EIMI by Wella eli pääasiat kuntoon

26.1.2017

Olin loppuvuodesta Wellan järjestämässä afterwork -tilaisuudessa, jossa esiteltiin Wellan Eimi -sarjaa ja jossa lanseerattiin Eimi -sarjaan uusi Shape Me -hiusgeeli. Olin kieltämättä hiukan skeptinen geeliä kohtaan, koska se ei ole koskaan kuulunut minun suosikkituotteisiin. Oma kokemukseni on, että se tahmaa hiukset ja niiden muotoilu on geelin laiton jälkeen ihan mahdotonta. Muistelen, että joskus hiuksia olisi jopa sulannut kuumaan rautaan nimenomaan niissä olleen geelin tähden.

Toki teknologia on hiustuotteissakin edennyt aimo harppauksin eteenpäin ja voihan olla, että geelitkin voi olla ihan ookoo juttu. Näin ajattelin.

Oma pääosasto on aikalailla sitä, mitä suomalaisilla naisilla yleensäkin on eli yksittäinen hius on kovin ohut (vaikka minulla niitä hiuksia onkin ehkä keskimääräistä enemmän) ja niissä on lasimainen pinta. Erittäin jääräpäiset siis. Hiukset on ihan järkyttävä lättänyys ilman mitään muotoilutuotteita eli olen aikalailla riippuvainen hyvistä tuotteista.

Tilaisuudessa sain käyttöön Eimi sarjasta ne tuotteet, jotka Wellan kouluttaja, kuvissakin näkyvä Joni Justander koki minun hiuksien muotoilulle (eli voisinpa väittää että aika monelle teistäkin) sopiviksi. Settiin kuului:
- Shape Me -hiusgeeli
- Sugar Lift -volyymisuihke
- Thermal Image -lämpösuihke (antaa ihan mielettömän kiillon hiuksille)
- Dry Me -kuivashampoo

Nyt kun muutama kuukausi on kulunut, niin täytyypä sanoa, että en ole muita muotoilutuotteita sen jälkeen käyttänyt. Ja Shape Me -geeli on tämän sarjan ihan ehdoton tuote. Se ei todellakaan tahmaa, vaan jättää hiukset pehmeiksi, ja tekee muotoilun todella helpoksi. Yllämainitsemani muotoilusetti sopii meikäläisen hiustyypille ihan pööfekt.

Eli kokeilkaa naiset samaista muotoilusettiä, jos tunnistatte oman hiustyyppinne samaksi kuin minulla ja jos suosikkituotteita ei vielä ole löytynyt.

Wella Eimi Shape Me
Wella Eimi Shape Me
^Ihastuin tilaisuudessa erityisesti kuvassa istuvan mallin hiusten kiiltävään lopputulokseen. Kouluttaja Joni Justander kertoi suihkuttaneensa Thermal Image -lämpösuihketta, joka sen selittää.
Wella Eimi Shape Me

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Nämä tuotteet ovat ihan PARHAITA! Itsellä juuri tuo lämpösuihke käytössä sekä lakka, se vahvin. Lakka on kanssa ihan mieletön: kuiva, pitää hyvin pitkät hiukset kurissa muttei tee tukkaa kasaksi.:) Suosittelen siis kaikille.
    -Sari

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.