen Lieracilta, joka on yksi minun suosikki -kosmetiikkasarja. Olen päässyt tutustumaan blogin kautta kyseiseen brändiin ja melkeinpä aina, kun itse ostan jotain kosmetiikkaa, se on nimenomaan Lieracilta. Se on apteekkisarja ja mielestäni ihan kohtuuhintainen eli suosittelen! Ihan loistavia tuotteita.

Lierac kosmetiikkaa
Kosmetiikasta vähän toisenlaisiin tunnelmiin. Nimittäin. Esittelin teille joskus talvella lumen aikaan meidän uuden portin, jota jaksan yhä edelleen ihastella. Se on vaan niin älyttömän kaunista katseltavaa. Ja nyt kun meidän viinimarjapensaatkin rehottaa oikein kunnolla, on kokonaisuus minusta aika viehättävä. Viime syksynä noihin kyseisiin marjapensaisiin iski joku tuholainen ja ne oli kuin ammuttu täyteen kaikenmaailman ällöttäviä ötököitä. Jotka lopulta muuttuivat toukiksi ja jotka linnut napsi siitä suihinsa. Ajattelin sitä touhua seuratessa, että näistä pensaista on pakko päästä eroon, koska ne oli niin ällöttävää katseltavaa. Ötökät söi kaikki vähänkään vihreän pois, eikä pensaista ollut jäljellä kuin oksat pystyssä. No, en hävittänyt niitä, vaan ne jäi siihen paikoilleen ja hups, nythän ne on oikein elämänsä kunnossa! Marjojakin näyttäisi tulevan oikein runsaanlaisesti, joten malttamattomana jään odottelemaan, että millainen niiden kesä mahtaakaan olla.
P6050995
Marjapensaitten rehottaminen on tullut tutuksi senkin tähden, että showroom on väliaikaisesti ollut meillä kotona yhdessä huoneessa, josta on ulospääsy nimenomaan tuohon marjapensaiden luokse. Showroomille sisäänkäynti on siis tuon portin kautta, vaikka toki sinne pääsee ihan pääovestakin sisään. Mutta tältä siellä siis näyttää.

Showroomhan muuttaa pois meiltä kotoa ihan lähitulevaisuudessa ja kunhan se tapahtuu, niin pääsette tekin sinne tutustumaan, I promise.
Oasis Finland showroom
Tämmöistä täällä näin maanantaina.

Eipä muuta kuin kivaa viikkoa teille kaikille - nähdään taas <3

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Terveiset Wienistä, mukavaa, että saat uuden tilan vaatteille :). Säät on kyllä olleet mitä moninaisemmat. Leivoin viikolla raparperipiirakan ja ehdin hakea raparperit alapihalta raekuuron ja kaatosateen välissä. No onneksi kohta lämpiää ja kesä pääsee alkamaan. Kainuussa vielä pilkitään ja Saariselkäkin avasi rinteet uudestaan. Muistan kesän -82, jolloin olin musiikkileirillä kesäkuussa ja piti kaivaa pipo ja talvitakki esille, niin kylmää oli.
    Ensi kertaan ja muistathan, mistä oli puhetta ;).

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kengät - mäkin jo katselin ja virtuaalisesti hiplailin samanmallisia, mutta kun mulla on yhdet korkkaamattomat sellaiset babouche-pistokkaat, niin maltoin vielä mieleni...

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.