Vielä yksi asu by Lille Clothing

19.1.2017

Kuten jo edellisessä postauksessa (klik) kerroin, otin Republic Showroomilta muutaman Lille Clothingin asun kuvauslainaan ja tässä niistä se toinen. Minua viehättää aina ja aina vaan enemmän tämänkin postauksen kuvissa olevan asun kaltainen sporty official -tyyli, koska jokin siinä vaan vetää vahvasti puoleensa. Ehkä kyse on myös kontrastien yhdistämisestä, joka on mielestäni todella mielenkiintoista, oli sitten kyseessä päivän asu tai vaikkapa kylpyhuoneen sisustus.

Kävin muuten tänään matkamessuilla piipahtamassa Tallink Siljan vieraana, kuten Instagramista ehkä jo bongasittekin. Kyseisellä osastolla oli melkoinen hulabaloo, koska heidän uusin alus Megastar herättää valtavasti mielenkiintoa. Megastarhan lähtee neitsytmatkalleen 29.1 Tallinnaan ja minäkin hyppään kyseiselle risteilylle mukaan. Jännittävää!

Matkamessuista tuli mieleeni, että minulla ei tällä hetkellä häämötä näköpiirissä ensimmäistäkään lomamatkaa. Helmikuun alussa piipahdan Lontoossa, mutta sitä nyt ei voi varsinaisesti lomamatkaksi kutsua. Siinäpä minun tiedossa olevat matkat. Muut perheenjäsenet lähtee helmikuussa viikoksi Thaimaaseen, mutta minä en valitettavasti voi lähteä matkalle mukaan.. Harmillista, koska kyllähän aurinko tekisi minullekin terää, vaikka toisaalta odotankin sitä hetkeä, että olen viikon ihan itsekseni, ilman, että tarvitsee kuunnella yhtikäs ketään. Tai siivota kenenkään jälkiä. Netissäkin voi istua vaikka aamuun saakka, jos siltä tuntuu, heh.

Mutta nyt kuulkaas, Leo odottelee jo kärsimättömästi ulkoiluttajaansa eli nähdään taas <3

PS. Kurkkaa myös postaus Lille Clothing´n ihanasta, klassisesta pikkumustasta mekosta tästä linkistä.

Lille Clothing outfit
Top: Lille Clothing (clic)
Trousers: Lille Clothing (clic)
Heels: Marks & Spencer
Earrings: Coruu (clic)
Lille Clothing outfit
Lille Clothing outfit
Lille Clothing outfit
Seuraa blogiani:
Google+

Tuoreimpaan postaukseen tästä, klik.

1 kommentti:

  1. Kiinnostaisi lukea ruokapäiväkirjan tapaista, miten pysyt noin hoikkana viisikymppisenä, itsellä se on iso haaste. Lähinnä annoskoot ja sokerinhimo. 😔

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.