Viikonloppu -päivähdys ja mustat nahkakengät

22.1.2017

Sunnuntai -päivähdys ystävät. (Löysin jostain (en muista mistä..) mielenkiintoisen muunnoksen päivän ja tervehdyksen yhdistelmästä eli siitä tuo mielenkiintoinen yhdistelmä näistä kahdesta sanasta, hih.) No mutta. En tiedä, oletteko noteeranneet, mutta minäkin kuulun nykyään Lifien sijaan Indiedays -kategoriaan. Lifie -sivusto on enemmän perhekeskeisten, sisustuksesta ja kotitalousasioista innostuneiden bloggareiden yhteenliittymä ja kyllähän minä koin siellä olevani vähän vieraalla maalla. Minun paikkani on ehdottomasti muotipainotteinen Indiedays -sivusto eli nyt tuolta oikealta reunalta Indiedays -palkista löytyy toivottavasti enemmän teitä kiinnostavia uusiakin blogeja. Sara S on ollutkin jo Indiedays -puolella ja kunhan vielä Marjukkakin liittyy joukkoon, niin meitä on mukava kolmikko kasassa. Tämä muutos on ehkä teille pieni, mutta minulle iso ja tärkeä.

Viikonloppu onkin hurahtanut oikeastaan kotihommia tehden. Eilen meillä oli taas iso kasa tyttöjä, eikä edes Putouksen katsominen onnistunut olkkarin teeveestä. Koko olohuone oli nimittäin varattuna akrobatiataitureille. Juniori on ollut cheerleading  -leirillä kaksi päivää ja eilen lauantaina he jatkoivat treenejä omalla stunttiryhmällä vielä täällä meillä, yömyöhään saakka. En voi käsittää sitä jaksamisen määrää, koska hän on harjoitellut viikonlopun aikana akrobatiaa noin 17 tuntia! Tänään hän tosin valitteli, että oli paikat vähän jumissa.. Käykääs katsomassa Instagramin tarinapuolelta pari kuvaa sieltä kyseiseltä leiriltä, jos kiinnostaa. Mun tytär on haaveillut jo pitkään, että pääsisi tekemään stuntteja maajoukkueessakin urheilevan Jyrgenin (en tiedä hänestä enempää..) kanssa ja nyt  leirillä se haave toteutui vihdoin. Siellä kuvissa näette, kun Jyrgen vähän heittelee häntä ja kannattelee suurilla kämmenillään. Se oli hänelle ihan mielettömän iso juttu.

Ai niin. Siihen varsinaiseen aiheeseen eli kenkäpostausta pitkästä aikaa. Olen nimittäin ollut ihan supersuper -tyytyväinen omiin mustiin, hieman teräväkärkisiin uusiin nahkaloafereihin (näkyy mm. tässä postauksessa, klik) ja ajattelin vinkata teillekin sellaisista. Jos katson omaa kenkähistoriaani, on vastaavat kengät olleet oikeastaan ihan aina ne, joita pidän jalassa sekä eniten että mieluiten. Niiden pitää olla siis a) nahkaa ja b) niissä pitää olla hyvä pohja ja c) tietysti hyvä lesti. Ja d) ne pitää pystyä sujauttamaan jalkaan vaivattomasti.

Nyt kun kevät keikkuen jo tulevi, alkaa loafer -kelitkin olla käsillä. Minä tosin olen käyttänyt omia mustia vastaavia aina, kun ulkona näyttää vähänkään kuivemmalta.. Eli tässä teille joitakin vinkkejä, jos tarvitsette hyvät ja tyylikkäät perusnahkakengät itsellenne, olkaatte hyvät. Linkit ovat kaupallisia linkkejä.

Mukavaa viikkoa teille ja toivotaan kuivia kelejä <3



Ylävasen: Billi Bi (klik)
Yläoikea: Lauren Ralph Lauren (klik)
Alavasen: Whyred (klik)
Alaoikea: By Malene Birger (klik)

Black leather loafers

Ylävasen: Bianco (klik)
Yläoikea: By Malene Birger (klik)
Alavasen: Ecco (klik)
Alaoikea: Pavement (klik)


Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Blogisi on mukavaa luettavaa, mutta teksti on jo niin pientä, että lukemisesta on tullut epämielyttävää tihrustamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hei palautteesta!! Tarkoitatko mobiiliversiota (joka mielestäni on oikein mukavan kokoista tekstiä) vai normiversiota? Voisin jokatapauksessa testailla vähän sen muuttamista, vaikkapa enemmän mustaksi, jolloin teksti olisi varmasti selkeämpää.

   Poista
  2. Tarkoitan normiversiota :). Palautetta vielä sen verran, että kuvasi ovat todella hyviä ja selkeitä.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.