Kohtaamisia ja kesäinen juhlava Off Shouder -mekko (sis ALE-koodin)

11.6.2017

Olin rakennusyhtiö SRV:n 30-vuotis syntymäpäivillä viime viikolla (kuten Instagram Stories -seuraajani jo tietävätkin..), ja jotka oli aika huikean hienot juhlat. Niissä teemana oli #kohtaamisia. Minusta aika hieno ja humaani teema isolta, miehiseltä rakennusfirmalta! Jokainen sen illan aikana tapahtunut kohtaaminen eli vieraiden välinen vuorovaikutus oli näin jälkeenpäinkin ajateltuna aika ainutlaatuinen, kun sen niin ajattelee. Ihmiset voisivat tosin kohdata toisiaan enemmänkin tämän kaltaisissa tilaisuuksissa, ja mikä ettei tietysti muutoinkin.

Käyn itse aika usein erilaisissa blogitilaisuuksissa ihan yksikseni. En sano, että se on erityisen kivaa (paljon kivempaa on mennä tilaisuuksiin tietysti yhdessä jonkun tutun kanssa), mutta niissä piilee aina se mahdollisuus tutustua ihan eri tavalla uusiin ihmisiin kuin tutussa ja turvallisessa kaveriporukassa. Kohtaamiset ovat paljon intensiivisempiä.

Loppujen lopuksi aika harvoin tulee kohdattua sellaisia ihmisiä, jotka oikeasti kolahtaa ja jotka koskettavat vähän syvempää. Ja jotka jäävät mieleen. Sellaiset kohtaamiset, joissa fokus on pelkästään "asiassa", ovat tietysti mielenkiintoisia, mutta eivät ne kanna kovinkaan kauas. Tai kohtaamiset, joissa vastataan vain siihen, mitä kysytään, eikä osoiteta pienintäkään kiinnostusta toista ihmistä kohtaan, eivät yksinkertaisesti jää mieleen. Ainakaan minä en jaksa olla oikeastaan vähääkään kiinnostunut ihmisistä, jotka eivät ole kiinnostuneita vastavuoroisesti myös minusta ihmisenä. Näin se vaan on.

Jos mietitään vaikkapa hyvän esimiehen ominaisuuksia, ei enää riitä, että hallitsee vain faktat ja on alansa paras asiantuntija. Hänen pitää osata tietysti asiansa, mutta ennenkaikkea olla aidosti kiinnostunut ihmisistä. Minulla oli kerran menneisyydessä esimies, joka oli varsinainen "oman elämänsä Kim Jong-un" ja "kaikkien alojen asiantuntija", mutta jolle ihmisten kanssa vuorovaikutus ja ylipäänsä kiinnostus muita ihmisiä kohtaan oli jopa vastenmielistä. Minun kohdallani hän oli kirjoittanut itselleen ylös, että "Pia haluaa, että häneltä kysytään Mitä hänelle kuuluu". Olin nimittäin painottanut hänelle nimenomaan ihmisyyden merkitystä, kun luettelin hänelle odotuksia hyvälle esimies-alais-suhteelle. Mutta siis, hän ei olisi hoksannut kysyä minun kuulumisia, jos hän ei olisi merkannut sitä itselleen muistiin! Se pesti oli hänelle aika mahdoton yhtälö ja vähän säälittävääkin häntä kohtaan..

Eli jos haluat jäädä ihmisten mieleen ja jos haluat ylipäänsä tehdä ihmisiin vaikutuksen (millä elämän osa-alueella tahansa), kannattaa osoittaa heitä kohtaan mielenkiintoa edes vähäisessä määrin. Yksinkertainen kysymys "mitä sinulle kuuluu" tai vaikka "kerro vähän itsestäsi" on hyviä ensiaskeleita kohden sitä. Sosiaalisissa tilanteissa fokus kannattaa siirtää ihmisiin, ei pelkästään asioihin. Kokemuksen rintaäänellä voin sanoa, että näin on yllättävän harvoin eli kokeilkaa, hyvät ihmiset!

No mutta. Esittelin teille edellisessä postauksessa midi-mittaisen kynähameen ympärille kootun asun ja nyt sitten samaisesta printistä olevan kesäisen juhlavan mekon, muodikkaalla off-shoulder yläosalla. Mekko istuu ihan huikean hyvin (minulla on siis yleensä aina koko 34) enkä oikeasti ymmärrä, miten Oasis on kautta aikojen saanut vartalosta esiin ne parhaat puolet. En ole oikeasti näin muodokas, kuin mitä tämä mekko antaa ymmärtää! Ei minulla ole mekon alla näin hyvä body..

Ja loppuun vielä yksi tärkeä juttu. Haluan nimittäin tarjota teille, pitkäaikaisille blogini lukijoille mahdollisuuden tutustua Oasis Finland -verkkokaupan mekkoihin nyt 15% alennuksella. Saat alennuksen koodilla
BWmekot15

Tässä vielä tarkemmat ehdot koodille:

 • saat alennuksen ainoastaan Oasis Finland -verkkokaupasta eli täällä, klik
 • alennusta varten tarvitset siis koodin BWmekot15 joka pätee ainoastaan mekkoihin ja se koskee myös jo alennettuja mekkoja
 • koodi on voimassa vain maanantaihin 12.6 klo 23.59 saakka (eli se on jo voimassa)
 • huomaa koodin BWmekot15 kirjoitusmuoto, jossa isot ja pienet kirjaimet ratkaisevat
 • koodi lisätään kassalla kohtaan "Kirjoita kupongin numero" jonka jälkeen järjestelmä laskee alennuksen automaattisesti.
 • koodi ei päde jo tehtyihin tilauksiin
Eipä oikeastaan muuta tällä kertaa. Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa ja nähdään taas <3

Summer Blossom Pencil Dress by Oasis Finland
Mekko: Oasis Finland (Summer Blossom Pencil Dress)
Koko: 34

Summer Blossom Pencil Dress by Oasis Finland
Summer Blossom Pencil Dress by Oasis Finland
Summer Blossom Pencil Dress by Oasis Finland
Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Tärkeitä ja mielenkiintoisia asioita pohdit jutussasi. Mitä sinulle kuuluu, on todella tärkeä kysymys. Niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Ja sitten toiseen asiaan... Näytät todella hyvännäköiseltä kauniissa, juhlavassa mekossasi. Upea tuo mekon yläosa. Ja sinulle sopii hyvin istuva mekko. Ja värit ja kukkakuvio ovat kerrassaan hurmaavat. Nämä eivät ole ylisanoja... vaan ihailen täällä kaunista juhlamekkoasi.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ehkä tuo mekko olisi kiva jollekin nuorelle tytölle. Off-shoulder ei myöskään käy kaikille ja itse en edes pidä siitä olkoon kuinka muotia hyvänsä.

  VastaaPoista
 3. Sopii sinulle, tosin tuolla vartalolla musta jätesäkkikin näyttää hyvältä ;)

  Hyvät esimiestaidot taitavat olla kiven alla ja kun sellaisen löytää niin työpaikalla viihtyy varmasti paremmin.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.