Officiaalit

11.3.2017

Täällä taas ollaan. Toivottavasti saan elämäni kohtapuoliin järjestykseen niin, että pääsen taas normaaliin rytmiin kiinni, eikä arki olisi yhtä kaaoksen hallintaa. Muutama viikko vielä, niin ehkä sitten:) Ja pääsen teillekin kertomaan, mitä oikein olen puuhaillut täällä "verhojen takana". Te saatatte nimittäin yllättyä!

Viime viikko oli varmasti yksi elämäni raadollisimmista viikoista. Suuntaan yleensä kyyneleeni aivan jonnekin muualle kuin arkisiin asioihin, mutta viime viikolla langat oli niin kireällä, että itkukin siinä tirahti. Eikä todellakaan ilosta, vaan ihan siitä, että välillä on vaan sellainen tunne, että kaikki maailman tuulimyllyt puhaltaa tuulta just päin meikäläisen naamaa. Siinä kai piilee se minun vahvuus, että vastoinkäymiset ei lannista kuin korkeintaan hetkellisesti. Sen jälkeen nukun yön (lue: valvon), mietiskelen vaihtoehtoja ja aamulla olen taas kunnossa. Onneksi kotoa löytyy ihan mieletön sparrauskumppani, ja sattuipa meille sellainenkin yö viime viikolla, että valvoimme molemmat yön pimeinä tunteina ja availimme näitä "minä vastaan maailma" solmukohtia. Varsinainen kehityskeskustelu muistaakseni klo 2-4. No, ei ne maailman mittakaavassa ole tietenkään mitään suuren suuria murheita, mutta kukapa niitä maailmanluokan murheita miettii just sillä hetkellä, kun oma maailma tuntuu romahtavan ympärillä.

No, kyllä te saatatte ehkä ymmärtää, kunhan avaan teille myöhemmin asiaa hieman enemmän..

Meillä on tosiaan (kuten eilen Instagramin tarinapuolella jo kerroin), tarkoitus lähteä nyt heti aamusta käväsemään Lahdessa. Vanhat lukijat saattavat muistaa, että meillä on siellä vähän omaisuutta, joka työllistää aina silloin tällöin. Ukkeli käy sen jälkeen vielä hiihtämässä Salpausselällä, koska eihän hän malta jättää testaamatta ehkä vielä hyvässä kunnossa olevia MM-latuja. Minä en malta vielä lähteä ladulle, koska takamus on edelleen kipeä sen parin viikon takaisen pyllähdyksen jäljiltä ja ajattelinkin poikketa sillä välin ehkä Sinuhessa kahvilla ja kurkistaa muutenkin Lahden tarjontaa.

Ei nyt oikeastaan muuta tällä kertaa. Lähden aamupalalle ja sitten mars matkaan. Ihanaa viikonloppua teille ja kiitos, kun olette kärsivällisiä tämän minun bloggaustahtini kanssa <3 Se ei ole todellakaan tahtotilani..

Business Woman
Blouse: H&M (similar here)
 Trousers: H&M
Trench: Burberry
Business Woman
Burberry trench
Burberry trench
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Raikas ja rento look, todella hyvän näköinen. Kyllä tällä puolen kaipaan tosiaan tiheämpää tahtia blogiin. Tälläkin viikolla olen odottanut, milloin saan taas lukea sinusta. Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuula! Kiva kuulla, että olet odotellut! Edessä on vielä muutama tämmöinen ylituhti viikko, mutta sitten toivottavasti helpottaa.. Pahoittelut, mutta mun energiat ja kapasiteetti on käytetty tyystin henkilökohtaiselle eli ruudun tälle toiselle puolelle.. Kyllä se tästä vielä tasaantuu, uskon sen:) Mukavaa viikonloppua ja nähdään kanavilla! PS. Instagramin puolella on vähän aktiivisempaa elämää ja tänäänkin olen kuvannut sinne (tarinapuolelle) mm. monen monta videota eli kurkkaahan sinne!

   Poista
 2. Hyvää kannattaa aina odottaa! :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.