Linkki stailausvideoon ja kuulumisia

26.5.2017

Oi että kuulkaas, pitkästä aikaa minullekin kuuluu ihan hyvää! Elämä alkaa helpottaa ja jo muutamana päivänä on tuntunut, että hallitsen jo jollain tavalla tätä täysin uutta arkea. Se on kuulkaa aika mieletön tunne! Saan jo nukuttua ihan kunnollisia öitä, olen jo kokkaillut ihan normaaliaikana ja ihan normaalia ruokaa ja tänään sain jopa leivottua, piiiiitkästä aikaa.

Olen luonteeltani sellainen väsymätön työmyyrä ja voin tehdä töitä oikeasti vaikka 20 tuntia putkeen. Ja välillä kuulkaa teinkin. Sellaista elämää ei tietysti jaksa kovin pitkään tai oikeastaan kovinkaan montaa päivää ja kävinkin välillä aika syvällä väsymyksen kuopassa. Tiedättekö sen tunteen, kun tuntuu, että sydän nukkuu.. No, onneksi olen saanut taas elämän langasta kiinni ja aikaa alkaa vapautua jo ihan normaali ihmiselle kuuluville asioille. Ja ai että, miten onnellinen siitä olen!

Kuten Instagramissa jo mainitsin (tosin vain stories -puolella), kävin keskiviikkona Linnanmäen Peacock -teatterissa tutustumassa tämänvuotiseen UIT -näytökseen 'Sata Lasissa'. Olen nähnyt näytökset joka vuosi, en edes muista miten pitkään ja siitä onkin muodostunut meidän joka keväinen perinne. Sitä vaan piti tulla huikkaamaan, että tänä keväänä se oli sekä minun että puolisoni mielestä kaikkien aikojen paras näytös! Joinakin vuosina on tuntunut jopa pitkästyttävältä seurata sitä, mutta tänä vuonna se loppui ihan liian pian ja se oli alusta loppuun ihan mieletön! Huikea show, menkää ihmeessä katsomaan, jos vaan saatte liput vielä käsiinne.

No mutta. Minullahan on väliaikainen Oasiksen showroom täällä kotona, jossa yksi huone on pyhitetty sille tyystin. Voisin tehdä muutaman Instagram -videon stories -puolelle, niin tekin pääsette kurkkaamaan sinne. Se showroom -huone on sellainen, jossa pääsen itse hypistelemään ja mittailemaan tuotteita ja niitä sitten kirjailen teille verkkokaupan puolelle. Mutta, siellä käy toisinaan myös ystäviä, tuttuja ja ketä milloinkin tutustumassa mallistoon. Kuten viime lauantaina (kuten jo edellisessä postauksessa kerroin), siellä vieraili Nuda -vlogin ihanaiset sisarukset Ada ja Annu. Video on nyt valmis ja ajattelin linkittää sen myös teille katsottavaksi.

Kesäkuussa muutan showroomin pois kotoa ja se tulee aika lähelle Helsingin keskustaa. Kunhan sen aika koittaa, tekin pääsette sinne tutustumaan, jos niin haluatte:) Mutta palataan siihen, kunhan sen aika koittaa.

Eipä muuta kuin ihanaa kesäisen päivän jatkoa ja inspiroivaa viikonloppua <3


Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Ihanaa kuulla, että vihdoin alkaa helpottaa :). Kävin viime talvena niin syvällä etten koskaan ja nyt alkaa aurinko taas pilkottaa, kun pystyy vihdoin nukkumaan edes sen kuusi tuntia. Väsyneenä on ihan toivotonta olla. Kivan videon tytöt olivat tehneet :).
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.