Business look of the week

29.1.2017

Tänään on sunnuntai ja ajattelin, että minun on ihan välttämätöntä saada raivattua pieni hetki tänne blogin puolelle. Se vaan kuuluu sunnuntaihin. Ihan kuten ihana rauhallinen aamupalahetki, lenkki Leon kanssa ja kodin kunnostus tulevaa viikkoa varten.

Olen nimittäin tänään lähdössä Tallinkin uuden laivan eli Megastarin neitsytmatkalle Helsingistä Tallinnaan ja se tietysti "sotkee" vähän näitä sunnuntain peruskuvioita. Neitsytmatkoja kun ei ihan joka päivä ole tiedossa, niin pakkohan sinne on lähteä. Sometan (aktiivisesti) paikan päältä Instagramin MyStory -puolelle eli toivottavasti nähdään siellä ja pääsette näin tunnelmaan mukaan, jos ette itse ole paikan päällä:)

Megastar lukuina:
- Reitti: Helsinki-Tallinna
- Matkustusaika: 2 h, matkanopeus 27 solmua
- Pituus: 212 m
- Matkustajat: 2 800 henkilöä
- Itämeren suurin kauppakeskus Traveller Superstore: 2 800 m2
- 7 ravintolaa ja kahvilaa
- 1970 m rahdille, 900 m henkilöautoille ja 100 autopaikkaa, jonne pääsee matkan aikana

No mutta. Olimme Mankan kanssa viime viikolla kahvilla uudessa Pauligin Kulma -kahvilassa ja höpöttelimme pitkät tovit. Olimme sopineet, että otamme parit asukuvat samalla reissulla, joten suunnistimme sieltä Kämp Galleriaan. Kävin lähtiessä vielä vessassa ja koska en tykkää pitää laukkua lattialla, laitoin sen seinässä olevaan laukkukoukkuun. Ja kuinka kävikään, se rysähti sieltä koukkuineen alas lattialle ja räts, kamera objektiiveineen meni rikki. Ihan tuusannuuskaksi. Dääm. Mutta minäpä en antanut sen häiritä, koska ajattelin, että sitä vartenhan minulla on kotivakuutus If:ssä ja samantien, kun pääsin kotiin, tein netissä vahinkoilmoituksen. Se oli noin klo 17 aikaan.

Arvatkaapa miten siinä sitten kävi?

No. Seuraavana päivänä, muistaakseni klo 10 aikaan sain tekstarilla ilmoituksen, että asia on nyt käsitelty. Sain vakuutuskorvauksesta päätöksen ja rahat siitä tulee tilille tiistaina. Omavastuuosuuttakin oli pienennetty, koska olen heille kuulemma hyvä ja tärkeä asiakas. Siis mitä palvelua! Kävin jo perjantaina hakemassa uuden Olympuksen, tismalleen samanlaisen kuin mitä edellinenkin oli. Eli pieni vahinko ei kauaa häirinnyt ja kaikki on nyt kuten ennen vahinkoa.

Minusta hyvä ja sujuva palvelu on tämmöisissä "paperisissa asioissa" sitä parempaa, mitä vähemmän minun tarvitsee tavata ihmisiä. Ihmisten tapaaminen yleensä vain monimutkaistaa asioita ja tuo niihin ihan liiaksi kiemuroita..

Alan nyt valmistautua Megastaria varten eli eipä muuta kuin oikein antoisaa sunnuntaita teille! Ja toivottavasti nähdään taas <3
Business look by Business Woman Helsinki
Shirt: Banana Republic
Trousers: Benetton
Shoes: United Nude (similar here*)

Photos by Mankka
Business Look by Business Woman Helsinki
Business Look by Business Woman Helsinki
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Jee, onneksi sait heti uuden kameran. Mun laikun se koukku vielä kesti, mutta ois pitäny varottaa sua etukäteen, oli meinaan aika heppoinen koukku. Mukavaa Neitsytmatkaa.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.