Viimeisimpiä Insta Stories -otoksia ja 10 Instagram -prototyyppiä

10.2.2017

Jopas on ollut melkoista menoa tämä loppumaisillaan oleva viikko. Ukkeli lähti jo maanantaina työmatkalle vähän kauemmaksi (eli Intiaan) ja jätti siis meikäläisen yksin tänne kotiin huolehtimaan arjen pyörityksestä. Ja joka ikinen ilta on ollut jotain menoa eli eipä siinä juurikaan blogiin ole ollut asiaa eikä aikaa. Leollakin on ollut sopivasti vatsa sekaisin, ehkä ikävästä, en tiedä. Mutta sen sotkuja on tullut siivottua jatkuvasti, ravattua pihalla sen kanssa yhtenään ja heti perään hanuripesulle, huoh! Instagramissa on sentään tullut oltua jonkin verran, sielläkin lähinnä stories -puolella, koska se on vaan niin mukava ja helppo paikka.

Olenkohan muuten koskaan kertonut, että kun mun ukkeli on työmatkoilla (mitä tapahtuu siis aika usein ja ympäri maailmaa), niin me ei oikeastaan ollenkaan olla yhteydessä silloin. En soittele hänelle eikä hän minulle, ellei nyt ole jotain todella akuuttia. Ei vaan olla harrastettu sellaista koskaan. Tuli vaan mieleen, kun nimittäin hän soitti minulle tänään enkä meinannut uskoa silmiäni tai korviani. Oli kyllä mukava kuulla hänestä <3

Toinen ihan random -juttu myös tuli mieleen. Nimittäin hirvittää meno tuolla Donald Trumpin valtakunnassa, jossa todellakaan kaikki ei ole hyvin. Vastakkainasettelu maailmassa on hänen johdostaan jopa pelottavan vahvaa ja se, jos mikä, on aikamoinen uhka tälle maailmanmenolle. Hitto se äijä pyörittää (tai ainakin yrittää pyörittää) koko maailmaa! Ja nyt protestoidaan jo Ivanka Trumpinkin bisneksiä (klik), johon itse asiassa itsekin olen omassa pienessä mittakaavassa sortunut. Jo vaalikampanjan aikana Trumpin törkypuheet sai nimittäin meikäläisen pistämään naulaan omat Ivanka Trumpin nirunarukorkkarit, jotka ostin taannoin Nykistä. Ainakin tässä jutussa esittelin ne, klik. Siitäkin huolimatta, että ne on tosi ihanat ja tykkään niistä, mutta en vaan voi ideologisista syistä käyttää niitä. Eli voisiko summata asian vaikkapa niin, että (öööö) mitä minä edellä, sitä maailman jättitavaratalot perässä (hahhaahhha) Just joo.

Vielä yksi ihan sivuraiteen asia. Kokosin tähän alle muutamansorttisia Instagramin käyttäjiä (kuten otsakkeessakin jo mainitsin), eli sellaisia joihin olen matkan varrella törmännyt. Jotkut profiilit on vaan niin hauskoja että eihän tällaista listaa yksinkertaisesti voinut olla tekemättä, hih. Älkää ottako vakavasti, koska en minäkään ota:)

Eli tässäpä teille 10 Instagram -prototyyppiä:

1. Seuraan ystäviä, sukulaisia, vanhoja koulukamuja, työkamuja jne. Samoja, joita seuraan Facebookissakin. He ovat elämäni tähtiä ja julkkuja. Muut ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta.

2. Insta-feedini täyttyy tuttujen bloggareiden ja tubettajien päivityksistä. He ovat niitä samoja tyyppejä, joiden blogeja ja vlogejakin seuraan. Muut ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta.

3. Stalkkaan Seiska -julkkiksia. Missejä, malleja, huippuasianajajia, heidän tyttöystäviä, räppäreitä ja mitä näitä nyt kulloinkin on. Itse asiassa, Instagramin kautta saan virtuaali -Seiskan käsiini joka päivä. Ja vieläpä ilmaiseksi!

4. Vain maailman kuuluisimmat tähdet ja hienoimmat brändit kelpaavat minulle. Beckhamit, Kardashianit, Chanelit ja Obamat on enää vain etusormen viuhahduksen päässä elämästäni. Ja jos painan sydäntä, he saattavat huomioida minut ja ehkä jopa kiinnostua. Haaveita pitää olla.

5. Koska itsekin olen hyvännäköinen ja (virtuaali)sinkku, minua kiinnostaa vain kauniit tyypit, kauniit kasvot, upeat vartalot ja muut megabeibit. Koska Instagram on itse asiassa Tinderin jatko. Aina voi pokata uuden tyypin, eikä koskaan voi tietää, kuka kiinnostuu. Ja kun tarpeeksi yrittää, joskus voi jopa tärpätä.

6. Ja minähän seuraan vain niitä, jotka seuraa minua. En todellakaan ketään muuta. Jos tiputat minut, minä tiputan sinut.

7. Kahmin seuraajia, ihan sama onko ne ihmisiä vai elukoita tai mitä vaan. Mitä enemmän seuraan muita, sitä enemmän saan seuraajia. Jos seuraan miljoonaa tyyppiä, voin itsekin saada jonain päivänä miljoona seuraajaa. Se on Insta-strategiani.

8. Sama harrastus, intohimo tai identiteetti. Kaikki maailman ristiinpukeutujat, lintubongarit tai varvasfetissityypit on vain yhden hästägin päässä eli Instan kautta integroidun samanhenkisiin tyyppeihin ympäri maailman. Me ollaan niin yhtä.

9. Aina täydelliset kuvat. Saan heiltä vinkkejä (lue: kopsaan) täydellisen ylivalottuneen tai mustavalkoisen instakuvan julkaisuun. Koska minäkin julkaisen vain täydellisiä kuvia. Sisällöstä viis.

10. Velvollisuudentunnosta. Koska se seuraa minua, minun on pakko seurata sitä. Vaikka ei se varsinaisesti kiinnosta, mutta kun ei oikein voi tai kehtaa olla seuraamattakaan.Kuvat oman Instagramin tarinapuolelta, eli sieltä, mistä materiaali häviää 24 tunnin jälkeen. Ihanaa viikonloppua teille kaikille <3

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.