Sunnuntain asut by diskoqueen Eini ja BW

27.4.2017

Täällä sitä kuulkaas yritetään handlata uutta arkea.. Kaikki järjestelmät on uusia ja toimintatavat vieraita, eikä tukea ole juurikaan tarjolla. Alku on tietysti aina vaikeaa, ihan niinkuin minkätahansa uuden työpaikan kanssa. Ensimmäinen kuukausi tuppaa olemaan melkomoista harjoittelua, kunnes arki asettuu uomiinsa ja voi keskittää katseensa taas hiukan pidemmälle kuin siihen kyseiseen yksittäiseen hetkeen.

Että sitä tässä odotellaan kuumeisesti.

Onpa muuten ollut mukavaa kehitellä kaikkia näitä verkkokaupan tekniikkaan liittyviä juttuja, kun sitä maailmaa on katsonut pelkästään asiakkaan näkökulmasta. Kun itse saan päättää, tulen panostamaan ihan hurjasti hyvään, sujuvaan ja nopeaan asiakaspalveluun. Siitä ei tulla tinkimään missään vaiheessa. Olen kurkkua myöten täynnä sellaista toimintaa, jossa ollaan lupaavinaan, mutta todellisuudessa ei ajatella mitään muuta kuin yrityksen omaa napaa. Olen mm. yllättänyt muutaman asiakkaan tässä Helsingin alueella viemällä paketit heille kotiovelle, sinä samaisena päivänä, kun he ovat tehneet tilauksen. Sitä en tietysti voi tehdä kovin usein, mutta miksi en tekisi sitä, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus?

Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä, millaista on erinomainen palvelu verkkokaupassa, niin antakaa pliis ideoita!

Lupailin postata teille vielä tarkempia kuvia sunnuntain brunssilta, jonka Iskelmä ja Ibero järkkäsivät. Siellähän oli esiintymässä myös kuninkaallisista kuninkaallisin Diskokuningatar Eini ja sainpa ikuistettua myös hänen asunsa tähän teille asupostaukseen. Voi jösses miten upea hän onkaan, enkä ihmettele pätkääkään, miten hän on pysynyt Suomen kysytyimpinä naisartisteina niinkin pitkään. Se asenne. Se ulkonäkö. Se kyky uudistua. Thats it.

Omasta asusta sen verran, että se on (vaikka itse sanonkin) parhaiten istuva yksiosainen asu, jota olen oikeastaan koskaan käyttänyt. Se on superpehmeää, laskeutuvaa materiaalia ja kuminauhavyötärökin on sen verran jämäkkä, että muuta vyötä ei tarvita. Ja sivutaskuista tykkään myös, ne jotenkin viimeistelee koko setin. Lahkeista tykkään myös, koska ne on riittävän kapeat, jotta solakka yleisilme säilyy. Lahkeet nimittäin pilaa tosi usein muuten niin hyvän jumpsuitin.

Nyt kun kukkaprintit ja näyttävät asut on in, on tämä kyseinen yksilö aika ytimessä. Verkkokaupasta löytyy muuten kaksi mallia jumpsuitteja ja se toinenkin on ihan pööfekt. Kurkkaa ne molemmat täältä, klik.

Ei oikeastaan muuta tällä kertaa. Paitsi ehkä sen verran, että onnistuinpa haalimaan itselleni varsin näyttävän silmätulehduksen.. Tällä viikolla jouduin perumaan tosi monta sovittua juttua, koska en yksinkertaisesti ole kehdannut olla liikkeellä kuin ihan vaan pakolliset menot..

Nähdään siis taas, kunhan nämä meikäläisen silmät tästä korjaantuu <3

Look at that Queen Eini
Diskokuningatar Eini
On niin helppoo olla onnellinen by EINI
Wild at Heart Print Jumpsuit by Oasis Finland
Wild at Heart Print Jumpsuit by Oasis Finland
Wild at Heart Print Jumpsuit by Oasis Finland

Jumpsuit: Oasis Finland, tämä näin, klik.
Päällä oleva koko on XS.

Kuvat otti Marjukka, kiitos hänelle:)

11 kommenttia:

 1. Eini on niin upee! Ja hei - hyviä kuvia sinusta, thihii😉

  VastaaPoista
 2. Minusta parasta palvelua on ehdottomasti se, jos verkkokaupassa ilmoitetaan mittoja vaatteille. En ole standardikokoa (kuten varmaan harvempi on) vaan olen lyhyt ja rintava, joten koon valinta verkkokaupassa on todella vaikeaa. Jos on ilmoitettu hartioiden, vyötärön ja vaikkapa lantion mitat vaatekappaleesta koottain sekä mekossa koko vaatekappaleen pituus hartioista helmaan, niin pystyy katsomaan helposti, onko vaatteen isoin koko tarpeeksi iso, onko helma tarpeeksi pitkä ja ovatko lyhkäisiltä kuvassa näyttävät housut tosiasiassa tarpeeksi lyhyet (malli, jonka päällä vaate on kuvattu, on yleensä niin järjettömän pitkä ja hoikka, että siitä ei saa mitään osviittaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi tismalleen samaa mieltä! Ja vaikka sivuille laitetaankin kokotaulukko, ei se välttämättä päde jokaiseen tuotteeseen. Senpä tähden ainakin itse olen mittoillut kokoja, tosin siinä pienemmässä päässä eli standardikoossa (yleensä koossa 34). Verkkokauppiaan näkökulmasta aika mahdoton homma mitata kaikki koot erikseen, ja sitä tuleekin helposti luotettua kokotaulukkoon.. Jo nyt olemme viestitelleet muutaman asiakkaan kanssa näistä mitoituksista ihan erikseen ja me täällä sitten mittaamme juuri ne tuotteet, mitä asiakkaat toivovat. Meillekin olisi parasta, että tuotteita ei tarvitsisi palauttaa.

   Mutta lupaan tehdä parhaani ja varmastikin muutamat mallistot täytyy mitata ihan jokainen koko erikseen! Vaikka ihan kaikkia malleja ei valitettavasti vaan pystytyä eikä ehditä mittaamaan. MUTTA: aina voi ja saa ja jopa täytyy kysyä eli ihan rohkeasti vaan tiedustelemaan niin mittanauhat on heti käytössä:)

   Poista
 3. Oliko Einillä Oasiksen mekko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Einin mekko ei ole Oasikselta, vaan se on jostain pohjoisen hiihtokeskuksen kupeesta ostettu. Juuri ennen keikkaa tehty hankinta. Tämän tarkempaa tietoa minulla ei siitä valitettavasti ole. Mutta, aika cool, vai mitä!

   Poista
 4. Onnea uudelle hankkeelle!
  Verkkokaupan hakuominaisuuksissa arvostan sitä, jos mekkoja pystyy hakemaan ja suodattamaan hihan mitan, helman pituuden ja värin perusteella. Sama pätee housuihin lahkeen pituuden ja mallin sekä vyötärön korkeuden perusteella. Myös pitkien mallien saatavuudesta saa pisteitä.
  T. Standardikokoinen + 5 cm

  VastaaPoista
 5. Upea tuo jumpsuit ja istuu todella hyvin sinulla! Mitä kokoa tuo XS vastaa 34 jne. -asteikolla? Olen kokoa 36 ja mietin, että olisiko XS vai S sopiva koko.... t: Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taina:) Koko XS vastaa noin kokoa 34-36. Eli sanoisin että jos olet lähempänä 38 kuin 34, niin ota XS. Muussa tapauksessa koko S on varmasti hyvä. Ihana asu!!

   Poista
 6. Ihana verkkokauppa, tein eilen ensimmäisen tilaukseni. Sellainen parannusehdotus tuli mieleeni, että sivun kuvat latautuivat aika hitaasti, vrt. esim. Zalando tai Boozt. En tiedä, oliko yksittäinen hetki jolloin näin kävi, mutta varalta tietoosi.

  Joka tapauksessa, aivan ihana verkkokauppa, tästä tuli minun vakiopaikkani. Naisellisia business -vaatteita, jotka ovat super-tyylikkäitä.Tykkään ihan hurjasti. Onnea.

  VastaaPoista
 7. Onnea matkaan!

  Nuo mitat ovat tosi tärkeät. Jos on tottunut ostamaan esimerkiksi L-kokoa ja uudessa merkissä ei tunne mitoitusta kun voi olla että XL:kään ei riitä. Arvostan verkkokaupoissa asioidessa myös sitä että tiedän heti minkä kokoisia vaatteita sieltä saa. En tunne kaikkia merkkejä, kenellä koot loppuvat aina vaikkapa 44 ja kenellä ei. On turhauttavaa innostua jostain verkkokaupasta ja selailla tarjontaa ja todeta vasta pitkän selailun jälkeen että koko kaupassa ei ole yhtään tuotetta omaa kokoa. Samoin siitä ominaisuudesta pidän missä joissakin verkkokaupoissa näkee tuotteen päälle hiiren viemällä mitä kokoja on saatavana. En jaksa selailla kovin pitkään kauppaa jossa on kivoja vaatteita, mutta aina on mentävä tarkempiin tuotetietoihin nähdäkseen onko omaa kokoa jäljellä. Hyvät suodatusmahdollisuudet ovat myös plussaa, usein kun etsii jotain tietynlaista.. toki sitten suodattimien on myös syytä toimia.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.