Sinistä

3.3.2017

Se on kuulkaas ystävät Perjantai, isolla kirjoitettuna! Tulipa se taas niin oivaan saumaan, miten se aina osaakin. Se on myös siitä ihana ystävä, että se tulee just ajallaan, eikä sitä tarvitse koskaan odottaa. Tai ainakaan minä en ole vuosiin odottanut, koska viikot viuhahtaa niin nopsaan ohi.

Viikko vierähti takamusta parannellessa (kun siis kaaduin ja mäsähdin lenkkeillessä per...us edellä kivikovalle jäätikölle), umpihankea tarpoessa (kuvaannollisesti tosin) ja muutamissa ihanissa blogitilaisuuksissa pyörähtäessä. Niistä blogitilaisuuksista teen muuten aika usein videota Instagramin tarinapuolelle, eli jos ne kiinnostaa, niin sinne vaan. Tänään tosin laitoin videonpätkää myös siitä, kun meikkasin ja kampasin erään ihanaisen ystäväni lähtövalmiiksi Lahteen johonkin kisatapahtumaan. (En ole juurikaan seurannut kisoja..) Hän kun haluaa, että juurikin minä meikkaan ja laitan hänen hiuksensa, kun tärkeä tilanne. No täytyyhän sitä ystävää auttaa ja niin vaan tänäänkin syntyi oikein mainiota jälkeä. Hän oli siis lähdössä työreissulle Lahteen ja tapaa oikein kuulkaas Ruotsin kallekustaan. Eli ihan ookoo syy vähän panostaa:)

Kerroinkin edellisessä postauksessa, kuinka kupsahdin viime viikonloppuna lenkkeillessä kivikovalle jäälle takamus edellä ja pelkäsin seuraamuksia. Onhan se jo hiukan parempi, mutta kylläpä kävely on edelleen kovin arkaa touhua. Voi että harmittaa, kun mietinkin asiaa! Niin turha kaatuminen, hittovieköön.

Voi että kun mulla oli teille vaikka mitä kerrottavaa, mutta en just nyt muista ensimmäistäkään niistä. Pitäisi laittaa aina ylös kaikki asiat ja mieluummin karsia kuin alkaa kaikki aina alusta:) Mulla on businessasioissa tietty kilometrin mittainen to-do -lista ja aika iso kynnys perustaa muita asioita varten vastaava.. Mutta ai että se helpottais tätä bloggaamisenkin "valkoisen paperin" -tuskaa.

Esittelin teille viimeksi, kuinka yhdistin näihin liituraidallisiin sportti -housuihin valkoraidallisen poolon ja nyt olisi toisen asun vuoro. Se on tietty niin klassinen sininen kauluspaita, joka on tehnyt taas voimallisen uudelleen tulemisen kevätmuotiin. Oi että miten piristävää!

No mutta, eiköhän tartuta kaksinkäsin viikonlopun viettoon! Petri; näyttä niille mallia prkl:)

Sand shirt and H&M trousers
Shirt: Sand (check these, clic)
Trousers: H&M (quite similar here)
Sand shirt and H&M trousers
Sand shirt and H&M trousers
Sand shirt and H&M trousers
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Minä lensin myös viikolla ahterilleni linja-autosta alas astuessa. Ja ihme ja kumma: ei käynyt kuinkaan - onneksi on tuota pehmustetta omasta takaa;) Mutta pelästyin sitäkin enemmän - entäs jos se bussi olisi siitä lähtenyt saman tien tai olisin takaraivoni niihin bussin portaisiin satuttanut.
  Liituraitahousut ovat kertakaikkisen ihanat!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ihan kamalaa kaatua autojen sekaan! Siinä kun vahinkojen vaarat on aikalailla isommat kuin tuolla metsän keskellä pyllähdellessä. No, onneksi sinulla oli onni mukana ja selvisit pelkällä säikähdyksellä <3 Minä muuten ehdin siinä ilmalennon aikana tehdä jonkinmoisen alkeellisen laskeutumisstrategiankin, koska säilytin rauhallisuuden koko sen nanosekunnin kestäneen prosessin ajan:) Ja voi olla että häntäluussa on jotain säröä, jonka sitten vaan aika parantaa.. No, onneksi tosiaan ollaan molemmat kohtuullisen ennallaan ja jatsit saa jatkua:)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja kivat housut!:)

  VastaaPoista
 3. Todella kiva asu, erityisesti housut ovat mun mieleen :-)
  byveera.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.