Sisustustaulut ja perinteiset taulut sulassa sovussa seinillä eli kuvia meidän kotoa ja 25% alennuskoodi

10.1.2017

* Yhteistyössä Desenion kanssa

Tykkään ihan älyttömästi katsella kuvia bloggareiden kotoa, erityisesti heidän, jotka eivät ole varsinaisesti sisustusbloggaajia. Ja koska se on itsestä mukavaa, täytyy antaa jotain takaisinpäinkin eli nyt olisi tarjolla teille kuvia meiltä kotoa.

Vilautinkin jo Instagramin puolella pientä maalausremppaa, josta innostuin joulunpyhien aikaan. Eli pienehkö seinänpuolikas olohuoneessa muuttui suitsait beigen värisestä graffitin harmaaksi ja siitä se jouluprojekti sitten lähti. Valkoinen Muuramen taso sai uuden paikan harmaalta seinältä ja Desenion kaupunkiaiheiset sisustustaulutkin sopivat uuden seinän "urbaaniin henkeen" paremmin kuin hyvin. Koska en todellakaan osaa tehdä mitään kovin ihmeellisiä asetelmia tason päälle (ja rehellisesti sanottuna en oikein edes pidä mistään ylimääräisistä sisustusesineistä), sai viherkasvit ottaa sen roolin. Minusta muutos on kiva, edullinen ja fressi.

Olen totaalisen hurahtanut sisustustauluihin, koska ne ovat a) niin helppoja vaihtaa b) edullisia ja c) jos sisustusinspiraatio iskee, saa niiden avulla muutettua vaikka koko kodin värimaailmaa ja henkeä hyvinkin vaivattomasti. Tällä kertaa innostuin tosiaan Desenion kaupunkiteemasta, koska se teema vaan tuntuu omalta. Tämä maalaistyttö kun on iän myötä muuttunut kyllä niiiin kaupunkilaiseksi. Lomailisinkin oikeastaan vaan kaupungeissa, jos minä saisin päättää perheemme lomakohteet.

Kotona entuudestaan olevien Desenion sisustustaulujen lisäksi (klik eli linkki vanhaan postaukseen) meidän olohuoneesta löytyy vähän perinteisempääkin taidetta. Nimittäin Kaisu Sirviön litografia (juu, esittelen myöhemmin) on löytänyt oman paikkansa Desenion kollaasin vierestä, kuten myös Nikolai Lehdon superrakas teos (siitäkin kuvia myöhemmin). Yhdeltä seinältä löytyy puolestaan Jorma Tabellin pari ikonimaista teosta (kuva alimmaisena), jotka hän on tehnyt mielenkiintoisella tavalla vanhojen pulpettien kansilevyihin. Eli meiltä kotoa löytyy varsin monenlaista taidetta ja kaikki (ainakin minun mielestäni) ihan sulassa sovussa keskenään.

Mitäs te tykkäätte tästä melkein mustasta seinästä ja sen stailauksesta?

PS. Koodilla business25 saatte 25% alennuksen Desenion verkkokauppaan ja tuo koodi on voimassa vain kolme päivää eli torstaihin 12.1 saakka. (Koodi ei koske: Tove Frank, Kate Moss, Foto Factory)

Desenio taulut
Kuvassa tämä, tämä ja tämä sisustustaulu.
Myös kehykset ovat Desenion kautta tilattuja.
Desenio julisteet
Desenio sisustustaulut
Desenio taulut
Desenio sisustustaulut
Desenio julisteet
Desenio taulut
Jorma Tabell taulut
^Jorma Tabell on tunnettu ennenkaikkea naivistisista töistään. Vierellä BEdesignin peuranpää.

Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Ihania tauluja olet valinnut! Deseniolla on upeita julisteita. Mukavaa päivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Taulut on kyllä ihania, ei voi muuta sanoa:) Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle!

   Poista
 2. Kiitos alekoodista :-) Meni heti yksi juliste hankintaan :-)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.