Uusi vuosi eli nyt saa läskit lähteä

3.1.2017

Tänä vuonna ajattelin keskittyä ihan eri tavalla itseni hyvinvointiin kuin aikaisemmin. Olen sitä asiaa työstänyt jo pitkään mielessä ja olen siihen nyt vihdoinkin valmis. Ja se lähtee sillä lupauksella, että kesällä aion pistää bikinit päälle ilman, että sitä tarvitsisi nolostella. Kuulihan varmasti kaikki eli aion siis todellakin olla bikinikunnossa kesällä!

Kuten aika monella meistä, se katastrofaalisin seutu on minullakin aika tarkalleen keskivartalon kohdalla. Miten se onkin niin työlästä aluetta!? No, pehvan olen saanut hyvälle alulle (kiitos 2,5 vuotta kestäneen porrasjumpan), mutta vatsa ja reisien yläosa ei todellakaan ole sitä, mitä sen haluan olevan.

Huomenna (tai viimeistään lähipäivinä) esittelen teille videon muodossa tarkemmin tämän kuvissa näkyvän laitteen (Via Gym), joka jalkojeni alta löytyy. (EDIT: Tässä linkki videoon, klik) Olen käyttänyt sitä nyt noin pari kuukautta ja tuntuu, että olen vihdoin löytänyt sellaisen vehkeen, joka on todellakin tehokas ja vaikuttaa toimivan! Ja joka tehoaa juurikin sille katastrofialueelle.

Laite on siis sellainen, joka perustuu tärinään. Tärinän voimakkuutta voi itse säätää, ja se on sellaista tärinää, joka ei horjuta tasapainoaistia. Sitä käytetään päivittäin 10 minuuttia ja sisäänrakennettu ohjelma kiihdyttää tärinää joka minuutti. Ohjelman lopussa reisissä tuntuu siltä, kuin ne olisi vedetty kelmun sisään ja joku kiristäisi niitä niin, että veri ei kierrä. Samoin pakaran, vatsan ja alaselän seudulla tuntuu todella kiristävältä. Muutaman ensimmäisen kerran jälkeen takareidet ja pakarat oli hurjan arat, sellaiset rasitusarat ja siitä tiesin, että nyt on alla tehokas laite. Lisäksi laite on jämäkkää tekoa.

Tämä Via Gym ei tietenkään korvaa aerobista tai lihaskuntoliikuntaa, mutta tukee niitä mielestäni varsin hyvin. Tuntuu, että se katastrofaalinen keskivartaloalue saattaisi muokkautua juurikin tämän laitteen avulla jopa bikinikuntoon. Pelkästään lenkkeilemällä se ei minulta onnistu. Pari kaveriakin testasi laitetta täällä meillä ja halusi samanlaisen siltä istumalta. Mikäpä sen helpompaa kuin olla vaan paikoillaan ja kone hoitaa loput.

Olen todellakin tyytyväinen ja sen tähden haluan esitellä tätä saksalaista jämäkkää ihmevehjettä teille tulevissakin postauksissa. Tein tänään jo videonkin aiheesta, mutta joudun (hitto soikoon) kuvaamaan sen uudelleen. Eli palataan aiheeseen toivottavasti mahdollisimman pian. Sillä välin voitte käydä kurkkaamassa laitteesta enemmän vaikkapa tästä linkistä, klik.

Nähdään taas, seuraavaksi ehkä siis videon muodossa (iik..) edit: linkki videoon tässä, klik

Via Gym work out the easy way
Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoisen oloinen laite, ei olekaan aikaisemmin tullut vastaan! Olisi kiva lukea saamistasi tuloksista tuonnempana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Selja :) Juu, video on nyt tosiaan ilmoilla ja löytyy täältä: http://www.businesswomanhelsinki.com/2017/01/via-gym-eli-bikinikuntoon-seisomalla.html
   Toivottavasti jatkossa nähdään myös miten muuten laitetta voi hyödyntää. Ihanaa loppiaisen jatkoa vaikka ainakin täällä Helsingissä suunnilleen myrskyää:)

   Poista
 2. Minä se suhtaudun aika varauksella kaikkiin näihin laitejuttuihin ja uskon "raakaan työhön" sen bikinikunnon saamisessa. Mutta voiphan tuo toimiakin, kerro ihmeessä kokemukset pidemmän käytön jälkeen.
  Kivaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.