Lille Clothing classy black dress

17.1.2017

Minulla on eräs ystävä, joka pyytää aina tärkeiden tilanteiden yhteydessä minua tekemään hänelle meikki ja kampaus. Ja tänään oli taas sellainen päivä. Hän oli menossa Urheilugaalaan kutsuvieraana ja ai että, miten kaunis hänestä taas tulikaan. Osaan tehdä hänelle sekä kampauksen että meikin oikeastaan paremmin kuin itselleni. Hän on käynyt kyllä myös ammattilaisen ehostettavana, mutta jostain syystä hän tykkää enemmän meikäläisen kädenjäljestä. Harmi, kun en saanut hänestä kuvamateriaalia edes Instagramin mystory -puolelle, koska meillähän oli tietysti ihan mahdoton kiire. Siinä ei paljoa ollut aikaa kaivella kameraa, kun painetaan hiki hatussa menemään. Ai niin, ja menihän minun ukkelinikin sinne samaiseen gaalaan, tosin häntä en pyntännyt, eikä hän kyllä sitä edes pyytänyt, hahhaa.

Instagramista tulikin mieleeni, että teidän on ihan pakko (nyt heti mars mars) käydä kurkkimassa tänään mystory -puolelle lataamiani videonpätkiä! Tapasin nimittäin @isijatytot Instatilin superisän, joka tekee aivan uskomattoman upeita lettikampauksia lähinnä tyttärilleen. Ja tänään minä pääsin hänen käsittelyynsä (taddadadaa!) ja lopputuloksen voitte käydä katsomassa tosiaan Instagramista. Ne videot pysyy siellä vain 24 tuntia eli toivottavasti ehditte. Ja pahoittelut, jos ette:)

PR -toimisto Republic Showroomilla oli tänään ystävänpäivän etkot ja minäpä nappasin sieltä viime viikolla sovitettavaksi Lille Clothing´n vaatteita, joita olen monet kerrat ihastellut Republicilla käydessäni. Itse asiassa tapasin Lillen omistajan ja suunnittelijan Kirsi Lillenkin samaisessa paikassa aikoinaan ja sen tapaamisen perusteella oikeastaan kiinnostuin tästä suomalaisesta design -brändistä. Kun tapaa suunnittelijan ja kuulee hänen tarinansa, sitä kiinnostuu aivan eri tavalla kuin "kasvottomasta" brändistä. Käykää ihmeessä kurkkaamassa Lille Clothing´n valikoimaa heidän nettikaupastaan - tämä klassinen Sylvie mekko (joka istuu ja imartelee jokaisen naisen muotoja) on muuten juurikin nyt alennuksessa!

Nähdään taas <3

PS. Kuvat on otettu taas puhelimen kaukolaukaisimella eli sen tähden se on noinkin näyttävästi kuvissa, heh. Se on muuten Huawein Honor 9 ja ompahan supermainio vempain!

EDIT: Kurkkaa myös tämä tuoreempi postaus, jossa esittelen toisen Lille Clothing´n asun.

Lille Clothing
Dress: LILLE Clothing (Sylvie dress, clic)
Heels: Marks&Spencer
Wristlet: Daile
Earrings: Coruu (these)
Lille Clothing
Lille Clothing
Lille Clothing
Lille Clothing
Lille Clothing
Seuraa blogiani:

5 kommenttia:

 1. Se lettikampaus oli upea <3, itselleni en osaa tehdä kuin hätäisen ranskanletin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihana!! Ja se synty ihan muutamassa minuutissa. Onnea on päästä sellaisiin käsiin:) Viikonloppuja!

   Poista
 2. speechless male19.1.2017 14.29

  Fap, fap, fap...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihailija :)28.2.2017 22.42

   Aivan ihana nainen olet ja mikä itseluottamus! :)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.