THE things

12.1.2017

Olen vähän jämähtävää sorttia oleva tapaus. Kun totean jonkin asian hyväksi, en millään malttaisi vaihtaa sitä mihinkään. Kuten vaikkapa ravintolassa valitsen herkästi sen saman menun, minkä olen ennenkin kokeillut ja hyväksi havainnut. Ja pizzan päälle sen takuuvarmimman vaihtoehdon eli tonnikala, sipuli ja katkarapu. Mikään ei ole niin tylsää kuin se, että ravintolassa lautasella on jotain, mikä ei maistu ollenkaan hyvältä.

Asukuvissakin olette aika monet kerrat nähneet ne samat portaat olohuoneen ja keittiön välillä, koska se on vaan valon kannalta niin helppo ja turvallinen valinta. Eipähän tarvitse säätää sen enempää.

Tässä kuvakollaasissa on aika paljon elementtejä, joihin olen vähän koukussa. Tuo sininen tausta on mielestäni tosi kiva ja tuo mukavasti kontrastia kuviin. Sehän oli taustana edellisessäkin asupostauksessa (klik) ja voin hyvin ymmärtää, että siltä puolelta katsottuna siihen taatusti kyllästyy helposti. Kyseistä taustaa on nimittäin ihan hauska testata eri asuja vasten ja tietysti valon kannalta se on myös kiva, joskin pirun haastava. Voisin käyttää sitä aina vaan uudestaan ja uudestaan.. Eli pahoittelut jo etukäteen:)

Toinen "the" juttu kuvissa on Hunkydoryn neule, jonka ostin muutama kuukausi sitten. Tykkäisin laittaa sen päälle joka ikinen päivä, koska se on niin kiva ja helppo neule. Ei kiristä eikä purista, mutta silti siinä on jokin kiva juju. Se on malliltaan ponchon ja "laatikkoneuleen" sekoitus. Ja nuo mustat Oasiksen tekonahkahousut, ne on suunnilleen kasvaneet kiinni jalkaan. Ja ovatpa ne vilahtaneet täällä blogissakin muutaman kerran. Ja hei, entäpä tuo Michael Korsin hopeanvärinen kello? Onkohan edes olemassa asupostausta, jossa minulla ei sitä (tai jotain viidestä Korsin samanmallisesta kellosta) ranteessa vilahda, tuskin.

Mutta siis, tänään vähän testailtiin taas valojen ja kameran yhteentoimivuutta ja tässä olisi lopputulos. Vielä jonain päivänä minä kuulkaa selätän ulkona olevan pimeyden ihan omalla varustuksella ja kotioloissa! Ähäkutti tämä aamusta iltaan kestävä pimeys:)

Hunkydory Oasis
Knit: Hunkydory
Faux leather trousers: Oasis
Shoes: Nude
Watch: Michael Kors
Hunkydory Oasis
Hunkydory Oasis
Seuraa blogiani:

8 kommenttia:

 1. Itsellä muuten sama homma pizzan kanssa, aina samat pääliset :D jauheliha, salami, aura, ananas ja auta armias, jos päältä puuttuu valkosipuli :D

  p.s. ihana tuo neule <3

  VastaaPoista
 2. Nahkahousut <3 t,Jani-75

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat, asu on aivan omaankin makuun. Tykkään kovasti blogistasi ja kuvistasi. T. Itä- Suomesta

  VastaaPoista
 4. Taas tosi upeat nahkahousut sinulla;)Sopiva kiilto ja tyyli.
  -Petteri

  VastaaPoista
 5. Hyvin toimii sininen tausta kuvissasi! Ja kiitos inspiksestä, ehkä yritän itsekin kokeilla taas pitkästä aikaa kuvata jotain asuja itse... Neule on ihana, yksinkertainen ja silti noi hihat tekevät siitä spesiaalin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maarit, pitkästä aikaa:) Ihan hyvä muistutus, että niitä kuvia voi toisinaan ottaa ihan itsekin, koska tekniikka on ihan mahdottoman suosiollista sille!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.