Kevät ja sen ihanat mekot

12.2.2017

Täällä Helsingissä paistaa aurinko ja kelin myötä kaikki muukin näyttää jotenkin valoisalta. Paitsi ilmassa leijuvan pölyn määrä vähän ahdistaa.. No joo. Puoliso kotiutui eilen Intian reissulta ja lähti heti aamusta hiihtolenkille. En yksinkertaisesti saanut motivoitua itseäni hänen mukaansa ja nyt vähän harmittaa. Tätä auringonpaistetta pitää nimittäin hyödyntää tänään liikunnan muodossa eli eiköhän me lähdetä Leon kanssa kohta lenkille.

Motivaatio-ongelmat juontunee viimeöisestä mekastuksesta, johon heräsimme noin kahden aikaan ja kun herää muutaman tunnin unen jälkeen, tahtoo loppuyö mennä pyörimisen puolelle, dääm. Minä en ainakaan tahdo saada enää unta ja sen vajeen paikkaamiseen saattaa mennä montakin tulevaa yötä.. Naapurilla oli seinän takana bileet ja musiikki niin kovalla, että melkein teki yöllä mieli alkaa tanssia sen tahtiin:)

Mutta siis, kevät ja mekot kuuluu erottamattomasti toisiinsa. Ja tänä keväänä tullaan näkemään poikkeuksellisen runsaasti kukkakuvioita, koska niitä on näkynyt sen verran monella showroomilla. Ja minulle kyllä sopii. Samoin pitsiä, röyhelöitä ja trumpettihihoja on näkynyt showroomeilla paljon ja niistä sitten osa päätyy myös kauppojen valikoimiin. Siitäkin huolimatta, että suomalaiset sisäänostajat on valinnoissaan kovin konservatiivisia.

Kokosin tähän alle Zalandon runsaslukuisasta valikoimasta joitakin kauneimpia mekkoja erilaisiin tilaisuuksiin eli kurkataan siis niihin.

Ensimmäiseen kollaasiin kokosin mekkoja, joita voi kevään mittaan käyttää vaikkapa viikonlopun kyläreissuilla, kavereiden kanssa illanvietossa, tai vaikkapa vähän juhlavammissakin menoissa. Aika klassisia ja niin tyylikkäitä kaikki kolme.

Keskellä: Carolina Cavour

Alempaan kollaasiin kokosin mekkoja vähän virallisempaan menoon. Niitähän voi käyttää joko ihan semmoisenaan tai sitten neuletakkiin, ponchoon tai jakkuun yhdistettynä. Tai jos rohkeus riittää, niin musta biker on aina hyvä valinta pehmentämään businesshenkistä lookkia. Itse olen heittänyt jakut nurkkaan jo aikaa sitten ja valitsen oikeastaan aina jonkun vähän "nuorekkaamman" vaihtoehdon. Mutta jokainen tyylillään ja just niinkuin itse kokee parhaaksi. Muodikkuutta on oikeastaan juuri se, missä itse kokee olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. 

Mukavaa ja energistä sunnuntaita teille <3
Vasen: Hugo KATNISS
Oikea:  Tiger of Sweden

Seuraa blogiani:
Google+

Linkit ovat kaupallisia linkkejä.

1 kommentti:

  1. Mekot ovat ihania vaikka niitä tuleekin pidettyä tosi vähän, oikeastaan vain kesäkelillä. Etsin tällähetkellä rentoja mekkoja, sellaisia joita voi pitää arkena ja eivät ole liian pönöttäviä.. mitä se sana sitten tarkoittaakin :)
    Nuo keskimmäiset molemmissa näyttävät rennoilta.
    Mukavaa aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.