Via Gym eli bikinikuntoon seisomalla

5.1.2017

Edelliseen postaukseen liittyen, siinä se nyt on. Ensimmäinen video. Kuvaaminen oli helppoa ja nopeaa, mutta huh se editointi.. Se oli kyllä melkoisen aikaavievää puuhaa, ainakin näin ensimmäisellä kerralla. Kaikkia hienouksia en tosin edes yrittänyt opetella tähän ensimmäiseen tekeleeseen. Esimerkiksi kansikuva olisi ollut kiva lisäys.

Leo oli mukana koko kuvauksen ajan ja istua tönötti siinä minun vieressä <3 Ja koska video kuvattiin illalla, ei taustameluiltakaan vältytty. Mutta se on sitä meikäläisen elämää, jota ei oikein voi irrottaa erilliseksi osaksi.

Kaikista teknisistä ja perhepoliittista gäpeistä tai haasteista huolimatta, toivottavasti saatte Via Gym -laitteen ideasta kiinni! Lisätietoa laitteesta löytyy täältä ja jos se kiinnostaa hankintamielessä, niin huikatkaa minulle mieluiten sähköpostilla (businesswoman2@outlook.com). Laitteita käytetään mm kuntosaleilla ja joissakin hoitoloissa, mutta niitä saa maahantuojan kautta kyllä omaankin käyttöön. Katsohan myös edellinen postaus, jossa myös kerroin sekä laitteesta että omasta projektistani, klik.

Kertokaa myös, mitä mieltä olette videosta (juu kaikki palaute otetaan vastaan) ja millaisia videotoiveita teillä olisi jatkon osalta? Nyt kun tekniikan alkeet on tiedossa, voi seuraava kerta olla jo hieman sujuvampi.

Ja mitä uutta mielenkiintoista te olette tehneet uuden vuoden ja uuden alun kunniaksi? Minä tosiaan tein ensimmäisen videon :)


Seuraa blogiani:

10 kommenttia:

 1. Mukava oli Sinua ja laitetta katella, tosin minusta olet kyllä ihan bikinikunnossa jo nyt :). Oikein kiva video ja hienosti editoitu :). Minä ajelin puolisen tuntia tänään Zwiftissä ja Miila-sheltti nökötti pyöräni vieressä lähes koko ajan ja piti seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miila on ihana ja uskollinen ystävä ja meilläkin Leo on kyllä niin leimautunut minuun - Aina vierellä <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Ensinnäkin tuo tärinä ei voi olla keholle hyväksi.
  Toiseksi olet niin hoikka, näytät liki anorektiseltä. Et tarvitse mitään kiinteytysprojektia, vaan lihaskuntoharjoittelua ja lisää massaa.

  - täti realisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tärinä ei ole hyväksi liikaa käytettynä ja sen tähden 10 minuuttia on se suositeltava maksimi per päivä. Konetta käyttää mm jotkut hoitolat (en kylläkään muista mitkä) koska se tekee hyvää mm aineenvaihdunnalle ja todellakin pistää lihakset liikkeelle ja nimenomaan sellaiselta alueelta, minne en oikein muuten oman kuntoilun avulla kovin helposti pääse.

   Poista
 3. voitko kuvata myös takaa päin jatkossa

  VastaaPoista
 4. Oi mikä kone 😂 Ihanaa uutta vuotta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana kuin myös - oikein antoisaa uutta vuotta myös Sinulle <3 Kone on jämäkkää tekoa:)

   Poista
 5. Video oli oikein hyvä ja sinä olit sujuvasanainen. :-) Vähän tuo tärinä meinasi naurattaa, se nautti hassulta, mutta ei ilmeisesti tuntunut siltä. :-) Olisi mukava kuulla kokemuksia laitteesta muutaman viikon jälkeen.

  Hyvää loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sara:) Se on kieltämättä vähän hassun näköistä touhua, mutta tuntuu ihan älyttömän hyvältä kehossa. Olen tosiaan käyttänyt laitetta nyt jo noin kahden kuukauden ajan ja jaan varmasti vinkkejä jatkossakin ainakin siitä, miten sitä voi hyödyntää muutenkin:) Wait and see :D Ja kivaa loppaiasen jatkoa ja terkut pohjoiseen (jos vielä siellä olette)!

   Poista
 6. Olipa hauskan näköistä tärinää, hih :)
  Eipä ole mitään ihmeellistä ehditty vuoden alkuun vielä tekemään. Työkuvioissa tulossa muutoksia, joten niitä innolla odottelen. Lisäksi helmikuuhun tulee pieni kiristelydieetti, liittyy tähän projektiini, ja sekin on ihan jännä juttu :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.