Asussa ihanaa kevään keltaista ja kuulumisia

24.2.2017

Täällä sitä taas ollaan. Hups, miten pitkä tauko tästä kehkeytyikään.. Monta päivää on hujahtanut ohi niin, etten ole käynyt koko blogissa laisinkaan. Olen just nyt vähän pihalla kaikesta, missä täällä oikein mennään..

Mulla on vaan ollut niin mahdoton kiire, voisiko sanoa jopa että paniikinomainen ja olenkin paiskinut töitä oikeastaan aamusta yöhön. Ja yöaikaankin olen heräillyt miten sattuu eli eihän tämä nyt ihan järkihommaa ole ollut. Meillä muu perhe lähti hiihtoloman viettoon Thaimaaseen, ja minä jäin tänne ihan vaan saadakseni asiat päiväjärjestykseen. Ja olenkin käyttänyt sen ajan niin tehokkaasti hyväkseni kuin vaan ikinä olen kyennyt. Siinä ei yksinkertaisesti ole blogi pyörinyt mielessä. Vaikka juu, asia on kieltämättä vähän vaivannut. Tässä on kuitenkin kuusi vuotta jo säännöllisesti tehty tätä blogia eli ei siitä ihan noin vaan pääse henkisestikään eroon. Eikä tietty tarvikaan.

Ensin vähän jännitin, että minkäköhänlainen ikävä alkaakaan vaivata, kun kaikki muut on poissa, mutta viikko on vierähtänyt niin supernopsaan, että en ole oikeastaan ehtinyt edes tajuta ajan kulua. Niin ja onhan minulla ollut Äiti täällä kyläilemässä (tai hoitamassa tytärtään, niinkuin hän itse asian ilmaisee, heh). Viikonlopun aikana meillä on Äidin kanssa aikomus siivota ja leipoa jotain kivaa ennenkuin reissaajat maanantaina kotiutuvat. Toivottavasti minäkin pääsen taas normaali-ihmisen arkeen kiinni.

Olen muuten miettinyt toisinaan, että jos olisin yksikseni asuva tapaus, olisin varmasti ihan jatkuvasti jonkun työasian kimpussa. Niinkuin nuorena tyttönä aikoinaan käräjäoikeudessa. Siis ajatelkaa, olin niin hullu, että toisinaan lähdin työpaikalta vasta yöllä kahdelta ja silloinkin pakon edessä, koska jotkut ohjelmistopäivitykset ajettiin siihen kellonaikaan ja koneet oli pakko sulkea. No, en todellakaan ihaile sellaista elämäntyyliä, enkä kannusta ketään sellaiseen, ja minullakin se on ollut ihan väliaikaista tälläkin kertaa. Eläköön ihana harmonia elämän eri osa-alueitten välillä. Ja eläköön tasapainoinen, ihana arki <3

No mutta, ihana olla täällä taas! Ja ihanaa viikonloppua kaikille teille <3 Meillä on Äidin kanssa taas kasvispaistos uunissa ja ollaankin eletty oikeastaan pelkillä kasviksilla ja salaateilla koko viikko, kun ei ole kukaan ollut vaatimassa sen tuhdimpaa.

Shirt and Jeans by KappAhl, Boots by Oasis
Shirt*: KappAhl (this one)
Jeans*: KappAhl (these, clic)
Boots: Oasis
Shirt and Jeans by KappAhl, Boots by Oasis
Shirt and Jeans by KappAhl, Boots by Oasis
Shirt and Jeans by KappAhl, Boots by Oasis

-merkatut saatu blogin kautta
Seuraa blogiani:

7 kommenttia:

 1. Ihana asu :) onko nuo farkut strechaavat!?
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on, ihanan pehmeät ja melkein kuin leggingsit! Ihan supermukavat jalassa.

   Poista
 2. Kiva tuo paita, näinkin sen tänään Kapp ahlissa. Sopii sulle hyvin. Hyvää yötä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näitä paitoja oli liikkeissä tosiaan ihan näyttävästi esillä. Ihanaa sunnuntaita ja kivaa uutta viikkoa Jaana <3

   Poista
 3. Kivan värinen pusero, ei oikeastaan tule ikinä ostettua keltaista, mutta näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kieltämättä aika haasteellinen väri, ja sävyerot suuret. Mulle sopii tämmöinen vähän murrettu keltainen kun taas kylmä keltainen ei sitten mitenkään. Vaikka sitäkin kyllä käytän, koska tykkään keltaisesta:) Ei kai sen niin väliä, pääasia että itse viihtyy, heh. Kivaa laskiaissunnuntaita Marre!

   Poista
 4. Kiva kynsilakan väri. Upeat :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.