Business look

8.1.2017

Huomasitteko Instagramin puolelta, että meille on nyt vihdoin asennettu pihalle portti ihan kokonaisuudessaan? Tein jokin aika sitten juttuakin siitä, kun kaikki tarpeelliset kappaleet kyllä ilmestyi pihalle, mutta se varsinainen porttiosa jäi tuolloin asentamatta. Asentajilta puuttui jotain tarpeellisia osia tai kannakkeita ja niitä sitten odoteltiin taas pari kuukautta. Mutta jokainen päivä oli odottamisen arvoinen, ja nyt kun kaikki osaset on paikoillaan, olen supertyytyväinen lopputulokseen. Koti on muutoin moderni, mutta portti henkii mennyttä aikaa ja juuri se yhtälö on mielestäni todella kiinnostava. Jos et ole nähnyt vielä edellistä juttua (jossa siis enemmän kuvia portin sen hetkisestä tilanteesta), käy katsomassa se täältä klik. Instagramista kannattaa tosiaan käydä kurkkaamassa lopputulos. Teinpä muuten Instagramin mystories -puolelle pienen videonpätkänkin meidän takapihalta eli kurkatkaa se, jos vielä ehditte, ennen sen häviämistä taivaan tuuliin.

Ulkonäön lisäksi (tai sijaan) odottelin porttia ennenkaikkea turvallisuussyistä. Meidän teini nimittäin asustelee alimmassa kerroksessa ja pihanpuolen ovi tulee suoraan hänen tilaansa. Vaikka mitään ei ole koskaan sattunut, eikä kukaan kutsumaton ole hänen oveaan kolkutellut, mutta mistäpä sitä voi tulevaisuudesta tietää. Nyt onneksi hänen huoneensa edessä on lukollinen panssariportti, ja minäkin voin nukkua yöni rauhassa.

Minulla alkaa muuten olla kotona aikamoinen studiovarustelu valokuvausta varten. Tänään testailin valaistusta ja ensimmäisessä otoksessa se meni pieleen, kuten näette. Valo tulee sivulta ja valaisee vain puolet kasvoista. Alemmat kuvat nappasin itse (Olympuksen kameralla, jota ohjailin kädessä olevan kännykän kauko-ohjaimen avulla) ja niissä valaistus toimi jo huomattavasti paremmin. Melkoista touhua tämä valokuvaus, mutta ah niin mielenkiintoista!

Ai niin, systeri pöllähti Oulun suunnalta taas yllättäen tänne Helsinkiin muutama päivä ennen loppiaista. Heillä on täällä Helsingin keskustassa pieni kaupunkiasunto, joka on jo hyvä askel siihen suuntaan, että hän muuttaisi perheineen joku päivä tänne vähän lähemmäksi. Voi että miten toivonkaan sitä, se nimittäin kuuluu niihin top10 toivomuksiin, jos saisin toivoa ihan mitä tahansa.

Tässäpä tämä taas tällä kertaa. Tarjoilen teille muuten business lookkia pitkästä aikaa. Ei siis muuta kuin soolong beibit, seuraavaan kertaan <3

Banana Republic dress
Dress: Banana Republic (this one, clic*)
Shoes: Nine West (check these!*)
Banana Republic dress
Banana Republic dress
Banana Republic dress
Seuraa blogiani:

6 kommenttia:

 1. Mikä sopisi paremmin business naiselle kun business look? :-) Kaunis ja naisellinen! t Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Täytyykin tehdä niistä useammin postauksia:)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Minäk merkkiset nuo ihanat kengät ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija:) Kengät on jenkeistä ja Nine Westiltä ostettu pari vuotta sitten. Nyt muuten Nina Westiä saa myös Zalandolta ja laitoinkin linkin tekstiin.

   Poista
 3. Amerikkalainen ilmiö tämä rikkaiden sulkeutuminen porttien taakse omaan kuplaansa. Kyllä sinäkin nyt saat nukkua yösi rauhassa, ei tule tavallinen tallaaja häiritsemään yöuntasi. Mahtuuko tuosta portista Tesla?
  --Helmeriina

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko, tykkään tuollaisista kevyeistä. Ainakin näyttää että on mukava päällä.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.