Väriä elämään

4.5.2017

Elän vieläkin aikalailla kaaoksenomaisessa tilanteessa, ja harjoittelin sen tähden muutaman päivän totaalipoissaoloa täältä bloginkin puolelta. Pahoittelut, kun muutama kommentti odotteli julkaisemattomana! Yritän epätoivoisesti saada palikoita paikoilleen niin, että saisin jonkinlaisen rutiinin tähän touhuun, mutta kai se vie vähän pidempään kuin kuvittelin. Joka päivä tulee eteen paljon asioita, joita teen ensimmäistä kertaa, ja se on kuulkaas aika rankkaa. Moodin pitäisi olla vahvasti tässä hetkessä, mutta vielä vahvemmin tulevaisuudessa ja yritä siinä sitten hallita jokaista tilannetta. Huh!

Päivät on venyneet aivan kohtuuttoman pitkiksi ja nytkin teen tätä postausta klo 4.30 aamulla. Ei ole kuulkaas rytmit kohdillaan.. Mutta eiköhän se tästä toivottavasti vielä tasaannu.

Verkkokaupan tilanteesta sen verran, että saan tänään torstaina kaikkea uutta taas UK:sta ja niitä lisäillään verkkokauppaan sitä mukaa kuin vaan suinkin ehditään. Paljon kivoja mekkoja vaikkapa kevään ja kesän juhliin ja aivan ihastuttavia paitoja ja mitä kaikkea! Koska olen itse tuntenut ja käyttänyt Oasiksen vaatteita ja vuosia, olen erittäin innoissani erityisesti sen mekkotarjonnasta, mutta myös heidän paidat on aina olleet erityisen kiinnostavia. Niissä on jokaisessa jotain kivaa ja speciaalia, kuten vaikkapa erityisen ihana kaulus tai mielenkiintoinen nepparikiinnitys selustassa tai yksinkertaisesti vaan joku somiste vaikkapa hihansuissa tai selän puolella. Kannattaa kiinnittää huomiota niiden yksityiskohtiin.

Ainakin itselläni tulee aina kevään koittaessa tarve käyttää värejä ja ajattelinkin esitellä teille asun, jonka itse asiassa bongasin asiakkaan tilauksen perusteella. Hän nimittäin tilasi tämän ihastuttavan korallin värisen paidan (tämän näin) ja korallin pitkän neuletakin (eli tämän näin) sen kanssa ja ajattelin, että ompas mielenkiintoinen yhdistelmä. Eihän sitä auttanut kuin kokeilla ja ai että miten tykkäsinkään.

Elämä on tosiaan ollut hieman "hakemista" viime aikoina ja sen kyllä näkee.. Tulin nimittäin kameran eteen ihan ex-temporee, mutta antaa nyt mennä. Oli joka tapauksessa kiva käydä täällä taas eli nähdään toivottavasti pian uudelleen:)Oasis Finland koralli
Oasis Finland koralli
Paita: Oasis Finland (eli tämä)
Neuletakki: Oasis Finland (löydät täältä)

5 kommenttia:

 1. Auringonkukka4.5.2017 18.22

  Hei. Onnea ja intoa "uudelle" yrittäjälle ja yritykselle! 😊 Teetkö oasista nyt ihan päätoimisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja kiitos! Kyllä minä teen sitä juuri nyt ihan päätoimisesti. Ja oikeastaan vähän enemmänkin.. Tarkoitus olisi saatella tämä nyt matkaan ja katsoa sitten, että mitä seuraavaksi:)

   Poista
 2. Tuskin maltan odottaa niitä mekkoja :) Muutama on jo hankittu ja katellaan sit reilun viikon päästä lisää :)
  Pauska

  VastaaPoista
 3. Kovasti tsemppiä uusiin haasteisiin! Ihania mekkoja oli muuten Instan storyssa <3

  VastaaPoista
 4. Onnea uusiin haasteisiin! :) Tämä paita sopii sinulle todella hyvin, ja olen samaa mieltä kanssasi,kesällä pitää käyttää paljon värejä. Täytyypä itsekin tutustua uusin paitoihin ja mekkoihin, jospa löytyisi omaan vaatekaappiin täytettä.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.