Sunnuntain kunniaksi neljä asua

7.5.2017

Ihanaa sunnuntaita ystävät. Ai että, miten paljon sitä onkaan tullut tehtyä erinäköisiä asioita viikonlopun aikana. Harmittaa vain se, että en ole saanut ulkoiltua YHTÄÄN. Ihan käsittämätöntä, mutta näin se vaan on. Miksiköhän muuten aina auringon paistaessa pitääkin ottaa älytöntä stressiä siitä, että ulkona on niin kaunista!? Ja päälle paineet ulkoilla ja ottaa niistä vähistä auringon säteistä kaikki irti. Rehellisesti sanottuna, en ole koskaan erityisemmin tykännyt aurinkoisista säistä juurikin sen hössötyksen ja stressin tähden. Ainakin minulle on paljon tärkeämpää se, että saan asiat tehtyä ja "henkisen" valon ja auringon paisteen sitä kautta.

Paitsi että kyllä hieman (eikä oikeastaan ihan hiemankaan) painaa se, että veroilmoitus on edelleen tekemättä! Hitto soikoon, se kyllä horjuttaa tämän viikonlopun henkistä tasapainoa aikalailla. Mitenköhän muuten ne ihmiset, jotka ei niin piittaa aikatauluista, saavatkaan tehtyä (tai siis korjattua) oman veroilmoituksensa? Tsemppiä vaan jokaiselle, täällä ainakin ollaan hengessä mukana.

Innostuin taas eilen kuvailemaan Instagramia seuraaville muutaman asuvideon sinne stories -puolelle ja siitä sitten innostuneena otimme muutamat valokuvat myös tänne blogin puolelle, tosin vaan osasta asuja. Kannattaa muuten seurailla meikäläisen Instaa, jos satunnaiset asuvideopläjäykset kiinnostavat:) Niitä on ihan supermukavaa tehdä!

Mutta siis. Pari viikkoa Oasis Finland verkkokauppaa on nyt pyöritetty ja osa teknisistä haasteista on voitettu. Edelleen siellä on joitakin asioita, joita haluan tehdä toisin, mutta kaikki kuitenkin toimii. Sain ihan loistavia kehitysideoita teidän kommenttien perusteella ja tottahan niitä pitää kuunnella! Olisi hölmöä olla kuuntelematta, kun kuluttajillehan sitä tehdään! Kiitos vaan teille kaikille ideoita esittäneille <3 Ja jos mitä tahansa tulee mieleen, niin aina saa kysyä ja kertoa ideoita!

Ensi viikolla alkaa virallinen markkinointi myös eli harjoitteluaika alkaa olla nyt takana. Sellainen pieni takapakki tosin sattui, että viime viikolla piti tulla lähetys Englannista, mutta eipä tullut. Kun kyselin perjantaina sen perään, sain yllätyksekseni kuulla, että se ei ole koskaan edes lähtenyt matkaan. Jippiajei! Kaikki viralliset paperit oli tehty ja kaiken piti olla valmista, vaan niin siinä sitten kävi. Olen kyllä todellakin jo oppinut, että asiat ei välttämättä mene, kuten niitten pitäisi mennä ja että valppaana saa olla joka hiton asian suhteen. En jaksaisi aina kyseenalaistaa joka ikisen asian sujumista, mutta ei oikein muu auta. Se on jotenkin niin turhanpäiväistä ajanhukkaa.

Mutta. Aivan mielettömän hienoa, että olette löytäneet Oasiksen ihanat mekot ja ajattelinkin nyt esitellä ne, joista olette eniten pitäneet. Vaikka mallistossa on paljon muutakin kivaa, on mekot olleet se kaikkein kiinnostavin kategoria. Elikkä siis, pidemmittä puheitta, mennään kuvasaldon pariin.

Ja hei, energistä uutta viikkoa <3 Mitäs muuten tykkäätte näistä asuista?

Oasis Finland GEORGIA PLACEMENT SHIFT
Oasis Finland GEORGIA PLACEMENT SHIFT
Mekko: Georgia Placement Shift (tämä, klik)
65 eur
Minun päälläni on koko 34. 
Oasis Finland INT BLOCKED FLORAL SHIFT DRESS
Oasis Finland INT BLOCKED FLORAL SHIFT DRESS
Mekko: Int Blocked Floral Shift Dress (eli tämä näin, klik)
80 eur
Minun päällä koko 34
Oasis Finland INT LACE 2 FOR MIDI DRESS
Oasis Finland INT LACE 2 FOR MIDI DRESS
Oasis Finland INT LACE 2 FOR MIDI DRESS
Mekko: Int Lace 2 for Midi Dress (tämä näin, klik)
105 eur
Ja jälleen sama koko eli minun päällä on koko 34.
(erityisesti isommassa päässä kannattaa ottaa mieluummin se pienempi koko, varsinkin jos et ole rintava)
Oasis Finland GEORGIA SOFT TROUSER
Oasis Finland GEORGIA SOFT TROUSER
Oasis Finland Georgia Soft Trouser
Paita: The Perfect Tee (eli tämä, klik), värissä Navy, 19 eur, minulla koko XS
Housut: Georgia Soft Trouser (nämä), 52 eur, minulla koko 34.

Housuista kannattaa valita pienempi koko, mitoitus on aika reilua. Minullekin olisi paremmin sopinut koko 32. 

9 kommenttia:

 1. Ihana sinä, kaikki sopii sulle niin hyvin! Kuten sanottu, olet itse Oasiksen paras malli! Odotan innolla, että sinne pääsen sovittelemaan, ja eniten odotan, mitä me löydetään mulle syksyn juhliin!! Voihan hiton Englannin pää, se on tuottanut sulle viivästyksiä ihan tarpeeksi. Toivotaan, että pahimmat vaikeudet olisivat nyt takanapäin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo eka mekko ja tuo kokomusta! Tuo housuasukin iski yllättävän paljon :) Sun päällä näyttää ainakin tosi tyylikkäältä, mitenhän olisi mulla, uskaltaisinko kokeilla ja tilata :) Jännä muuten tuo aurinkoisiin päiviin liittyvä stressi, mitä kuvailit alussa. Mä olen miettinyt ihan samaa, että miksi sitä pitääkin tuntea vieläkin enemmän huonoa omaatuntoa siitä, jos ei ole kauniina aurinkoisena päivinä ehtinyt ollenkaan ulkoilla :D Voihan sen energian tosiaan imeä auringosta muutenkin ja käyttää muuhun hyödylliseen tekemiseen. Tai sitten ei sitäkään :D Mulla meni eilinen ja tämä päivä töissä, joten en itsekään ehtinyt nauttia keleistä, vaikka olisi "pitänyt".

  VastaaPoista
 3. Kauniita mekkoja, enpä osaa valita, kummasta tykkään enemmän: ensimmäisestä kotelomekosta vai tyttömäisestä pitsihelmaisesta. Komppaan Marjukkaa eli olet täydellinen malli Oasiksen vaatteille.

  VastaaPoista
 4. Mini mimmeille tarkoitettu mallisto...

  VastaaPoista
 5. Noi näyttää kyllä niin hyvältä päälläsi <3 Omat suosikit ovat Georgia Placement Shift ja musta pitsiunelma. Erittäin tyylikkäitä eikä hintakaan ole paha. Ihanaista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä houkuttelevia mekkoja ja aiemmatkin asut miellyttää. Hyvältä näyttävät päälläsi! AnnikA

  VastaaPoista
 7. Kaikki on kyllä tosi nättejä, mutta itse pidän ehdottomasti eniten "Int Lace 2 for Midi Dress"-mekosta. Se olis mulle kyllä just eikä melkein. Pieni yläosa ja leveä helma.
  Voi jee, tiedän nuo ongelmat kun tuo maahan... ei voi oikein luottaa siihen, että tavara tulee - aina pitää varmistella että onko varmasti lähtenyt sovitusti. Olet vaan riittävän tiukka täti jo heti alussa, niin ne oppii siihen, että sun kanssa aikataulujen on pidettävä! Kyllä ne oppii ;)

  VastaaPoista
 8. Päivitätkö enää blogiasi? Oon tykännyt lukea mutta olisi kiva tietää jatkosta.
  Ja onnea uudelle projektillesi!
  Tiina

  VastaaPoista
 9. Kävin juuri kurkistamassa upeita pitsimekkoja, hakusessa olisi vaalea pitsimekko ristiäisiin ;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.