Kukkaprinttihame eli viikon business -look

7.6.2017

Tänä keväänä kukkaprintit on tehneet varsin voimallisen paluun trendien aallonharjalle. Vaikka eihän ne varsinaisesti ole koskaan olleet pois muodista.. Ainakin itse olen pitänyt kukkamekkoja ja kaikenmaailman muitakin kukkaprintti -vaatteita iät ja ajat. Forevö. Ja minusta on jotenkin niin mukavaa, kun niitä voi taas pitää ja olla supertrendikäs samaan aikaan.

Olen itse menettänyt sydämeni näille Oasiksen midi-mittaisille statement -hameille (kurkkaa täältä muutkin kuosit!), ja jotka on parhaimmillaan yhdistettynä superneutraalin ja ehdottomasti yksivärisen paidan kanssa. Ihan täydellinen työasu. Tuosta hameesta tuli muuten mieleen vinkata teille eräs erittäin tunnettu ja suosittu brittiläinen tv-juontaja, Holly Willoughby, jolla on Instagramissa 2,2 miljoonaa seuraajaa ja joka on todellinen Oasis -fani. Olen löytänyt hänet jossain vaiheessa Instasta ja olen suorastaan heikkona hänen tyyliinsä. Huoh, ne hänen kaikki ihanat mekkonsa! Hänellä on tapana postata joka päivä Instaan se asu, missä hän juontaa supersuosittua This Morning -ohjelmaa ja tämäkin hame on nähty hänen päällään, kas täällä näin, klik.

Nyt ei kuulkaas ehdi tämän pidempään.. eli nähdään taas, tzau <3

PS. Hirvittävä asukriisi, kun huomenna olisi SRV:n 30-vuotis -juhlat enkä oikein keksi, mitä laittaisin päälle.. Juhlat on osittain ulkona ja sekös tuottaa päänvaivaa noin niinkuin pukeutumisen näkökulmasta..
P6040818
Summer Blossom Pencil Skirt by Oasis Finland
Summer Blossom Pencil Skirt by Oasis Finland
Hame: Oasis (eli tämä näin, klik) koko 34
Paita: Oasis (tämä näin, klik) koko 34

1 kommentti:

  1. Kaunis asu. Mullakin on just nyt asukriisi, pitäis lähteä kaupungille ja ulkoma sataa vettä :( Mitä ihmettä sitä laittais ylle ? Sadetakki ei oikeen nappaa :D

    Kivaa loppuviikkoa !

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.